Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי התלבטות לגבי חידוש פנסי הרכב. הרכב הוא פיאט פונטו ספייס 2005

יש אבנר שראיתי הרבה המלצות עליו ומשיחה איתו הוא עובד או בראשון לציון בתחנת דלק בבוקר, או בערב בכל מקום שאבחר ורוצה 150 ש"ח.

מצד שני יש את cartaract שנמצאים בקריית אונו שגם עליהם ראיתי ביקורות טובות והם דורשים 100 ש"ח. לפי האתר שלהם על ניקוי אצלם ע"י בעל מקצוע ולא על הערכה. http://www.cartaract.com/117273/%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A9-%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%9D-%D7%A2-%D7%99-%D7%91%D7%A2%D7%9C-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2

המיקום ממש לא משנה ולא פרמטר בבחירה. אני מחפש מה שיותר טוב.

מה אתם ממליצים??? באיזה שיטה הטיפול הוא למשך זמן יותר ארוך ויותר איכותי.

תודה מראש

פורסם

שלום חברים

אין למישהו ניסיון עם האפשרויות הנ"ל אין מישהו שניסה ראה ויודע להגיד מה יורת איכותי?

פורסם

לפני שתבצע זאת ע"י "מומחים" תנסה את שיטת המשחת שיניים-שפשף בעזרת מטלית יבשה עם משחת שיניים את הפנס במשך בערך 6-10 דקות ואז שטוף. אם אתה רוצה לראות עוד מידע חפש זאת ביו טיוב-יש סירטונים שמראים איך זה יוצא מבריק כמו חדש

• ספונסר פורום
פורסם

אין למישהו ניסיון עם האפשרויות הנ"ל אין מישהו שניסה ראה ויודע להגיד מה יורת איכותי?

אני לא יודע מי זה אבנר ומה בדיוק הוא עושה ולא בדקתי את כל בעלי המקצוע שמתיימרים לעשות חידוש פנסים בארץ, אבל כן ראיתי כמה רכבים עליהם ניסו את הערכה של Cartaract ויצא יפה מאוד.

אם אתה מחפש עבודה זולה אז כנראה שהכי ישתלם לך לעשות חיפוש בפורום ולמצוא כמה שרשורים עם פרוייקטים בסגנון עשה-זאת בעצמך.

פורסם

בסופו של דבר עשיתי במשרדים של CARTARACT בקריית אונו יצא מעולה.

לגבי השיטה עם המשחת שיניים היא לא עובדת כשיש נזק רציני (ותאמין לי היה לי נזק רציני)

עזבו אותכם מהמראה של הפנס ההשפעה היא עצומה בהארה למרחק בלילה וגם רוחב האלומה. פשוט הבדל עצום.

• תוכן חדש...