Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתנצל אם הכותרת לא מתאימה

קודם כל כרגיל הפורום הזה מעולה ומציל חיים (לא הגזמתי)

וגם אני כמו רובכם שומע בטלפון "בוא בוא" יש ספר טיפולים הוא פה מול העיניים וכשאני מגיע לא דובים ולא יער

1. היום ראיתי גטס (כן אני יודע שרבים מתנגדים לאוטו הזה) במגרש בראשון לציון (לא חולון) והמוכר הרגיז אותי כשספר הטיפולים היה צריך להיות מפוקסס עוד שעה , אך היה לו טופס קומפיוטסט לפיו הכלללללל פיקס חוץ מהשילדה , שם היה כתוב מעיכות , תיקונים במשמעות שולית , תיקוני מרכב ופגיעה לפנים.

2. המשכתי משם לתל אביב , שם קיבלתי הסטוריה , האוטו מאלדן , בשנה הראשונה עשה 15 ומאז כל 3, 4 חודשים עשה טיפולי 15 , עשה 30 , 45 , 60 , 75 ועכשיו הוא על 86 ומחכה לי טיפול ב 90.

קיבלתי התחייבות שאם ימצאו מנוע גיר או שאסי או תאונה אז הבדיקה עליהם , הלכתי לקומפיוטסט ואמרו לי:

צריך פרונט , לבדוק רצועת אלטרנטור כי היא יבשה , לברר מתי להחליף טיימינג , יש בגיר שמן כהה לברר טיפול, בשילדה הוחלף פגוש והכנף עברה תיקון צבע.

החברה התחיבה לתקן את הפרונט והאלטרנטור ולהביא קבלות ולתת לי ב 48000 בלי שקל פחות

אני מבין שברוב טיפול 90 וא בטח יעלה לי טיימינג וגיר - כמה לדעתכם?

3. אני מגיע הביתה ואני רואה מודעות על גטס 08 במחיר מוזל עם פחות קילמוטרים כמו 70 60

אז חברים נחמדים מה דעתכם על מקרה 1 מה דעתכם על מקרה 2 מה דעתכם על אפשרות 3

תודה מראש לכל העוזרים

פורסם

1. עשית בשכל שהלכת.

2. נסה להוציא גם טיפול 90K על חשבון אלדן, לפעמים זה מצליח. אם לא, אני לא רואה סיבה להתעקש דווקא על הגטס הספציפית הזאת. עלות טיפול כזה היא באזור ה-1500 ש"ח במוסך מורשה יבואן.

3. עוד לא למדת שכל הנוצץ זהב? אל תאמין למה שכתוב במודעות האלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. דוגמה אופיינית לסוחר (שלא מכבד את המקצוע). אין ניירת טיפולים (בוודאי שעוד מעט היא תגיע...), ויש בדיקה (שכמובן הוזמנה ע"י הסוחר). מצויין שעברת הלאה.

2. יש אופציות טובות יותר (אם כי אולי מחברה גדולה, ניתן לקבל אחריות + טיפול חינם).

3. אינני יודע מה תקציבך (המקסימלי), אך אם ניתן למצוא רכבים כאילו (אני מניח שלא מפרטי אלא מליסינג) עם נתונים יותר טובים - רצוי להתאזר בסבלנות ולהמשיך לחפש. כמובן שיש לבדוק כל מודעה כזו לגופה. ראה למשל http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=344035

alfa 156 2.5.

פורסם

האוטו כבר לא אצל אלדן הוא אצל הסוחרים ,ננסה להתקזז על הטיפול

איך קומפיוטסט נתנו טופס מושלם ב 99 אחוז?

התקציב עלה מ 40 לכיוון 50

אני רוצה גטס אמינה , אבל מאיפה

פורסם

את כל התיקונים האלו ניתן לדחות לטיפול 90,000.

טיימינג- במוסך כללי עלות כ-1,000 ש"ח ללא משאבת מים (במורשה יעלה יותר)ובק"מ הזה כבר כדאי להחליף משאבת מיים.

בנוסף,תקווה שכל הגלגלות תקינות (אני החלפתי בשלי ב-70,000 בגלל הזמן).

החלפת שמן גיר- עלות של כ-550 ש"ח במוסך כללי,בחברה- תשאל.

חוץ מזה, ב-90,000 יש טיפול גדול כולל החלפות של נוזל קירור ופילטר דלק ,שרק הוא לבד עולה כולל עבודה לא פחות מ-500 ש"ח בחברה.(מי שלא מאמין שיבדוק,אני נמלטתי מהעקיצה הזו).

כל הטיפול כולל כל ההחלפות יכול להוציא אותך באיזור ה-4,300 וצפונה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
האוטו כבר לא אצל אלדן הוא אצל הסוחרים ,ננסה להתקזז על הטיפול

איך קומפיוטסט נתנו טופס מושלם ב 99 אחוז?

התקציב עלה מ 40 לכיוון 50

אני רוצה גטס אמינה , אבל מאיפה

לך למקור (חברות הליסינג הגדולות) ולא לסוחרים שמקבלים את הפרורים.

פנה ישירות לאלדן, אוויס, ניו-קופל או כל חברת ליסינג גדולה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה אני באמת צריך לפנות לחברות הליסינג , פשוט אין לי זמן אני חנוק בעבודה

הענין הוא שאני כל כך רוצה אוטו אמין וכואב לי הלב לאיזה סכום העין התנפח

חשבתי שאוטו שטופל כל 15 קילומטר ושרד בדיקת קומפיוטסט הוא אמין, אך 86 קילומטר זה קרוב לטיפול 90

כך שאו שהמגרש יעשה טיפול 90 , או שיזכה אותי ב 4300

או שאולי אלך לחברה הראשונה ברשלץ ששם הקילומטר נמוך יותר , אם ישרדו בדיקה אז ישתווה לי יותר

אני עדין בשוק מבדיקת קומפיוטסט כל הטור תקין חוץ משילדה , מעיכות תיקונים ופגיעה לפנים - אלא אם זה אומר תאונה שאסי ולברוח

פורסם

תראה,הרכב שווה כ-70,000 ש"ח במחירון אבל כאן מבקשים ממך הרבה פחות ולא מאמין,שתצליח להוריד עוד סכום כזה ענק מהמחיר,במיוחד כאשר לא ידוע כמה זמן יקח לך לעבור עוד 4,000 ק"מ.

אם הרכב שמור עד כדי כך ואתה נעול עליו אז אולי הפחתה של עוד 2,000 ש"ח.

אפשר להשיג גטסים עם פחות ק"מ אך יותר יקרות-יש הרבה כאלו עם ק"מ נמוך בטרייד מוביל אבל שם כבר הזמירות לגבי המחיר יהיו אחרות לגמריי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...