Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב של אחי (מינימיינור שנת 77 ) עמד במשך שבועיים ללא דראמים אחוריים על בלוקים. השכנים ה " טובים " כמובן שהתלוננו לפיקוח של העירייה למרות שהרכב בחנייה מסודרת ולא הפריע לאף אחד ולמרות שבאותו איזור חונים לפחות 3 רכבים (לא אספנות) וללא טסט מעל לשנה ואחד מהם אחרי תאונה חזיתית שמשום מה לא מפריעים לאף אחד.

באחת ההזדמנויות כשאחי עבד על הרכב עבר רכב סיור של הפיקוח העירוני והפקח אמר לאחי שהתלוננו על הרכב שלו כגרוטאה נטושה שמפריע לציבור ובבדיקה שהוא עשה לרכב שבוע לפני נמצא שיש טסט בתוקף ולכן התלונה לא מוצדקת .

אחי התחבר עם הפקח והוא הבטיח לו שהוא יעבור על הניירת ויתן לו את השם של השכן ה "טוב".

אחי כבר יחשוב על איזו נקמה מתוקה.

רכב עם טסט בתוקף לא נחשב גרוטאה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
".. ...אחי כבר יחשוב על איזו נקמה מתוקה... ... ".

ממליץ שאת האנרגיות להוציא על שיפוץ הרכב ולא לכיוונים אחרים. הסיפוק מהעבודה כמו גם מהתוצאה גוברים על הכל.

ובכלל, כנמשל המשל - מה אתה מעדיף, לאכול ענבים או לריב עם השומר?

פורסם

שמעתי על מספר מקרים שבו גררו רשויות מקומיות רכבי אספנות ובמקרים מסוימים אף שלחו אותם לגריטה.

רוב רכבי האספנות שלנו אינם משמשים כרכב עיקרי וכמעט שאינם בשימוש.

לא פעם רכבי אספנות עומדים תקופה ארוכה עקב מחסור בחלפים או סיבות אחרות.

האם יש מקום לפעול למען הסדרת החוק?

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
שמעתי על מספר מקרים שבו גררו רשויות מקומיות רכבי אספנות ובמקרים מסוימים אף שלחו אותם לגריטה.

רוב רכבי האספנות שלנו אינם משמשים כרכב עיקרי וכמעט שאינם בשימוש.

לא פעם רכבי אספנות עומדים תקופה ארוכה עקב מחסור בחלפים או סיבות אחרות.

האם יש מקום לפעול למען הסדרת החוק?

סוף סוף מישהו מדבר לעיניין ,

אבל ,

לדעתי יהיה קשה לחוקק חוק כללי היות ולכל רשות מוניציפלית חוקי העזר שלה .

מה עוד שרכב אספנות שעומד ושיוכל להנות מ"הטבות" של חנייה בלי תזוזה ושלא יחשב גרוטאה

חייב לדעתי להראות במצב סביר + .

עכשיו יקומו חכמים ויגדירו מה ה סביר בכלל :-)

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
רכב ללא טסט נחשב לגרוטאה?

רכב ללא טסט נחשב למפגע כי אסור השימוש בו

גם רכב שיש לו טסט והוא ללא אויר בגלגלים/על בלוקים נחשב למפגע

תעשה לו טסט ותעמיד אותו כמה זמן שאתה רוצה,מידי פעם רק להעביר טיטוא מתחת לרכב שלא תהיה תלונה של המנקי רחוב שהם לא מגיעים ללכלוך

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

רכב אספנות שאינו בשימוש הוא בדרך כלל לא סתם גרוטאה.

גם אין חובה שרכב אספנות יהיה עם רישוי בתוקף כל עוד לא נוסעים בו (הרכב אינו צובר אגרות).

ברור שאין אפשרות להעמיד ברחוב שילדה עם גלגלים, אבל רכב אספנות שלם ונעול שעומד במקום מותר ומסודר זה כבר סיפור אחר.

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

לפותח הדיון - אם המצב כפי שאתה מתאר, אתה יכול להגיע למשפט בלב שקט ועם פרצוף של "לא מבין מה רוצים ממני", כמובן עם רשיון וביטוח בתוקף. אל תשכח לבקש הוצאות.

לגבי השאר - מדובר בדרך כלל ב"שכנים טובים" שדואגים להזמין את העיריה.

