Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ברשותי סקודה סופרב 2009. החלפת הילוך בגיר האוטומטי, בד"כ בין הילוך שני לשלישי מאופיינת ברעידה ברכב. האם מישהו מכיר? יודע? האם מדובר בתקלה או בתופעה ידועה שנובעת ממבנה הגיר?

פורסם

גם לי יש סופרב 2010 עם 20,000 ק"מ ובזמן האחרון התחילו גם לי רעידות בהחלפת ההילוכים.

עד כמה שאני שמתי לב אצלי זה בהחלפה בין הילוך ראשון לשני בלבד.

האם מישהו ניתקל בתופעה בסופרב או ברכבים אחרים עם גיל DSG ?

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לידיעת בעלי הסופרבים -

יש תופעה כזו (כנראה תקלת ייצור). התקלה ידועה, במוסכים המורשים יודעים עליה.

מזמינים את החלק ומחליפים משהו שקשור לגיר.

הנושא טופל אצלי והתופעה נעלמה לחלוטין.

תמשיכו להנות מהרכב...

פורסם

לי יש בעיה בשילוב הילוך שישי שמלווה במכה לא נעימה. בינתיים במוסך אומרים כל הזמן ש"אין כלום" ועושים איפוסים ועדכונים שלא עוזרים. באיזה מוסך טיפלת? והרכב שלך בנזין או דיזל? שלי דיזל

פורסם
לי יש בעיה בשילוב הילוך שישי שמלווה במכה לא נעימה. בינתיים במוסך אומרים כל הזמן ש"אין כלום" ועושים איפוסים ועדכונים שלא עוזרים. באיזה מוסך טיפלת? והרכב שלך בנזין או דיזל? שלי דיזל

הרכב שלי בנזין

טופל במוסך מיכאל גולדברג במפרץ חיפה

לא היה מדובר על מכה אלא על רעידות. הם אמרו שהרעידות זה החלקה של הקלאץ'.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי גם סקודה סופרב חדשה ויש לי רעידות ב- 100 קמ"ש

עשו כבר 200 פעם איזונים.

ועכשיו מגיע התרוץ שככה זה אמור להיות, צמיגים בחתך נמוך גורמים לרעידות.

אפילו מנהל השרות שלהם נסע באוטו הרגיש רעידות ואומר שככה זה אמור להיות.

בדיחה אחת גדולה עבודה בעיניים

פורסם

אני עם C5 חדשה ושמעתי סיפורים מסוג דומה במוסך "מנוע קטן רועד יותר".

הבחירה שלי היתה בין סופרב ל C5.

כנראה אותו דרעק .... משלמים 180K ומקבלים צרות. בושה!

פורסם

מפח הנפש מובן, אלא שאם אין מדובר בפגם או תקלה, מתרגלים לכך במהירות. גם רכב אחר שלהם עם אותו מנוע רעד באופן אותו אתה מתאר בנסיעת מבחן. אלא שאני נוסע עם רכב אחר לחלוטין כבר הרבה למעלה מ 10 שנים, עם תופעות זהות מיומו הראשון על הכביש ואחרי קרוב ל 200K ק"מ, אין שינוי. אולי בשל כך הענין נראה לי שולי.

• תוכן חדש...