Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וולוו 740 שוקלת בין 1250-1350 קילו.

לפי CARFOLIO זה 1269 קילו.

זה פחות ממאזדה 3.

וברור שהוא אמר את זה בגלל העלות של זה.

הוא אמר שעדיף כבר לקנות חדש (והאמת היא שאני בכל מקרה מעדיף סטיישן ולא סדאן, ואם אפשר אז בצבע אחר).

זה לא שאני אמכור את זאת, פשוט אחסוך טיפה ואקנה איזה 940 ידנית טורבו סטיישן אם אוכל למצוא אחת ואעשה לה את אותם שינויים.

מעניין....פחות ממזדה 3 ,יפה לוולוו להיות קלילה כזו ,בטח שוקלת מעט יותר מקאיה פרייד(950). ועכשיו נחזור למציאות

ולא לאתרים ומספרים,בואו נעמיד וולוו 740ליד מזדה 3 וננסה לדחוף את שתיהם בניוטרל,את המזדה בטוח אני דוחף לבד

את הוולוו (מנסיון) לא ממש.

פורסם

ליתר ביטחון, לפני שתתחיל לעשות משהו שתצטער עליו אחר כך,

אתה חייב להיות בטוח ב-100 אחוז שזה האוטו שאתה רוצה לשפר.

תשכח מהחלפה לידני - מספיק שתציץ בארכיון בגיהינום שעבר על שמוליק

בהסבה הכושלת של לנטיס F לידני.

אני לא יודע כמה וולבו ידניות מהסגנון הזה קיימות בארץ,

אבל אם הכיוון הוא שיפורים - זה הבסיס שממנו ממשיכים הלאה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שאלתי אותו גם אם אפשר להסב אותו לידני והוא אמר שאני אידיוט ושממש לא כדאי, אז מזה אני ארד בינתיים.

ו

וברור שהוא אמר את זה בגלל העלות של זה.

הוא אמר שעדיף כבר לקנות חדש (והאמת היא שאני בכל מקרה מעדיף סטיישן ולא סדאן, ואם אפשר אז בצבע אחר).

זה לא שאני אמכור את זאת, פשוט אחסוך טיפה ואקנה איזה 940 ידנית טורבו סטיישן אם אוכל למצוא אחת ואעשה לה את אותם שינויים.

כן, ירדתי מזה.

אם אני אעשה פה שינויים זה יהיה רק להתנהגות והורדת משקל.

פורסם

יוסי אני לא צוחק ואם הייתי קצת ציני אז קבל הכל ברוח טובה,כמי שהחזיק ומחזיק מספר לא מבוטל של וולוו מכל הדגמים

אני חייב לבשר לך שוולוו הינו רכב כבד מאודדדד בפרט בהשוואה לרכב יפני.גם שהיה ברשותי וולוו 2300 טורבו הוא היה

חזק בנסיעה הרבה יותר מרכב יפני אבל השלדה נשארה והיתה עדיין כבדה,דרך אגב אם במהירות גם עסקינן אז המנוע היחיד

שיכול באמת לשלדת הוולוו הוא 2300 טורבו אפילו עם תיבת הילוכים אוטומטית.

פורסם

לפני לא מעט שנים, החזקנו בבית 740 סטיישן ידנית לתקופה מסויימת. הגיר הידני בהחלט גורם לרכב להרגיש קליל יותר.

940 אחרת שהייתה לי, ונהגתי בה תקופה, בהחלט לא הייתה "חלשה" ביחס למשפחתיות של היום. (2 ליטר טורבו, 150 כ"ס).

גם ביחס לגודל שלה, ולמרות שהיא גמלונית ומגושמת.

אני מאמין שעם לא הרבה נגיעות, אפשר לסחוט יותר מהרכב (וכמובן - השריד האחרון להנעה אחורית )

מה שכן, תחושת ה"אוניה" בהחלט בלתי נסבלת (והחלפתי לא מעט בולמים כדי להגיע לתוצאה הרצוייה)

בכל מקרה - אישית, הייתי מתחיל עם רכב בסיס שגודש, ולו רק בשביל החוקיות. (אם כוח זו המטרה)

במידה וזה יתרום לך - 2 נקודות תורפה שחוויתי אישית ברכב:

1. חיישן MAF שזייף לי (והוא לא זול לצערי)

2.תבדוק את הדרייבשאפט בהאצה חזקה \ תחת עומס - רעידות בהאצה הם סימן לדרייבשאפט בלוי.

בהצלחה.

M-TECH E46

פורסם

מצחיק כי בדיוק היום בני ל. התקשר להגיד שחיישן MAF באמת עושה בעיות.

הדרייבשאפט הוחלף לפני כחצי שנה, כשהחלפנו את הגיר.

השאלה שלי היא האם אפשר לייבא בולמים יותר קשיחים, שגם יתאימו לרכב וגם יאפשרו לי להכניס אותם לארץ.

מבחינת כוח אני לא מחפש יותר מדי. התיקון שעושים כרגע במנוע הוא מספיק לי לבינתיים. זה פשוט ייתן לי את האפשרות לבחון מחדש את האוטו ולעשות בדיוק מה שעשיתי איתו עד עכשיו רק בלי ההרגשה שהאוטו מתפרק לי והמנוע עומד להתפוצץ.