אני יכול לספר לכם על פז'ו 205 אדומה בשכונה שלי, שנראית סביר באופן כללי, שבעליה נסע לחו"ל לכמה שבועות במהלכם ירד גשם של אבק (גשם כזה של תחילת החורף). כשחזר לא היה אוטו. השכנים התלוננו על "גרוטאה" שעומדת כבר חודשים (ואכן, היתה מכוסה אבק, אבל מכמה ימים בלבד) ולאחר שבעל הרכב לא הגיב לנייר שהוצמד מתחת למגב, במשך שבוע שלם (!) הרכב נגרר למגרש הגרירות ברידינג, ואם הבחור היה חוזר לארץ יומיים מאוחר יותר כבר לא היה לו אוטו. אגב, הוא גם שילם כמה מאות שקלים לעיריה. על רכב עם טסט בתוקף, ואפילו תו חניה אזורי.

אותם שכנים התלוננו בעיריה על הקמפר שלי, אחרי שחנה באותו מקום במשך שבוע שלם. למרבה המזל אחד השכנים הנבלות, ראה אותי פותח את הרכב, ודאג לספר לו שבדיוק באותו יום מהעירייה התקשרו אליו "להרגיע" שתוך יום-יומיים הם מטפלים ב"גרוטאה". הוא עוד העיז לומר שהשכנים היו נורא מודאגים, כי ברכב יש וילונות ומי יודע מה יש בתוכו... מתברר שהיה להם נושא לשיחה.

מיותר לציין שמאז אני לא חונה ליד הבית.

מה עושים? אין מה לעשות. שכנים נבלות תמיד יהיו. גם אם תדאגו שהרכב יראה טוב (והקמפר שלי באמת נראה טוב באופן יחסי), זה לא יעזור. להם תמיד יהיו תירוצים של שמירה על שלום הציבור.

אסף.

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה

המישפט הסתים בהצלחה גדולה

נסעתי ב 6 בבוקר לבית המישפט.

צלמתי את הרכב בחנין הבתי מדפסת ומחשב מהבית וניגמר הסיפור

ושוב תודה לכולם

פורסם

אתה יכול להסביר שוב בעברית ברורה את מה שכתבת למעלה? אני לא הבנתי מזה כלום.

בקריאה ראשונה של השרשור קיוייתי שאכן תזוכה מיידית היות ומדובר ברכב עם טסט וביטוח ולא בגרוטאה.

אבל ממה שכתבת לא הבנתי בכלל מה קרה...

איך צילום של הרכב עזר לך לצאת זכאי?

איך מדפסת ומחשב מהבית עזרו לך לצאת זכאי?

ומה זה לעזאזל בחנין?

נ.ב. אני מתעניין כי גם לי פעם נעלם אוטו במצב דומה (או אולי לא דומה), ועד היום אני לא יודע אם זה היה עירייה או נערים שיצאו להשתולל בפרדסים...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

בחניו =בחניון בבית המישפט

צלמתי את הרכב בחנין בבית המישפט= רכב נוסעה

רכב עם טסט וביטוח לא נוסעה = גרוטאה

מחשב ומדפסת =להדפיס את התמונה בבית המישפט

פורסם
לפותח הדיון - אם המצב כפי שאתה מתאר, אתה יכול להגיע למשפט בלב שקט ועם פרצוף של "לא מבין מה רוצים ממני", כמובן עם רשיון וביטוח בתוקף. אל תשכח לבקש הוצאות.

לגבי השאר - מדובר בדרך כלל ב"שכנים טובים" שדואגים להזמין את העיריה.

אני יכול לספר לכם על פז'ו 205 אדומה בשכונה שלי, שנראית סביר באופן כללי, שבעליה נסע לחו"ל לכמה שבועות במהלכם ירד גשם של אבק (גשם כזה של תחילת החורף). כשחזר לא היה אוטו. השכנים התלוננו על "גרוטאה" שעומדת כבר חודשים (ואכן, היתה מכוסה אבק, אבל מכמה ימים בלבד) ולאחר שבעל הרכב לא הגיב לנייר שהוצמד מתחת למגב, במשך שבוע שלם (!) הרכב נגרר למגרש הגרירות ברידינג, ואם הבחור היה חוזר לארץ יומיים מאוחר יותר כבר לא היה לו אוטו. אגב, הוא גם שילם כמה מאות שקלים לעיריה. על רכב עם טסט בתוקף, ואפילו תו חניה אזורי.

