Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף GT ידני 3 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם -

מחר אני הולך לראות גולף 2008 שהגיע לארץ בהזמנה מיוחדת - 2 דלתות ידני 1600 גימור GT. ב"יד2" יש מחיר, אבל אצל לוי יצחק אין חיה כזו!!!

אישית אני מאוד אוהב את ה-GT מבחינת מראה, ובמיוחד את ה-3 דלתות. ידני מבחינתי זו עדיפות כי רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות כך שזה לא נורא.

השאלה - האם לדעתכם המדובר ברכב שתהיה בעיה למכור אותו בעתיד? או שבגלל שהוא פסאודו-ספורטיבי (GTI WANNABE?) הוא אמור להיות מבוקש יחסית? איך התפעול של הגיר הידני?

והכי חשוב - איך לחשב את המחיר? לפי 1600 ידני רגיל (קומפורטליין) בלוי יצחק עם תוספות?

בתודה, מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
היי לכולם -

מחר אני הולך לראות גולף 2008 שהגיע לארץ בהזמנה מיוחדת - 2 דלתות ידני 1600 גימור GT. ב"יד2" יש מחיר, אבל אצל לוי יצחק אין חיה כזו!!!

אישית אני מאוד אוהב את ה-GT מבחינת מראה, ובמיוחד את ה-3 דלתות. ידני מבחינתי זו עדיפות כי רוב הנסיעות שלי הן בינעירוניות כך שזה לא נורא.

השאלה - האם לדעתכם המדובר ברכב שתהיה בעיה למכור אותו בעתיד? או שבגלל שהוא פסאודו-ספורטיבי (GTI WANNABE?) הוא אמור להיות מבוקש יחסית? איך התפעול של הגיר הידני?

והכי חשוב - איך לחשב את המחיר? לפי 1600 ידני רגיל (קומפורטליין) בלוי יצחק עם תוספות?

בתודה, מיקי

בקנייתי בדקתי רכב שהוא ייבוא אישי והתוצאות לא משהו:

1. מבחינת המחירון - אם הקונה יסכים שתלכו על מחיר של משהו שכבר קיים במחירון של לוי יצחק, אז אוקיי, הרווחת. אבל, לא נראה לי שזה יקרה מה שאומר שתצטרך לעשות את מה שאכתוב ב (*) .

2. מבחינת ביטוח מקיף- כדי לעשות מקיף חברות הביטוח דורשות מחיר של לוי יצחק - והם לא מתפשרות על מחיר של רכב אחר שקיים. שוב, קרא (*).

(*) מה זה אומר? תצטרך ללכת ללוי יצחק לבדיקה שעושה שמאי שלהם ורק שלהם. הבדיקה עורכת רק כ-15 דקות אבל עולה כ-700שקל. הבדיקה בעצם נותנת הערכת מחיר לרכב שלך + "שורה" משלו במחירון של לוי יצחק ואז נפתרת גם בעיית הביטוח וגם בעיית המחירון.

מעצבן מאוד שבשביל שיגיע שמאי ויגיד לך "אה בסדר הרכב סטנדרטי" לוקחים 700 שקל - מרתיח האמת! :evil:

Bimmer

פורסם

היי - תודה על התשובה. ביד2 יש מחירון של הרכב, אבל בין 2 המחירונים יש הפרשים ענקיים ביחס ל-GT האוטומטית - עשרות אלפי ש"ח!

בכל מקרה, המחיר המבוקש הוא נמוך יותר מאשר של 1.6 ידנית רגילה...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

על פניו העסקה נשמעת אטרקטיבית.

גם במכירה צפויים הרבה קופצים על הרכב הנ"ל.

לגבי ביטוח, לבחור מופיע ברשיון קוד הדם איתו תוכל לקבל הצעה מחברת הביטוח.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

בהנחה שאתה יודע שמדובר על דגם 1.6 עם אבזור קצת שונה, ללא שום קרבה מהותית למשמעות האותיות GT, דווקא רכב מעניין. אני משוכנע שיימצא הצעיר שירצה אותו לרונדו שלו בעוד שנתיים. אגב, מה זה מחליף?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בהנחה שאתה יודע שמדובר על דגם 1.6 עם אבזור קצת שונה, ללא שום קרבה מהותית למשמעות האותיות GT, דווקא רכב מעניין. אני משוכנע שיימצא הצעיר שירצה אותו לרונדו שלו בעוד שנתיים. אגב, מה זה מחליף?

לא בדיוק. לרכב יש הופעה מוחצנת יותר מאשר ה-1.6 הרגיל (גריל, ג'נטים, 3 דלתות, פנסי ערפל, פנסים ראשיים שונים, גג שמש) מושבי ספורט, הגה שונהף מערכת משודרגת, מחשב דרך ועוד. ברור שזה לא מקרב אותו ל-GTI או ל-GT בכלל כקרוזר למרחקים ארוכים, אבל לאחר נהיגה קצרה אני יכול לדווח ש:

1. המושבים נוחים ואוחזים מאוד. כמעט רקארו. 2. הגיר נוח לשימוש, הקלאצ' רך ונעים, המנוע ערני ומגיב - אם לא הייתי יודע שמדובר ב-1600 עם 102 סוסונים הייתי בטוח שיש לרכב 130 כ"ס ו-1.8 ליטר לפחות. הוא פשוט זריז. 3. המתלים והבולמים מוקשחים לעומת 1600 רגילה, וזה למרות של-GT יש ג'נט 16 ול-1600 האוטומטית של אשתי 17 אינצ' + סמי סליק! 4. האגזוז בעל צליל בשרני יותר.

