Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני זמן מה התקנתי מערכת ברכבי החדש

רכיבים:

HU - pioneer AVH3200BT

AMP: SONy XM-GTR-7040

FRONT : Alpine spg-17CS

REAR : MOREL TEMPO

אופן ההכנה - מביאים הכל ליוסי אלפין מסדנת ECA (שוב תודות על התקנה מדוייקת)

התוצאה : לא מפילה , לפני מספר ימים , שוב בסדנא של יוסי -התקין האמן מגבר אחר יחסית זול שעלה 500 ש"ח ! Blaupunkt GTA 4 special MK II (המחיר הזול נבע מהעובדה כי המגבר הזה עמד בתצוגה בחנות אביזרים ליד הבית , הרבה זמן ואף אחד כניראה לא שם עליו , אז זוגתי החליטה לגאול אותו מיסוריו לאחר שכבר נקבע כי שדרג במגבר את המערכת), ברכבה של זוגתי , על סט קומפוננט קדמי של בלאופונקט VELOCITY V6 ועוד זוג קואקסליים של CADENCE

התוצאה היתה מפתיעה עד מאוד. לאור העובדה כי המגבר הזול הזה שהתגלה כסוג של פנינה אמיתית לפחות ביחס למחיר שלו, שממש מאפיל על מגבר הסוני המותקן ברכבי שלי

נישאלת השאלה:

איך אני יכול לשדרג את הסאונד: ההתלבטות שלי היא כרגע בין שדרוג הסט הקדמי לטובת MOREL HYBRIDE (האלפין יעברו לאחר כבוד לרכבה של אישתי )

או שדרוג של המגבר לאחד "כבד" יותר

התקציב: בערך 1400 ש"ח , כאשר אם אני אמכור את המגבר יתווספו עוד כמה מאות שקלים לתקציב מה שיאפשר למתוח אותו אולי עוד קצת.

מה המלצות שלכם?

בתודה .

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

פורסם

זהו לאף אחד כאן אין דעה בנושא דיי טריוויאלי ?

היסטורית רכבים: אלפא 33 -91' :wink: \ קליאו 1.4 -ידנית 2003:-o \ניסן טידה 1.6 אוטומטית 2007 :roll: \ מגאן דיזל ידנית 2008 - :-) \פלואנס 1.6 בנזין אוטומטית (:shock: ) \הונדה סיוויק -2010 ידנית :-D \...עכשיו אין כלום...

• תוכן חדש...