Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5741 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פונטו ספייס ELX 2001.

לאחר שהנורה מקדימה הימנית נשרפה, קניתי 2 חדשות ושמתי אותם. ופתאום גיליתי שהפנס השמאלי נותן אור בהרבה יותר חזק מזה השמאלי. והנורות הן אותו דבר.

 

ממה יכולה לנבוע השטות הזאת?.

 

ועוד יש לציין שלמרות שכל הנורות עבדו, עוד לפני שנשרפה המנורה הימנית, הופיע לי נורת אזהרה צהובה ע סימן קריאה ומן שמש כזאת מעל הנורה הירוקה של האורות

פורסם

נורת האזהרה הזאת אמורה לדלוק במקרה שאחת הנורות נשרפת.

במקרה שלך, מה שכנראה קורה זה אחד משניים -

1. אחת מהנורות שקנית פשוט לא תקינה.

2. יש תקלה בהזנת המתח לאחת הנורות. יתכן ומדובר בקונקטור שנשרף, מגעים לקויים בעקבות קורוזיה וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

נורת הבקרה הצהובה לא מנטרת את האורות הראשיים (נמוכיםם וגבוהים) אלא רק את נורות החנייה הקטנות בפנסים האחוריים, את הנורות אור אחוריות ואת נורת תאורת לוחית הזהוי.

כשידית האורות מופעלת לאורות חנייה בלבד (הפעלה ראשונה בלבד) בדוק אם כל נורות אלו דולקות.

הערה - נורות התאורה האחורית הנן בהספק של 10W אך הן בגודל ובמראה כמו נורות נפוצות של 5W והרבה מוסכים וחשמלאי רכב טועים ומתקינים נורה של 5W ואז גם תידלק נורת בקרת האורות הצהובה.

בברכה - רפי לין

פורסם
הרכב הוא פונטו ספייס ELX 2001.

לאחר שהנורה מקדימה הימנית נשרפה, קניתי 2 חדשות ושמתי אותם. ופתאום גיליתי שהפנס השמאלי נותן אור בהרבה יותר חזק מזה השמאלי. והנורות הן אותו דבר.

 

יכול להיות שמדובר בטעות אופטית כי הפנסים לא מכוונים (פנס אחד מכוון גבוה ונותן תחושה כאילו הוא מאיר חזק יותר). המצב הזה לא תקין ואתה מסנוור נהגים שנוסעים ממולך.

 

גש לחשמלאי רכב ובקש ממנו לבדוק את עוצמת התאורה וכיוון הפנסים.

 

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

×
×
  • תוכן חדש...