Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5687 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם.

אני מחזיר את רכב הליסינג החביב שלי, ומחפש עכשיו תחליף.

אשמח לשמוע את דעתכם והצעותיכם.

קצת נתוננים:

מחיר יעד: עד 60,000

ק"מ לשנה: ~40000 (אני גר רחוק ועולה לאיזור ירושלים)

מה חשוב לי:

1. נוחות נסיעה

2. בטיחות.

3. אמינות (אין לי כוח למוסכים כל שני וחמישי)

4. עלות אחזקה כוללת (בפרט, דלק, טיפולים, ביטוחים וכיוב)

כרגע אני שוקל רכישת מאזדה 3 (איזור שנת 2005). הסתכלתי גם על רכישת טויוטה פריוס. מחירה הרבה יותר יקר, אבל לאחר שנה הפרשי עלויות הדלק מצמצמים את ההפרש משמעותית. כיוון שלא הייתי רוצה לחרוג מאד במחיר ההתחלתי, תהיתי האם יש לכם הצעות מעניינות.

האמת היא שאין לי צורך ברכב משפחתי (זוגתי ואנוכי ללא ילדים), אז גם רכב מיני-משפחתי הוא אופציה מעניינת, כל עוד הוא נוח ולא נורא חלש (עליות לירושלים, כאמור).

תודה רבה!

פורסם

בנסועה שלך פריוס היא לא ספק אופציה מצוינת, מה גם שאתה מקבל מכונית גדולה בלי עונש בתצרוכת הדלק (להיפך).

עם זאת, יתכן שכדאי לך לחפש מכונית דיזל-ידנית כמו רנו מגאן, שאמנם תהיה פחות אמינה ככל הנראה, אבל יותר

נוחה ועם תצרוכת דלק דומה (בהנחה שמרבית הנסועה בינעירונית).

פורסם

הייתי מת לרכוש את הפריוס, אבל היא באמת גדולה לי על התקציב.

איך הקורולה הרובוטית בהקשר?

ומה דעתכם על הסוויפט?

פורסם

עם הנסועה שלך - לא עדיף בכל זאת לחזור לליסינג (אם האופציה פתוחה בפניך)?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חסרים קצת נתונים:

האם אתה נוסע בד"כ לבד או שיש שיקול של נוסעים נוספים או הרחבת משפחה?

האם אתה זקוק לתא מטען בגודל מלא או שיכול להסתפק בתא הכפפות המשני שיש באחוריים של רכבי הסופרמיני? אישית אני אוהד סוזוקי, אבל לפני מספר חודשים פסלתי את הסויפט כיון שתא מטען שלה היה קטן לצרכי, בסופו של דבר רכשתי SX4 ארוכה.

האם רכישה ממגרש ליסינג באה בחשבון? בקצת מאמץ ומתיחת תקציב תוכל להתקדם לדגמי 2008, אפילו עם קילומטרז' סביר מאוד. אם תמצא רכב במצב טוב תוכל לחסוך בטיפולים.

מבחינת צריכת דלק תביא בחשבון שכל המשפחתומטיות 1600 די דומות. אצלי הצריכה יחסית גבוהה (סביב 8-9 ק"מ לליטר) אבל אופי הנהיגה שלי שונה לחלוטין משלך - עירוני הררי (חיפה).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תשמע הטויוטה פריוס היא אופציה הכיי טובה שאתה יכול לקחת אוטו מאוד אמיןן וצריכת דלק ממש נמוכה עושה לך 1 ל 22 בערך וזה יהיה לך מאוד משמעותי מבחינת התקציב שילך לך על דלק...

עם אין שום סיכוי שאתה חוסך עוד קצת לפריוס אז אתה יכול ללקחת גם על פיאט גרנדה פונטו מנוע 1.4 אוטו מאוד חיסכוני והביצועים לא כל כך גרועים, הצריכת דלק גם מאוד נמוכה..

יש אותה לחבר שלי בנסיעות בין עירוני הוא עושה משהו כמו 1 ל 20 גם אופציה מאוד מעניינת ששווה בדיקה לדעתי..

HU - Pioneer DEHP 5050UB , Front - Morel Tempo 6 , Back - JBL GTO 938 , Amp - JBL GTO 1004 , Sub - Crunch GPV 12D2 , Mono - Crunch p1000.1

• תוכן חדש...