אותם שכנים התלוננו בעיריה על הקמפר שלי, אחרי שחנה באותו מקום במשך שבוע שלם. למרבה המזל אחד השכנים הנבלות, ראה אותי פותח את הרכב, ודאג לספר לו שבדיוק באותו יום מהעירייה התקשרו אליו "להרגיע" שתוך יום-יומיים הם מטפלים ב"גרוטאה". הוא עוד העיז לומר שהשכנים היו נורא מודאגים, כי ברכב יש וילונות ומי יודע מה יש בתוכו... מתברר שהיה להם נושא לשיחה.

מיותר לציין שמאז אני לא חונה ליד הבית.

מה עושים? אין מה לעשות. שכנים נבלות תמיד יהיו. גם אם תדאגו שהרכב יראה טוב (והקמפר שלי באמת נראה טוב באופן יחסי), זה לא יעזור. להם תמיד יהיו תירוצים של שמירה על שלום הציבור.

אסף.

תשמע... לנו יש שכנים שבאופן קבוע התלוננו על המשאיות שחנו בשכונה- עד שזה הגיע למצב שהפקחים פשוט התחילו לבוא כל ערב (כאשר הנהגים חזרו מיום עבודה וחנו!) ונתנו להם קנס של 500 ש"ח כל פעם!!!! נבלות- הנהג בטח לא הרוויח ככה ביום!!! זה מה שהפריע להם, המשאיות- ויש מלא מקום, ושום משאית לא הפריעה לאף אחד אף פעם!

הוונדורה שלי גררו פעם- למרות שכל השכונה ידעה שאני באופן תדיר מנקה ומטפל באוטו! מזל שראיתי את זה באותו הערב ויצאתי לחפש- כי גם לא היה לעיריה מושג על מה אני מדבר איתם בכלל כששאלתי!!! בפוקס הכרתי את המקום של החניון הגרירורת, ומצאתי אותה שם בפינה שלא רואים בכלל! עד היום איני יודע למי אני חייב את ה"טובה" הזו - אבל לפחות הספקתי בזמן!:evil:

וגם לי היה איזה אוטו ש"נעלם" מחניון של הבסיס שלי כשהייתי בצבא- עד היום איני יודע לאן, אבל הוא באמת עמד והיה נראה בעדינות "לא משהו", למרות שכולם ידעו של מי הוא!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לי פעם הגיע פקח של העיריה ונתן לי דו"ח חניה על המדרכה מחוץ לבית שלי.

האופנוע אכן היה עומד על המדרכה, על מנת שאוכל לקשור אותו לעצם נייח, והיתה לי הבנה עם האשה שחנתה בסמוך שאני מעמיד תמיד את האופנוע באופן שלא יפריע לה לגשת לאוטו שלה, ואז הכל היה עובר בשלום.

אבל בוקר אחד איזה דו"גיסט אחר העמיד את האופנוע שלו בצד השני של העצם הנייח, בדיוק בזמן שהיא באה לצאת.

היא התרתחה שאיזה אופנוען מנייאק חוסם לה את הדלת של האוטו, וקראה לפקחים.

עד שהפקחים הגיעו, הדו"גיסט חסר ההתחשבות כבר נסע משם, ואני נשארתי עם הדו"ח ביד :evil:

אני כבר לא זוכר איך יצאתי מזה, אבל נדמה לי שטענתי בפני העירייה שכל עוד הם לא בונים בשכונה מקומות חניה ייעודיים לאופנועים, הם לא יכולים לצפות ממני לחנות במקום המיועד למכונית, ולכן אני חייב לחנות על המדרכה.

נדמה לי שהם לא קיבלו את הטיעון שלי והייתי צריך לשלם את הדו"ח, ואחרי הארוע הזה בכל פעם שנכנסתי לעיר עם האופנוע, דאגתי לחנות במקום חניה של מכונית, ורק חיכיתי ליום שאיזה פקח יגיד לי להזיז משם את האופנוע (זה לא קרה... לצערי...)

ול izhakw - תודה על ההבהרה.

אני מציע לך לקחת קצת יותר זמן בניסוח ההודעות שלך. זה יקל על כולם להבין את מה שיש לך להגיד, ולדעתי ניסוח טוב יותר היה גם גורר תגובות ענייניות יותר ותורמות יותר.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...