Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דרושה חוות דעת - FZR600R

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב, חבר עומד לעשות את צעדיו הראשונים בעולם המפחיד של "מעל 500" :)

לצורך כך, מצאנו FZR600R שנת 95.

האופנוע עוד לא נקנה אבל רציתי לדעת כמה דברים:

1. יש אפשרות להתקין סליידרים? חשוב מאוד, לדעתי. אני עוד מנסה לשכנע אותו שה-800 ש"ח ליום של "אופנוען מאומן" יחזירו את עצמם בהמשך.

2. עלות חלקים? ראיתי שב-EBAY יש כמעט את כל החלקים במחירים מפתים, למקרה שאי-פעם נצטרך. שווה את ההשקעה או שבארץ המחירים לא כל-כך מופרזים?

3. צמיג אחורי. האם גם ל-R בעיה דומה של צמיג אחורי בקוטר של כ-18' (אם אני לא טועה...) כמו לקודמו, ה-FZR600 הרגיל?

4. איך הוא כאופנוע שני אחרי שנה על 500? לא נושך יותר מידי? הרוכב מבוגר ושקול אבל אוהב לנסוע מהר (לא ספורטיבי, רק מהר).

תודה מראש! :beerchug:

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

1. יש אפשרות להתקין סליידרים? חשוב מאוד, לדעתי. אני עוד מנסה לשכנע אותו שה-800 ש"ח ליום של "אופנוען מאומן" יחזירו את עצמם בהמשך.

2. עלות חלקים? ראיתי שב-EBAY יש כמעט את כל החלקים במחירים מפתים, למקרה שאי-פעם נצטרך. שווה את ההשקעה או שבארץ המחירים לא כל-כך מופרזים?

3. צמיג אחורי. האם גם ל-R בעיה דומה של צמיג אחורי בקוטר של כ-18' (אם אני לא טועה...) כמו לקודמו, ה-FZR600 הרגיל?

4. איך הוא כאופנוע שני אחרי שנה על 500? לא נושך יותר מידי? הרוכב מבוגר ושקול אבל אוהב לנסוע מהר (לא ספורטיבי, רק מהר).

1. למיטב ידיעתי - לא. אבל שווה לחפש ברשת - האופנוע נקרא בארה"ב YZF600 (כן, כמו הת'אנדר קאט שהחליף אותו ב-96)

2. עלות החלקים אינה שונה מכל אופנוע 600 אחר מאותו שנתון - בחלק אחד אתה משלם יותר לעומת אופנוע אחר ובחלק נוסף, פחות.

3. שלילי - 17 אינץ' סטנדרטי בדגם הנ"ל - רוחב צמיג 160

4. מעולה. נקודה. שילדה, מתלים ובלמים מהטובים לאותו שנתון (גם מול ה-CBR600 של 95) - אבל המנוע, מרגיש חלש (לא שזה מפריע לסגור 240...)

וסיפור קטן - חצי שנה בערך אחרי שרכשתי את ה-FZR600R 95 שהיה לי, ניגש אלי בחור שסיפר לי שהאופנוע שלי, היה שלו פעם (הוא היה יד שנייה). הוא סיפר שאחרי תקופה מסויימת על R750 שנת 91 ופיירבלייד, הוא נאלץ למכור בשל קשיים כספיים.

וכעת, לאחר שצבר מעט שקלים, הוא חיפש שוב אופנוע 600. ושוב את דגם ה-FZRR.

"למה דווקא 600 ולמה דווקא ה-FZR?"

כי זה פשוט אחד מהאופנועים הטובים ביותר שרכבתי עליהם.

:lol:

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

חלש זה יחסי :wink:

אנחנו עדיין מדברים על כמעט X2 מאשר GS.

אני שמח לשמוע שהגלגל האחורי בא במידה של כ-17 אינטש. אין בעיה בבחירת הצמיגים היום, אני מניח.

שאלה אחרונה - בלמים.

איך הם לעומת הדיסק היחיד של ה-GS?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

1. למיטב ידיעתי - לא. אבל שווה לחפש ברשת - האופנוע נקרא בארה"ב YZF600 (כן, כמו הת'אנדר קאט שהחליף אותו ב-96)

2. עלות החלקים אינה שונה מכל אופנוע 600 אחר מאותו שנתון - בחלק אחד אתה משלם יותר לעומת אופנוע אחר ובחלק נוסף, פחות.

