Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Need for Speed Hot Pursuit החדש: מטורף!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינתי למחשב זה רק GRID, מותקן אצלי משהו כמו שנתיים, סיימתי אותו פעמיים, כל פעם שבא לי להתפרק קצת על המחשב זה רק GRID, המרחק בינו לבין המציאות קטן מאוד לדעתי.

בנוגע לNFS HP לדעתי על הפנים עשו את המשחק, חווית נהיגה מאכזבת, כל מירוץ אותו דבר, לא ניתן לשנות כלום ברכב, חבל על הזמן שבזבזו עליו לדעתי.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב-2005 היה משחק עם אותו שם, אותה EA. אחר כך באו ה- most wanted הטוב, הפורש ועוד.

לפי התמונות והזכרון המתרופף שלי שאולי נפגע שם בכמה התפכויות וריסוקים - זה לא נראה אותו דבר.

לפחות הקודם היה לא ריאלי אבל כייף לכמה לילות והפגנת יכולת מול זאטוט בגיל חד ספרתי...

משחק זה להנאה, לחוויה, ריגוש - ולמטרות האלו הם טובים עד טובים מאוד.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מסלולים אקזוטיים, מכוניות עוד יותר אקזוטיות, גרפיקה מדהימה, שליטה בשטח האפור בין ריאליזם לארקייד ומוזיקה אלקטרונית רגוע ברקע.

איך EA יכלו להרוס את זה כ"כ? מה הבעיה להוציא משחק טוב? :|

פורסם

אני דווקא הכי נהניתי מNFS Pro Street ,מירוצים רק במסלולים,מלא אפשריות טיונינג כמו לחץ אוויר בצמיגים.

הבדל מורגש בין הנעה קידמית לאחורית וכפולה.

בשיפוצים...

פורסם

Porsche Unleashed ו Underground הראשון היו לטעמי האחרונים המוצלחים בסדרה. מאז יש רק התדרדרות.

ל CodeMasters יש את Grid ו Dirt שעולים בעשרות מונים על כל NFS שראיתי בשנים האחרונות וגם אינם מתיימרים להתחרות בסדרת NFS הכושלת.

פורסם

הם הולכים להוציא SHIFT2

http://www.needforspeed.com/game/shift-2-unleashed

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לדעתי סדרת "NEDD FOR SPEED" קצת איבדה את הכיוון שלה.

היא מכוונת לGRAN TURISMO 5? או לארקייד? או לא יודע למה....

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
מישהו יודע אם זה ייצא לאקס בוקס 360 גם?

כן יש אותו גם ל360,אבל אם רוצה לשחק בסימולטור הרבה יותר מציאותי,קח FORZA 3,אני פשוט נהנה בטרוף מהמשחק הזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...