Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מהשלשה - לנסר אופרטה, ריו הכי מומלצת ? אם בכלל....

או שיש רכב אחר פחות או יותר באותו א רמה שכדאי לי ללכת עליו

מדובר על תקציב 45-50

תודה רבה

פורסם

אלמרה לדעתי עדיפה משלושת האופציות הנ"ל

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

לאיזה צרכים נועד הרכב? כמה נוסעים ואיזה (מבוגרים, ילדים, תינוקות), איזה אופי נהיגה, נסועה שנתית צפויה. רכב נמדד בהתאמתו לצרכים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
ומ ה שלוש שציינתי ? לא כדאי ללכת על אף אחת מהן ?

אופטרה - חלשה מאוד יחסית לקבוצה, שותה לא מעט דלק ובכלל זה לא שברולט אלא דייהו. הייתי מתרחק לגמריי.

ריו - עושה רושם של רכב לא רע ומה שגם קיה בזמן האחרון מוציאה רכבים דיי מוצלחים אפילו ביחס למתחרות מיפן, כמובן היא קטנה יותר מהשתיים האחרות אבל מין הסתם תוכל להשיג שנתון יותר גבוה. תלוי אם היא מתאימה לך.

לנסר - לא רעה אבל תבדוק צריכת דלק כי שמעתי שהיא לא חסכונית וגם לא מי יודע מה מבחינת כוח.

ובכוונה אמרתי אלמרה כי לדעתי במחירים האלו ובשנתונים 2005-6 לא יודע אם תמצא מתחרה ראויה, ולא רק מאלה אלא גם מכל המאזדות\טויוטות\הונדות למיניהן... פשוט אתה מקבל במחיר נמוך יחסית רכב מאוד מאוד מוצלח ואמין (לא פחות מטויוטה והונדה...) וחסכוני (למרות מנוע 1800) וכמובן יפני. לשיקולך.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

תודה לעוניםן.

הצרכים שלי מהרכב הם:

שיהיה אמין בלי יותר מידי ביקורים במוסך

בגדול רק ןאני נוסע באוטו ומתבקש שארכוש רכב קטן אבל בתקציבים האלה פשוט לא מצאתי רכב קטן שאני אוהב או מספיק אמין כמו היפניות המשפחתיות ( לא אוהב את הצורה של הסיריון , גטס מהביקורות לא מומלצת ופולו שמעתי שיש איתה בעיות ואחזקה יקרה וכך גם האיביזה).

פורסם

לא ניתן להבין מה צרכיך: כנה אנשים\מטען ייסעו ברכב, בעיר או מחומה לה, במישור או בהרים, סך נסועה שנתית צפויה וכו'.

כמוכן - האם יש לך דרך כלשהי "למתוח" את התקציב לרכישת רכב ליסינג בן 3 (בין 60-70K למשפחתומטיות 1600 במצב סביר) או לדחות את רכישה עד שיצטברו לך עוד כמה אלפי שקלים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לאנסר קלאסיק יענה על דרישותיך. אין לדעתי צורך להעלות את התתקציב.

רכב אמין מאוד ובעל ביצועים מספקים בהחלט.

צריכת הדלק אצלי (דגם 2007) היא 1/12 בנסיעה בינעירונית משולבת עם הרבה פקקים.

• תוכן חדש...