מה שחשוב לי זה לא כוח אלא יותר התנהגות.

ברור לי שההתנהגות כרגע היא באמת "לא משהו" אבל העניין הוא שזה פשוט מגוחך לעשות דריפטים עם וולוו וזה מאוד משעשע.

אבל אחרי שיפורים בהתנהגות זה יהיה הרבה יותר מעניין.

בלי שום קשר, הבגאז' שלי לא נפתח כבר כמה חודשים ויש דברים שמתגלגלים להם בתוכו (כולל כדור באולינג וכמה פינים) אז אני לא ממש מעז לעשות איתו שום תנועה של זריקת תחת.

אני אראה אם אפשר לתקן את זה ואז יהיה טוב.

פורסם

אם רוצים לדעת כמה הרכב כבד, אז בודקים מה משקלו. והוא לא כבד יותר מרוב המשפחתיות של היום.

חיישן MAF אמין בדרך כלל. אם כשל אפשר להביא מחו"ל או מפירוק. זה לא סוף העולם.

רעידות בציר ההינע נגרמות בדרך כלל בגלל מיסב או תותב מרכזי. גם זה לא סיפור. לציר עצמו אין שחיקה, אולי למפרקים - אבל בד"כ גם זה לא.

לגבי המרה לידני - עשיתי את זה (לבד, לא במוסך) ל-240, שהיא דומה מאד. זה אמנם לא קל אבל ממש לא נורא.

דני

פורסם

אם אתה רוצה להוריד משקל לא רצוי, תתחיל מזה שתעיף את כדור הבאולינג ואת הפינים מתא המטען, בנסוף לזבלה אחר שבטח שוכב שם. א' ב' של צריכת דלק ושיפור התנהגות, שלא לדבר על הסכנה.

אני בטוח שאפשר לקפל את המושב האחורי ולרוקן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

יוסי לתשומת לבך,וולוו עד שנות ה 90 נחשבה גם בפן הפיזי וגם בפן ההיתנהגותי לכבדה משאר המכוניות ולכן פנתה לחתך

מסויים באוכלוסייה שאוהבים נוחות,רכות שבאה על חשבון עצלות בנסיעה. וולוו פרצה בדגם 850 ששינה את כל ההיסטוריה שלה

לראשונה עם הנעה קדמית ומנוע 5 צילינדר ושהוא משודך לטורבו הוא נותן לך תחושה של רכב ספורטיבי ,אולי אתה צריך לייעד

את עצמך לדגמים היותר מיתקדמים של וולוו ,כי 740 נחשבת עדיין לדור הישן של וולוו אם כל מה שקשור בכך,דרך אגב אני

אישית מעדיף את הדגמים הישנים והנוחים על הדגמים החדשים שהם מזכירים קצת רכב יפני.

פורסם

יש לך פין בתא המטען... ? :roll::?:|:wink::-D:lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני אוהב את ה740 כי הוא הנעה אחורית.

ה850 ואחריה כולם הנעה קדמית, וזה כבר לא ממש כיף. בשביל זה יש לי את הפיאט.

וכן, נכון שהיא נחשבה לכבדה מאוד אבל אתם שוכחים שבשנים האחרונות הרכבים הוסיפו המון משקל לעצמם. מה שאז נחשב כבד כיום נחשב לדי סטנדרטי.

נקודת התייחסות: פיאט טמפרה שוקלת 950 קילו.

פיאט בראבו חדשה שוקלת 1250 קילו.

פורסם

ולא לאתרים ומספרים,בואו נעמיד וולוו 740ליד מזדה 3 וננסה לדחוף את שתיהם בניוטרל,את המזדה בטוח אני דוחף לבד

את הוולוו (מנסיון) לא ממש.

וולוו 940 שוקל 1400 ק"ג, זה באמת קצת יותר ממשפחתיות 1600 של היום ששוקלות 1300ק"ג. לא הייתה לי בעייה לדחוף לבד BMW סדרה 7 ששוקלת 1700ק"ג :p, עכשיו אני מרגיש שגולף שלי כמו נוצה.

שיכול באמת לשלדת הוולוו הוא 2300 טורבו אפילו עם תיבת הילוכים אוטומטית.

אני מסכים, הבדל בין דגם אטמוספרי אנמי 2300 לטורבו הוא שמיים וארץ. רכב אחר לחלוטין. במקרה שלי, נהגתי על טורבו 7PSI. עם אוטו הזה אפשר לבצע עקיפות עם מזגן בעלייה לכיוון כרמיאל כאשר אחריך נוסע BMW 523 שלא מעיז לבצע את העקיפה למרות הכביש הפנוי. הרבה כוח זמין על סיבובי מנוע נמוכים, אבל בטורים גבוהים הוא כבר ברוויה. מתאים יותר לסחיבה והאצות ביניים מאשר מהירויות גבוהות.

אני אוהב את ה740 כי הוא הנעה אחורית.

מתוך ניסיון של 940, הרכב מאוד נעים לנהיגה, ההגה מצויין לטעמי. הגה הרבה יותר טוב מ-BMW סדרה 7 E32 ברמות שאי אפשר אפילו להשוות, גם רדיוס סיבוב מדהים. החיסרון המשמעותי היחיד לאחיזת כביש זה סרן חי וזה מורגש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...