Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש רכשתי רכב וכעת אני מתכוון למכור את רכבי הראשון מסוג מאזדה לנטיס 1.8F מודל 1996. הרכב עשה 240000 ק"מ. ב-180000 ק"מ בוצע חצי אובורול לרכב וכן הוחלף גיר אוטומט. מבחינה מכנית הרכב במצב נסיעה תקין ויש לו טסט לעוד שנה. הרכב בצבע ירוק אך בכמה מקומות הצבע דהוי כתוצאה מהתקלפות הלקה. כמו כן יש מס' מעיכות קלות ושריטות. יש לי אפשרות לבצע פחחות כללית וצבע לרכב והחלפת כל הפסים והבקליטים של הרכב. כל זאת תמורת 3000 ש"ח (אצל צבעי רכב ידוע ואמין מהמגזר הבדואי בדרום). אני עוקב אחר מודעות המכירה באתר יד-2 של מכונית מדגם זו ומשנתון זהה. מחיר מחירון לפי יד-2 הוא 18800 ש"ח. המחיר הריאלי הוא 10000 - 15000. אחרי פחחות וצבע אני מעריך את המחיר הריאלי 13000. האם שווה בכלל להשקיע פחחות וצבע לפני מכירה? אני יודע שנבואה נתנה לשוטים ולכן אני מתייעץ. אם הייתי יודע שניתן למכור את הרכב AS IS תמורת 8000 ש"ח הייתי מסכים ללא היסוס. שלא תבינו לא נכון, הרכב נוסע יפה, מנוע מגיב היטב, מזגן חזק ועוד. כמובן שהרכב לא חדש ואם יכנס למכון בדיקה יכתבו עליו מגילה :?

תודה למגיב.

פורסם

נסה להצעיע את הרכב כפי שהוא. ילך - טוב. לא תקבל מחיר שמקובל עליך? חשוב שוב.

הניסיון מראה ששיפוצים לקראת מכירה בד"כ לא משתלמים, בודאי כאשר עלות השיפוץ היא שליש מערך הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מה שאולי כדאי לך לעשות הוא רחיצה יסודית ווקס בעבודה עצמית - עניין של חצי שעה עבודה ו-50 ש"ח לבקבוק וקס, ששני שליש ממנו ישאר לטובת הרכב הבא. סביר שהרכב יראה הרבה יותר טוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מה שאולי כדאי לך לעשות הוא רחיצה יסודית ווקס בעבודה עצמית - עניין של חצי שעה עבודה ו-50 ש"ח לבקבוק וקס, ששני שליש ממנו ישאר לטובת הרכב הבא. סביר שהרכב יראה הרבה יותר טוב.

אז זהו...קניתי רכב (פיז'ו) לפני כחודש ואת הרכב הזה (מאזדה) אני מוכר לאחר הקנייה, המחיר של המאזדה (במידה ואצליח למכור) לא שיחק תפקיד בקנייה של הרכב. כך יוצא שלא צריך לשמור את הווקס...:-D

פורסם

ווקס לא יתן לך הרבה אם לא תעשה פוליש שתוריד את הצבע הדהוי.

מרח פוליש גס לפי ההוראות.

אחר כך פוליש עדין לפי ההוראות.

ואחר כך וקס.

זה ישפר בצורה מהותית את הצבע הדהוי.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
תחזור לעדכן ,פרט גם את שאלות הקונה ותגובותיו .

אתמול פרסמתי את מודעה ביד- 2 והיום הרכב נמכר As Is. הגיע בחור (חייל) מחיפה, מכונאי רכב בהכשרתו. בדק את הרכב בעצמו. פתח את המכסה של פתח מילוי השמן וטען שהמנוע זורק שמן (אכן היו טיפות שנתזו החוצה). בולמי זעזועים לא תקינים. תושבת גיר לא תקינה (אכן יש מכה חלשה במעבר מראשון לשני) ועוד כמה פיצ'קים קטנים. הרכב נמכר עבור 7000 ש"ח.

"טוב צפור אחת ביד, מאשר שתיים על העץ..."

פורסם

לא להאמין, אלה רכבים שבזמנו יכלת תמיד לקבל עליהם מעל המחירון ללא הרבה מאמץ. גם עם צבע דהוי היה אפשר להיפטר מהם במהירות.

7000 ש"ח זה כל מה שמקבלים היום...:-(

• תוכן חדש...