Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשלבי קנייה של פיג'ו cc קבריולט 1600 הקילומטר'ז שלה דיי גבוה ועומד על 195 אלף רציתי לדעת מה אורך החיים של הדגם הזה עד כמה המנוע סוחב פחות או יותר, וכמה בערך עולה אוברול לרכב .

אני חייל משוחרר ואין לי הרבה להשקיע אשמח לתשובות בתודה מראש מיכאל.

פורסם

סתם לא עושים אובראול,

האם המנוע אוכל שמן? האם המנוע עם קומפרסיה תקינה ואחידה בצילינדרים? האם המנוע מעשן עשן לבן \שחור?

עדיף לך להשקיע כסף בבדיקה למנוע במוסך או מכון בדיקה ולראות שהוא במצב תקין יחסית לגילו,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

התשובה לשאלתך טמונה בכמה גורמים: אופן השימוש (האם "קרעו" את המנוע והרכב, ואופי הנסיעה- עירוני/בינעירוני) והתחזוקה (האם טיפולים בוצעו בזמן, האם טופל בצורה סדירה ובחלקי חילוף שמנים ונוזלים אחרים שמתאימים ומומלצים).

לגבי המנוע ברכב הספציפי - לא תדע אם לא תבדוק את מצבו. אי אפשר לקבוע שצריך אוברול ללא ידיעת המצב.

לגבי תיבת הילוכים - אם רגילה - סביר להניח שתחזיק מעמד. אם אוטומטית - צפה לאפשרות של שיפוץ אפשרי (ויקר) עקב בלאי (ייתכן שאולי כבר "התעסקו" קודם עם הגיר, תבדוק).

אני מאמין שבדגם זה הספציפי, ישנם עוד חלקים המייקרים את האחזקה (תחזוקת הגג הנפתח - גומיות אטימה, מנוע חשמלי...) לעומת רכבים "סטנדרטיים".

alfa 156 2.5.

פורסם
אני בשלבי קנייה של פיג'ו cc קבריולט 1600 הקילומטר'ז שלה דיי גבוה ועומד על 195 אלף רציתי לדעת מה אורך החיים של הדגם הזה עד כמה המנוע סוחב פחות או יותר, וכמה בערך עולה אוברול לרכב .

אני חייל משוחרר ואין לי הרבה להשקיע אשמח לתשובות בתודה מראש מיכאל.

אם הרכב טופל כראוי המנוע יחזיק עוד זמן רב.

המנוע סוחב לא רע בכלל, וצריך להתרגל להתנהגות הגיר (גיר "חכם") ואוברול למנוע יעלה סביב ה-6,000 ש"ח בערך.

אם אתה חייל משוחרר ואין לך הרבה להשקיע, זה לא האוטו בשבילך.

אם אני זוכר נכון כל ה-1,600 הגיעו אוטומטיות, והגיר הזה יש לו נטיה להתפגר במקרה הטוב לקראת הק"מ של הרכב שאתה בודק.

מעבר לכך, זה רכב עם הרבה יותר חלקים שיכולים להתקלקל , והכי מעצבנים הם מנגונני החלונות הקטנים מאחור,

שתיקונם עולה הון.

• תוכן חדש...