Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם יש לי התלבתות מאוד כשה

אני רוצה אוטו ידני לא ממש גדול ו לא ממש קטן עם כוח מנוע של 1.5-1.6 לא יותר ו מחיר העולה לא מעל 130 אלף שקל

1 מזדדה 2 של שנת 2011 ( הבעיה שאני חושב שאין ידני )

2 פולקסווגן גולף

תודה לכולם

סליחה על השגיות

פורסם

יש עוד כמה אפשרויות בתקציב הזה. למשל:

מישהו כתב פה לפני כמה ימים שיביאו לאנסר ידני, אבל אולי זה גדול מדי בשבילך.

סיטרואן C4 אפשר להזמין ידני, לפחות בדגם הנוכחי, שעומד להיות מוחלף ממש בקרוב.

לסיאט יש דגמים ידניים עד כמה שידוע לי.

פיאט ברבו.

סקודה פאביה.

פורסם

קטנות יש המון: הונדה ג'אז, יונדאי i20, סיאט איביזה וטיפה מעל התקציב (אבל בטח יש הנחות) - פיאט פונטו איבו 1.4 טורבו.

קצת גדולות יותר: הונדה סיוויק האצ'בק ידנית, סיאט לאון TSI (יש מבצעים), פיאט בראבו וכולי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקשר למיצובישי ( 100 % היה בידני) בערך כמה היא שוקלת ?

ובקשר לסיאט ליאון TSI אני דיי מעוניין בה אך שמעתי תגובות לא ממש נוחות לגבי המנוע = שהוא עושה הרבה בעיות ו זה מנוע שלא עולה קצת העם זה נכון ?

פורסם

עוד כמה שעלות הסיאט עם המנוע TSI הוא מנוע טוב

תודה על התגבות -הלנסר נפלה !!!! .... מה עדיף

1 המזדדה 2 של שנת 2011

הפולקסווגן גולף

או הסיאט ליאון ?

פורסם

אתה מדבר על מכוניות בכלל לא מאותו סגמנט. המאזדה 2 היא "סופר-מיני" הלאון והגולף "משפחתיות קומפקטיות". גם רמות הגימור והפינוקים שונות, והוצאות תחזוקה.

אם אתה רוצה קטן וחסכוני, המאזדה ללא ספק מנצחת - אבל תשכח מידני.

פורסם

1.מזדה 2 אין ידני

2.לגולף יש היתרונות שלה-איכות חומרים,נוחות נסיעה עדיפה על הלאון, ו5 כוכבי בטיחות

3.ללאון TSI יתרון מובהק במנוע (בהשוואה לגולף עם מנוע 1.6) וסה"כ העסקה שסיאט מציעה מצויינת ואפשר להגדיר את הלאון כ-BEST VALUE היום בשוק הרכב החדש.

• תוכן חדש...