Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה למסך מחשב "22-24

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף להמלצות על ה2209WA, אם המחיר שלו היה זהה מתי שקניתי את המסך ASUS לפני שנתיים, כנראה שהיו לי 2 כאלה כרגע.

מסך מצויין, אי אפשר להתאכזב איתו.

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

פיווט זה נחמד - לי יש שנה ואחרי שהתלהבות ראשונית עברה אף פעם לה השתמשתי בזה.

עזוב את צעצועים - לך על תמונה איכותית קודם כל.

לגבי פיווט - מאוד אישי. אני משתמש בזה המון, לא כגימיק אלא כפונקציה מאוד שימושית. עובד על תמונות, אם צריך להשקיע תשומת לב בעיבוד תמונה אנכית - זה הבדל עצום.

גם לקריאת וכתיבת מסמכים ארוכים זה עולם אחר.

לגבי הערתך השניה - מצטרף בכל לשון. תשקיע מקסימום שאתה יכול במסך הכי איכותי שאתה מוצא. את ההבדל תרגיש לאורך זמן.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
מה מחוץ לתקציב?

NEC רמת כניסה 22" עולה סביב 1000 ש"ח כולל מע"מ.

תמונה מצויינת.

התגובה הייתה לבחור שמעליך, שכחתי לרפרש לפני פרסום התגובה.

בסופו של דבר אני אלך על ה-DELL, כי המחיר מצויין, יש PIVOT, והפאנל איכותי... עכשיו אני עדיין מתלבט בין ה-2209WA הישן לבין ה-U2311H החדש יותר. אני יותר בכיוון של האחרון... נראה לי שאני אחליט כבר בחנות.

עוד שאלה קטנה- אני מחבר את המחשב הזה ללפטופ בתור מסך שני. יציאת ה-VGA שלי כבר תפוסה ע"י המסך הישן. את החדש אני מתכוון לחבר דרך יציאת ה-HDMI באמצעות כבל מתאם DVI to HDMI (מכיוון שלמסך הזה אין כניסת HDMI). האם תהיה הפרעה באיכות התמונה? כעקרון אני לא חושב כי HDMI איכותי יותר מ-DVI, מה אתם אומרים?

אני אעדכן מה בחרתי ומה התוצאות.

172

• תוכן חדש...