Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איי-פון או איי-פד ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איי-פון או איי-פד ?

מישהו מציע לי במתנה אייפון 4 או אייפד. לבחירתי.

יש לי סלולרי LG רנואר, ואני מאוד מרוצה ממנו.

יש לי לפ-טופ איכותי, ואני בקושי משתמש בו, למעט פגישות מידי פעם, וגם אז אני משתמש בו בתוכניות מקצועיות שלא ניתן להתקין או לעבוד בהן באייפד.

מה הייתם לוקחים ?

(אני לא יודע אם יש הבדלים במחיר, וזה לא השיקול). מדובר במתנה.

תודה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עריכה:

אחרי שהבנתי שמדובר IPAD מול IPHONE 4.

באיזה דגם של IPAD מדובר?

אני אישית הייתי הולך על אייפון ומוותר על האיפד כי אני לא מבין את הרעיון שלו ואף מעדיף איזה מיניפיסי מאשר את הגירסא המוגדלת (מאוד) של הIPOD.

פורסם

קודם כל אתה צריך לחשוב אם אתה הולך להשתמש באחד מ2 המכשירים. אם אתה לא הולך להשתמש באף אחד מהם, תמצא את זה שימכר במחיר הכי גבוה ביד2.

אם אתה לא מתכנן למכור אלא להשתמש, הייתי ממליץ לך ללכת על האייפון. האייפד בטוח לא יחליף את המחשב הנייד שלך בעוד האייפון יחליף בגאון את הטלפון הסלולרי של LG.

האייפד מבחינתך הוא יהיה כ"תוספת" למה שכבר יש לך ולא כתחליף. האייפון יהיה כסוג של תחליף לסלולרי הקיים והוא גם יפתח בפניך את כל הדברים הטובים שאייפון מציע :)

לדעתי האייפד שווה יותר מבחינה כספית אך עדיין אני ממליץ בחום על האייפון מבחינת שימושיות.

עריכה: בהתחלה כתבת אייפד, ולאחר מכן בהמשך כתבת אייפוד, על איזה מהם מדובר ?

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

IPAD, הרבה יותר פרקטי,

לדוגמא:

1) CARPC

2)מסך נוסף למחשב

3) שלט ממש גדול (שלט חכם)

יש עוד שימושים, בהנחה ואתה מרוצה מהטלפון שלך, אני הייתי הולך על הIPAD

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אין בכלל על מה לדבר....

iphone בלי לחשוב פעמיים.

בתכלס גם מאייפון וגם מאייפאד תשתעמם אחרי חודש חודשיים. אבל אייפון זה פלאפון ככה שזה הרבה יותר שימושי ואתה צריך אותו מאשר "דמוי מחשב" עם מסך מגע.

פורסם

לפעמים נדמה שגם אם אפל ימכרו גוש ח*א בשקית העולם ירוץ לקנות.

זה התחיל עם הIPOD שאפל ועכשיו עם ה-IPAD, שני מוצרים חסרי תועלת שבמחירם אפשר לקנות דברים הרבה יותר טובים ושימושיים.

אבל הפעם זה בחינם. אני לא מבין מה התכלית קיום של ה-IPAD לכן אם הייתי במצבך הייתי לוקח את הIPHONE.

פורסם
אני לא מבין מה התכלית קיום של ה-IPAD לכן אם הייתי במצבך הייתי לוקח את הIPHONE.

בשנת 75 העולם גם לא הבין למה צריך גולף GTI

פורסם

יש לי סלולרי LG רנואר, ואני מאוד מרוצה ממנו.

יש לי לפ-טופ איכותי, ואני בקושי משתמש בו, למעט פגישות מידי פעם, וגם אז אני משתמש בו בתוכניות מקצועיות שלא ניתן להתקין או לעבוד בהן באייפד.

אני נמצא במצב שלך. אני מרוצה מספיק מהפלאפון שלי ולא יוצא לי להשתמש בנייד בעיקר בשל הסירבול שבו וגם אני משתמש בתוכנות שלא מתאימו לאיפד.

מבחינתי את ה אייפון לא הייתי לוקח - אני מעדיף להפריד בין טלפון למחשב.

האייפד הוא מגניב ביותר ויש לו יכולות שמשלימות למחשב. אמנם התוכנות לא יתאימו לו אבל לניהול משימות, סיכומי פגישות, גלישה באינטרנט וכן הלאה הוא מצויין.

אני כרגע ממתין למכשיר שיוכל גם לעבוד בתוכנות קצת יותר כבדות ועדיין לשמור על החיוניות של האייפד. אם הייתי מקבל מתנה - אייפד אחד ומיד :-)

פורסם

הרע:

בשביל גלישה באינטרנט המכשיר לא מי יודע מה. מעבר לזה שאישית ממש לא אוהב ספארי, למכשיר הזה יש מאט מאוד זכרון RAM (רק 256M שזה 0 וגם זה בחסד), כך שאם פותחים כמה עמודים באותו זמן הוא שוכח עמודים במעבר. מבחינת מוסיקה וגלישה הסיפור הופך לעוד פחות נסבל. לא יכול להגיד שאיכות הסאונד משהו. רמקול פנימי בדיחה גרועה, גם עם אוזניות שעולות 400ש"ח הסאונד לא מרשים. מעבר לזה לדעתי הפלייר של מוסיקה ממש לא נוח.

המשך מאוד מהר נעשה בלתי קריא בגלל טביעות אצבע שצריך לנקות מידי יום. קליטה ברשת אלחוטית די חלשה, הרבה יותר גרוע מלטופ. אין עיברית רשמית. מכשיר יקר להחריד ולא שווה לדעתי את הכסף יחסית לפונקציונליות שלו. הייתי אומר עלות מול תועלת 0 עד 10 מדרג 3.

הטוב:

אורך חיי סוללה בסביבות 10 שעות שזה המון למכשיר נייד. מסך מעולה. ממשק אינטואיטיבי. אפשר במיטה לבדוק מיילים ולגלוש קצת באינטרנט בצורה הרבה יותר נוחה ממחשב נייד. הדברים שעובדים אליו, עובדים מהר.

סיכום:

בחינם במתנה הייתי שמח לקבל משהו שלא הייתי רוכש בעצמי. IPAD זה אחד הדברים האלה.

זה לא מחשב, מתאים קצת למשחקים מסויימים ולגלישה קלה. עיצוב יפה, גוף אלומיניום וסטייל.

אם היתרונות מעניינים אותך, קח IPAD. את שלי קבלתי במתנה, יש פתגם שאומר לסוס שקיבלת במתנה לא מסתכלים על שיניים. זה בדיוק זה. אני מרוצה על אף שלא הייתי רוכש אחד. את שלי לא פרצתי וממתין בקוצר רוח לגירסא 4.2 שאמורה לכלול עברית רשמית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...