Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי ה-GSX400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחלות...אולי...של אכילת כספי הקונה.

קח אותו קודם כל למישהו וותיק "בענף" שמכיר אותם, יגיד לך אם בכלל שווה להתעסק או שמא מדובר בגוויה מהלכת.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
באיזה שנים יובא לארץ הסוזוקי GSX400?

יש לו איזשהם מחלות מיוחדות שצריך לדעת בבדיקה?

תודה, אורון.

קודם RGV ועכשיו בנדיט? מה רע בGS?

לפי הידוע:

* כמעט כולם מרוסקים, עם שילדה/מנוע במצב על הפנים.

* עברו תחת ידיים רבים של ערסים וכל המשתמע מכך.

* יקר לאחזקה.

שוב, למה לא GS?

Moo Moo

------------

רוכב עד CSC75, ונותן בראש.

תגידו יש אייקון פרה פה?

פורסם

Moo Moo, הוא שאל על ה-GSX400...דו-צילינדרי ישן שאותו החליף ה-GS500E, לא ה-GSF400 הידוע גם כ"בנדיט 400".

EDIT: הוספו התמונות "סתם, כי בא לי להוסיף!" :)

Suzuki-GS500E.jpg

suzuki-bandit400.jpg

GSX400.jpg

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני נוסע על אחד כזה.אופנוע נחמד ואמין בסה"כ. יובא מ84 עד 88(אם אני לא טועה). זה אופנוע פשוט לטיפול ואחזקה עצמית. אין בעית חלפים - יש את רוב החלקים ארץ ומה שלא מגיע תוך 10 ימים, אבל מן הסתם זה אופנוע ישן וכדאי לדעת למה נכנסים - בלאי מצטבר. אם אין לך ידע וכלים זה יכול להיות סיפור לא זול. וחוץ מזה קבל מסר.

פורסם
באיזה שנים יובא לארץ הסוזוקי GSX400?

יש לו איזשהם מחלות מיוחדות שצריך לדעת בבדיקה?

תודה, אורון.

פשוט מאוד.

אופנוע טוב מאוד.

המנוע של הGS סך הכל בנפח קטן יותר.

בעיות שלו ידועות עם הפחמים של הסטרטר. חוסר מגע.

מחליפים ב40 ש"ח בערך אצל היבואן ואז כאשר זה קורה שוב פשוט שמים ראשון ונותנים לו מכה אחורה ומניעים.

זהו.

מה שכן, האובר-אול שלו יקר מאוד יחסית למחיר הכלי היום וגל הארכובה שלו עולה הרבה מאוד כסף.

לכן לא עושים אובר-אול אלה פשוט קונים מנוע מאחד כזה מת ושמים את מה שצריך או פשוט מחליפים מנוע.

לא בעיה.

סה"כ שירת אותי נאמנה שנה שלמה וקיבל חרא של יחס ממני.

אהב אותי בכל זאת משום מה.

אופנוע מזוכיסט לפי דעתי...

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

• תוכן חדש...