3. שלילי - 17 אינץ' סטנדרטי בדגם הנ"ל - רוחב צמיג 160

4. מעולה. נקודה. שילדה, מתלים ובלמים מהטובים לאותו שנתון (גם מול ה-CBR600 של 95) - אבל המנוע, מרגיש חלש (לא שזה מפריע לסגור 240...)

וסיפור קטן - חצי שנה בערך אחרי שרכשתי את ה-FZR600R 95 שהיה לי, ניגש אלי בחור שסיפר לי שהאופנוע שלי, היה שלו פעם (הוא היה יד שנייה). הוא סיפר שאחרי תקופה מסויימת על R750 שנת 91 ופיירבלייד, הוא נאלץ למכור בשל קשיים כספיים.

וכעת, לאחר שצבר מעט שקלים, הוא חיפש שוב אופנוע 600. ושוב את דגם ה-FZRR.

"למה דווקא 600 ולמה דווקא ה-FZR?"

כי זה פשוט אחד מהאופנועים הטובים ביותר שרכבתי עליהם.

:lol:

כנראה הבחור היה קצת fragend005.gif

אם הFZR שנת 95 היה אחד האופנועים הטובים ביותר שהוא רכב על....

בתקופה שעזרתי לחבר למצוא את הFZRשנת 95 שלו לי היה CBRF2 ולחבר נוסף היה ZX-6 ושניהם היו בהרבה יותר טובים מאשר הFZR.

יותר מאוחר כאותו חבר קנה ZX9 חדש, אישתי קיבלה בהשאלה את הFZR לכמה חודשים וגם היא מאוד לא אהבה אותו.

אני לא אומר שהFZR הוא לא אופנוע טוב- רק מציין שהוא לא ה"אופנוע"

sport009.gif

פורסם
צ'מע - היה לי אותו בדיוק שנה, חודש, שבוע ויום.

א-נ-י גם מאוד אהבתי אותו.

מאוד.

8)

ואתה חושב שאני לא יודע, את הפרט הקטן הזה? אתה רוצה שאני יביא לך תמונות של האופנוע שלך ? henker.gif

וגם אתה מאוד אהבת אותו "בעבר" אם היום היתי נותן לך לרכב עליו מיד לאחר רכיבת המבחן על האחד האופנועים החדשים, תצעקmedium-smiley-049.gifהברקסים, או שתקלל את המתלים הרכים שלו

פורסם

שאלה נוספת...

הפעם - FZR1000R שנת 93. קרוב משפחה של החבר קנה אחד. מדובר בבן-אדם שדארווין מחכה לו בפינה.

בכל מקרה, קומפרסיה של 190,190,184,180 סבירה? מה צריכה להיות קומפרסיה "מושלמת"?

פורסם
צ'מע - היה לי אותו בדיוק שנה, חודש, שבוע ויום.

א-נ-י גם מאוד אהבתי אותו.

מאוד.

8)

ואתה חושב שאני לא יודע, את הפרט הקטן הזה? אתה רוצה שאני יביא לך תמונות של האופנוע שלך ? henker.gif

וגם אתה מאוד אהבת אותו "בעבר" אם היום היתי נותן לך לרכב עליו מיד לאחר רכיבת המבחן על האחד האופנועים החדשים, תצעקmedium-smiley-049.gifהברקסים, או שתקלל את המתלים הרכים שלו

אבל אנחנו לא משווים אותו לאופנועים החדשים (היקרים ממנו קצת יותר מפי 2)

באותה מידה אתה יכול להרים גבה על מבחנים שקבעו ב-84 שה-GPZ900 הוא יופי של אופנוע כשברור לכולם שה-CBR954 שנת 2003 אוכל אותו בלי מלח וטוב ממנו בכל תחום...

במסגרת התקציב שלו, ולאור העובדה שמדובר באופנוע ראשון מעל 500 (עני: רוכב לא מנוסה כ"כ) - הרי שה-FZR600R יהיה "די והותר" עבורו והוא ייהנה ממנו מאוד.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

• תוכן חדש...