עכשיו לשאלת השאלות - הבחור מבקש 83 אלף. יש לרכב 76 אלף ק"מ, ובמחירון של לוי יצחק אין התייחסות לדגם הספציפי - GT אוטו' 5 דלתות עם כאלו נתונים אמורה לעלות 83 אלף, וכאן יש 2 דלתות פחות וגיר ידני, שלכאורה מורידים את המחיר לסביבות 77 אלף. כדאי? ומה בעניין זה שמחירון יד2 קובע באותם הנתונים מחיר של 96000 ש"ח??? ועוד לפני התוספות (מערכת איכותית, בלא תאונות, צמיגים חדשים יחסית)?

אני פשוט מבולבל - לקחת אותו או לא???

מיקי

פורסם
הוא מפרסם כבר הרבה זמן יכול להיות שהוא ירצה להוריד קצת נראה לי ש 75K זה מחיר טוב.

אתה מדבר על האפורה מאיזור המרכז??? אני מדבר על אחת כחולה כהה. האפורה היא 5 דלתות, "שלי" 3 דלתות. אתה בטוח לגבי הפרסום? מיקי

נ.ב. - יש בירושליים אחת אפורה שמפורסמת כבר הרבה זמן, ומבקש עליה 77 אלף. הבעיה - למעלה מ-170 אלף ק"מ, והיא שנת 2007 ולא 2008 כמו זו שאני בודק.

פורסם
לא בדיוק. לרכב יש הופעה מוחצנת יותר מאשר ה-1.6 הרגיל (גריל, ג'נטים, 3 דלתות, פנסי ערפל, פנסים ראשיים שונים, גג שמש) מושבי ספורט, הגה שונה, מערכת משודרגת, מחשב דרך ועוד. מיקי

אני מכיר את האבזור הפנימי/חיצוני, לכן כתבתי לך שזה רק אבזור. יכולת לרכוש אותו גם במנוע 2.0, למשל.

אני חושב שהרכב חמוד מאוד, וכפי שכתבתי לך, לדעתי לא תהיה בעיה למכור אותו.

לגבי המחיר: ראיתי ביד2 מחיר גבוה יחסית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
76000ק"מ ל2008 זה לא קצת הרבה? (בהנחה שהאוטו "חי" במרכז כל ימיו)

מצד אחד זה די הרבה. כפול מהממוצע (הרכב עשה 30,000 בשנה). מצד שני - יש המון רכבים מהשנים 2007-2008 עם 70 אלף ק"מ ויותר, - כנראה שעמישראל אוהב לנהוג!

הרכב נסע בעיקר בקו נצרת-עפולה-תל אביב, דהיינו בינעירוני, והוא שמור מאוד עם כל הקבלות על הטיפולים אצל היבואן.

פורסם

השאלה מה אתה בדיוק מחפש, ומה התקציב.

פעם נפגשנו כמדומני (מכרתי אלפה 156, ואתה חיפשת). זכור לי שאתה אוהב רכבים מיוחדים. C5 V6 וכו'...

לגבי הגולף - בהנחה שאתה יודע (וסביר להניח שאתה בהחלט יודע) שמדובר בגולף 1.6 "רגילה" עם תוספת אבזור - וזה מה שאתה מחפש - אז על פניו נשמע בסדר.

אני אישית, לא אוהב לרכוש רכבים עם ק"מ גבוה. יש לי רתיעה מהעניין. אבל זה אני.

תגיד, לא שווה להתאמץ ולרכוש שירוקו 1.4 משומשת ?

---

פורסם

זה בכלל לא אותו סדר גודל של מחירים הגולף הזו ושירוקו משומשת...

אני לא הייתי משלם כל כך הרבה כסף על הרכב הזה, מה עוד שהק"מ שלו גבוה ויהיו בעיות לבטח אותו כי זה דגם שנופל בין הכסאות.

היה לי את הסיפור הזה פעם עם הגולף 1.6 ידנית 3 דלתות דור 4 שהיתה לי ,שהיתה ג'נריישן אבל לא הופיעה במחירון.

אני חייב לציין שכפי שציינו כאן, ה1.6 ידנית מאובזרת 3 דלתות היה רכב מאוד סחיר ומכרתי אותו בסכום גבוה מאוד בלי שהתכוונתי בכלל למכור (לחבר פורום שפשוט התיש אותי בהודעות פרטיות שהוא רוצה לקנות במשך חודש שלם). סכום שאפשר לי להחליף את ה WANNABE בדבר האמיתי כמעט ללא תוספת כסף.

אגב, יש פה ושם משולשות דלתות ג'נריישן ושאר רמות הגימור, זה לא עד כדי כך נדיר ברמת "יחידה בארץ". במקרה נסעה מולי אחת בצבע טורקיז אתמול בת"א להערכתי מודל 2006-2007.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה לכל העוזרים. הרכב נרכש והוא בהחלט מהנה - בנסיעה לת"א אתמול בלילה, ברכב עמוס נוסעים ובמהירות ממוצעת של 105, הצריכה היתה 1:17... חוץ מזה, מה שקצת מעצבן הוא הסל"ד הגבוה - ציפיתי שבהילוך חמישי ב-120 הסל"ד לא יהיה 3500!

אגב - היתה למעלה הצעה שאקנה שירוקו. בהחלט חשבתי על זה - אני פשוט אוהב את מה שהרכב הזה נותן במחיר שפוי יחסית (לפחותץ עד שאראה ואסע בפיג'ו RCZ שנראית לפחות כמו מיליון יורו!). אבל כשקונים בית חדש בלי למכור את הישן, צריך להצטמצם.

שבת שלום לכולם.

מיקי

• תוכן חדש...