Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הקעקוע?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

norm_2D74FD06AA47420FB5A8A8A46438C317.JPG

לכל מי שעדיין לא קלט, אתמול עשיתי אותו ברגל שמאל (כי ברגל ימין כבר יש, ובגב גם...)

בעוד חודש הוא יהיה יותר יפה...עכשיו הוא סתם פצע

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פשש איזה יפה.. :shock:

הממ אם תיזכה בלוטו :roll: ותיקנה בכסף הזה פורשה חדשה....אז מה תעשה ניתוח תוריד את הלאנצ'יה ותעשה קעקוע של פורשה? :shock:

:wink:

פורסם

חשבתי שבתמונה היד שלך ולא הרגל.

בושה לי :o

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

הממ אם תיזכה בלוטו :roll: ותיקנה בכסף הזה פורשה חדשה....אז מה תעשה ניתוח תוריד את הלאנצ'יה ותעשה קעקוע של פורשה? :shock:

לא .. הוא כמוני ... הרכב שיש לו לא משנה ... זה מה שבלב... אני למשל נוסע עם לאנצ'יה... אבל הלב שלי שמור לפיז'ו :)

פורסם

אם אני יזכה..... :roll:

אני מביא אינטגרלה, תזיס, ומשפץ לשלמות תמה ומונטקרלו

פורסם

תסלח לי,אבל בתור אחד שיש לו גם לנצ'יה וגם 6 קעקועים (אז לא ניתן לטעון שאני לא מבין מה זה החוויה המדהימה והאלוהית והנפלאה כל כך של להיות בעל לנצ'יה וגם לא ניתן לטעון שאין לי מושג מה זה קעקוע ולכן אני מז** את המוח) - אני חושב שאין לך הרבה שכל.

או שאין לך הרבה חיים....

וואלה....אתה אוהב לנצ'יה.סבבה.גם אני. אתה אוהב קעקועים.סבבה.גם אני.

אבל לעשות דבר כזה זה אשכרה לצעוק "אין לי חיים ולכן מצאתי נושא מינורי ואני בונה סביבו עולם ומלואו".

סורי......גם אני אוהב מכוניות.אפילו מאוד.לפיז'ו שלי הייתי פנאט ברמות משוגעות.אבל לבוא ולהצהיר שאני עד כדי כך חי את חיי סביב זה זה דבילי לחלוטין ומעיד על מחסור חמור בנושאים קצת יותר רציניים להתעסק בהם.

והיה צריך לגלח יותר את האזור..

בכל מקרה - 3 שבועות אל תחשוף לשמש ותימנע מים ובריכה.

שלוש פעמים ביום לשים משחת "ביפנטן" ולא ללבוש שום דבר צמוד.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
תסלח לי,אבל בתור אחד שיש לו גם לנצ'יה וגם 6 קעקועים (אז לא ניתן לטעון שאני לא מבין מה זה החוויה המדהימה והאלוהית והנפלאה כל כך של להיות בעל לנצ'יה וגם לא ניתן לטעון שאין לי מושג מה זה קעקוע ולכן אני מז** את המוח) - אני חושב שאין לך הרבה שכל.

או שאין לך הרבה חיים....

וואלה....אתה אוהב לנצ'יה.סבבה.גם אני. אתה אוהב קעקועים.סבבה.גם אני.

אבל לעשות דבר כזה זה אשכרה לצעוק "אין לי חיים ולכן מצאתי נושא מינורי ואני בונה סביבו עולם ומלואו".

סורי......גם אני אוהב מכוניות.אפילו מאוד.לפיז'ו שלי הייתי פנאט ברמות משוגעות.אבל לבוא ולהצהיר שאני עד כדי כך חי את חיי סביב זה זה דבילי לחלוטין ומעיד על מחסור חמור בנושאים קצת יותר רציניים להתעסק בהם.

והיה צריך לגלח יותר את האזור..

בכל מקרה - 3 שבועות אל תחשוף לשמש ותימנע מים ובריכה.

שלוש פעמים ביום לשים משחת "ביפנטן" ולא ללבוש שום דבר צמוד.

שלום תומר.

1.בקשר לקעקועים- זה לא הראשון ובטח לא האחרון

2.יש משפט שאומר איש איש באמונתו יחיה- כנראה אתה לא מכיר אותו ואם יבוא יום ותחליט לקפוץ ראש לבריכה ריקה אז סבבה, תקפוץ רק תדע את הסכנות שבדבר....וזה ידידי אם לא הבנת זה בא להגיד לך שתעשה מה שבראש שלך ואל תצא בהצהרות שלא מחמיאות לך ושאין לך קשר אליהם (ותחשוב פעמיים לפני שאתה כותב משהו)

3.אף אחד לא שאל אותך למה ואיך, ואם זה לא מצא חן בעיינך אז תדפדף הלאה...

4. לא, זה לא פוטושופ

פורסם

וואו, חבר'ה, תרגעו... :shock:

אני דווקא חושב שזה יפה...

עוד רעיון לקעקוע לחובבי לנצ'יה - הפיל של ה-HF. :D

סחתיקה,

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...