Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

מפגש צפון ביום שישי הזה במקום הרגיל (מתחם שופר סל דיל, נשר)

בשעה 14:00.

מספרי ברזל להתפקד :smile: , כרגיל כוסות אחת פעמי ושתיה קלה תתברך.

HU-kdc 6047 kenwood , Morel 3way , AMP-Kicker zx650.4 ,MONO-AUDISON LRX 1.1K Sub- ROCKFORD-P3122D

פורסם

אני רואה אתה להוט למפגש :-D גם אני :biglaugh:

אבל קשה לי להאמין שמשהו ירצה למה היה שישי שעבר.

אני השבוע לא סוגר שבת אז אני מגיע אם תיהיה הענות.

בכל אופן צריך פתוח הודעה כמו שצריך שתיהיה דביקה.

צריך להגדיר זמן המפגש מיקום להביא שתיה קלה אם רוצים וכו'

:-D

פורסם

niceghom תוכל לפתוח מודעה דביקה?

יש מצב עד יום שישי יהיה ה-4 WAY אקטיבי מוכן.

דרך אגב שכחתי לשאול אותך במפגש אם אתה זה שהיה לו פעם מיצובישי גלאן אם בניה של דאבל סאב אלפין.:lol:

פורסם

שלום רב לחברי הפורום.

מפגש צפון ביום שישי הזה במקום הרגיל (מתחם שופר סל דיל, נשר)

בשעה 14:00.

מספרי ברזל להתפקד :smile: , כרגיל כוסות אחת פעמי ושתיה קלה תתברך.

פורסם

השעה היא 15:00, לצערי לא אספיק להתקין את המגבר החדש בגלל שמפצלי המתח עדיין יהיו בדרכם מהצד השני של העולם :(

אבל המחשב עובד סוף סוף, זה היה המעבד שנשרף, טבעות העץ כוסו בעור סינטטי והבניה בבגאז' רופדה לשיכוח זעזועים.

פורסם

זו הפעם האחרונה בה נדביק שרשור מפגש כזה.

ביקשנו לא פעם ולא פעמיים לא לארגן מפגש צפון באותו יום שיש מפגש מרכז או דרום, והנה שוב חוזר הניגון.

אם מישהו מאנשי הצפון מוכן לקחת על עצמו ארגון מפגשים מסודר לשנה הבאה - בכיף. עד אז נא להתחשב ברשימה המסודרת של מפגשי מרכז ודרום.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...