Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני נוהג ברכב מסוג מאזדה 3 שנת 2008,על הלוח שעונים ברכב קיימים שני מונים, מונה קילומטרים של כול נסיעה שאותו ניתן לאפס ומונה קילומטרים כללי שבו לא ניתן לגעת ביכלל....רציתי לדעת אים קיימת איזה שהיא דרך בעולם לשלוט במונים אלו (לעלות ולהוריד קילומטרים כרצוני) .תודה לעוזרים.

הערה:שימו לב אני מודע לעניין שהתעסקות במונה היא עבירה פלילית אך לא מדובר פה בשימוש לרעה במידע זה אלא למטרה אחרת שלא אמורה לפגוע באף אחד. הסיבה היא קצת אישית אך אם מישהוא מעוניין לשמוע אותה בכול זאת כדי לראות שלא מדובר במטרות פליליות, שיפנה אלי בפרטי בבקשה ואני ישתף אותו בכיף.

בתודה מראש

פורסם

בחלק מהמכוניות המודרניות, כמות הק"מ שנסע הרכב נרשם במחשב נהול המנוע או במחשב המרכזי ברכב (BODY COMPUTER)

ולכן לא ניתן לשנות את מונה המרחק ברכב וגם אם מתקינים לוח שעונים אחר הוא מקבל ומציג את נתוני הנסועה האמיתיים שרשומים, כאמור, במחשב הרכב.

למרות כל זאת, מה שיצר האדם ניתן גם לשינוי ע"י אדם, אבל לא בקלות.

בברכה - רפי לין

פורסם

ניתן למצוא אצל יצרני ציוד דיאגנוסטיקה סיניים מכשיר ל"עדכון" קריאת הספידומטר בעזרתו ניתן לשנות ו"לעדכן" את מונה הקילומטראז'. המכשיר במפורש מיועד למשתמש המצוי. מניסיוני עם מוכרי ציוד בסין, הם יכתבו לך בחשבונית מה שרק אתה רוצה.

פורסם

אוקי אז אתם אומרים שניתן לעשות זאת אך רק עים ציוד מתקדם...

היכן ניתן למצוא ציוד כזה?

כמה יעלה ציוד כזה?

והאים הציוד הזה באמת יאפשר לי גישה פשוטה למונים ולא אצתרך להיות איזה טכנאי כדי לבצע איתו פעולות?

תודה על העצות חברים

פורסם

אתה לא צריך לקנות ציוד, מספיק שתמצא מכון ספידומטרים חאפר ותוכל לזייף ק"מ כמה שתרצה.

אגב אני לא מבין איך אתה טוען שמה שאתה עושה זה לא "שימוש לרעה" , כי בסופו של דבר אתה תמכור למישהו רכב עם ק"מ מזויף.

V5

• תוכן חדש...