Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להודעת שר התחבורה על העלאת המהירות המותרת בכבישים מהירים, לוותה הערה על המלצה להורדת מהירות במספר זעום של כבישים עירוניים (ארבעה במספר).

ואולם, לצד שלוש שדרות רחבות בתל-אביב, באר-שבע ואשדוד, צד את העין אזכורו של רחוב בזל התל-אביבי, שצריך שעה קטנה ומנוע גדול כדי להגיע בו ל-50 קמ"ש. "הוועדה ממליצה להוריד בו את המהירות ל-30 קמ"ש".

אז מה מוזר כאן? בכל הרובע בו נמצא רחוב בזל הוצבו כבר לפני חודשים אחדים השלטים הכחולים של 30 קמ"ש (איזור מהירות ממותנת). כן, וכמובן שגם ברחוב בזל עצמו...

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משעשע (כי אני לא מסתובב שם, אחרת זה היה עצוב). מעניין כמה זמן יקח להם, אם בכלל, ליישם את ההמלצות הנגדיות של העלאת המהירות..

פורסם
להודעת שר התחבורה על העלאת המהירות המותרת בכבישים מהירים, לוותה הערה על המלצה להורדת מהירות במספר זעום של כבישים עירוניים (ארבעה במספר).

ואולם, לצד שלוש שדרות רחבות בתל-אביב, באר-שבע ואשדוד, צד את העין אזכורו של רחוב בזל התל-אביבי, שצריך שעה קטנה ומנוע גדול כדי להגיע בו ל-50 קמ"ש. "הוועדה ממליצה להוריד בו את המהירות ל-30 קמ"ש".

אז מה מוזר כאן? בכל הרובע בו נמצא רחוב בזל הוצבו כבר לפני חודשים אחדים השלטים הכחולים של 30 קמ"ש (איזור מהירות ממותנת). כן, וכמובן שגם ברחוב בזל עצמו...

האמת ? הייתי מוסיף לתמרור הכחול 30 ,עוד מאות עם לא אלפי רחובות בעייתיים.

ישנם מקומות שתנועת מסה של כלי רכב בהם הם סכנה אדירה,פשוט שערורייה.

אני למשל פוחד מרוחובות צרים עם חניות אנכיות למדרכה,פחד אלוהים כשמישהו נוסע אחורה.

מעטים הם אלו שחונים עם הפרונט קדימה ואז ביציאה נוצר מצב מאוד מסוכן.

גם אם לא ישימו שם תמרור כחול 30 ,אני ממליץ לכולם לנסוע ממש לאט במקומות כאלו.

זו רק דוגמא אחת מעשרות הסכנות הטמונות ברחובות ארצנו,ישנם אפילו מסוכנים פי כמה.

פורסם
את הכותרות שר התחבורה כבר קיבל, כול השאר לא חשוב.

אותנו הנהגים בעלי המשפחות לא צריך לעניין כותרת זו אחרת.

אנחנו מחוייבים לשמור על ילדינו ועל הזקנים מפני אסון כביש.

דוקא השאר חוץ מהשר צריך להדאיג אותנו,כי המחיר כבד כבד.

• תוכן חדש...