Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשתי בגולף, כמה תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5704 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

ביום חמישי התחדשתי בגולף 3 שנת 97

האוטו עשה 154 אלף על השעון, שמור היטב עם המנוע החלש יותר - 1.8

יש הרבה רעיונות לאוטו, אבל זה בהמשך

הנה כמה תמונות מהשטיפה הראשונה :lol:

ד"א, ברצוני להוריד את הצבע מהחלק העליון של הטמבון הקדמי והאחורי כך שיראה בצבע הפלסטיק של הטמבון. כמובן בלי להרוס את הפלסטיק שישלים את המראה עם הפסים על הדלת.

באיזה חומר אפשר להשתמש, האם רצוי להשתמש בנייר זכוכית עדין?

תודה לעוזרים וסליחה שאני מעביר אתכם לאלבום בפייסבוק, יש לי בעיה במחשב ולא יכולתי להעלות דרכו.

אם ברצונכם להסתכל על עוד אלבומים, אז בבקשה, אני חובב צילום בעצמי :-D

http://www.facebook.com/home.php?#!/album.php?aid=249907&id=585080854

תהנו

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

פורסם

תתחדש. חבל שאתה לא מפרסם את התמונות במקום שכולם יכולים ליראות. אני לא מתקרב לפייסבוק ומניח שלא חסרים משתמשי הפורום שלא רשומים שם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה.

אני אעלה את התמונות כמו שצריך כשאוכל.

אף אחד לא יודע איך אני יכול להוציא את הצבע מהטמבון כדי להשאיר את הפלטיק? בלי להרוס?

עדיף לי לשאול בטכני אולי?

B///MW אומר לחבר:

אני אקנה את הFI BTL 18 ואנגן את השיר Late Night Tip כל היום מתחת לבית שלך עד שתלמד להעריך את הסאב.

• תוכן חדש...