Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית חולצות (אמיתיות?) ב EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנם פה חבר'ה שמזמינים חולצות של טומי, A&F וכו'?

איך אני יודע שהן אמיתיות?

להסתמך רק על הפידבקים?

ישנם מוכרים אמינים שאתם מכירים?

תודה לעוזרים.

ניב

לא חותם

פורסם

בדרך כלל אתה יכול לדעת לפי המחיר.

רוב החולצות המקוריות יעלו לך 10-20 שקל פחות מאשר החולצות שמוכרים לדוגמה בבני ברק במקום הזה.

כמובן שיש ים זיופים 1 ל 1 שלא שמים לב בחצי מחיר.

ובלי קשר רוב הזיופים 1 ל1 הם ברמה הרבה יותר גבוהה ואיכותית מכל חולצת קסטרו\FOX\רנואר שמוכרים בארץ.

פורסם

רק לפי המחיר. לפעמים הוא too good to be true.

פעם קניתי מאותו מוכר חולצות של deputamadre ו takeshi kurosawa. הראשונה היתה מקורית ותוצרת טורקיה. חולצה של טאקשי הייתה זיוף ברמה גבוהה כולל מדבקת הולוגרמה וכל השטויות תוצרת איטליה כביכול.

רק שהייתה שגיעת כתיב בתגית, וזה לא נראה לי אפשרי במפעלי ITTIERE שמייצרים בגדים לכל המעצבים היקרים באיטליה.

המוכר מבחינתו טען שאצלו הכל מקורי. נתתי אותה לחבר והוא מרוצה ממנה. 150 שקל הלכו כפרות.  

פורסם

כמו שנאמר - המחיר מדבר ( אם זה זול מדי יש לזה סיבה).

אין בהכרח תמיד קשר בין כמות הפידבקים לבין איכות המוצר - אם אדם קנה חולצה מזוייפת בידיעה שהיא מזוייפת, הוא יתן למוכר פידבק חיובי.

לא לקנות ממוכרים מארצות כגון טורקיה, סין הונג קונג וכו'.

לרוב על חולצות מקוריות מודגש בתיאור המוצר original \ authentic

על חולצות מזוייפות יהיה רשום very good quality בכל מיני דרכים שונות , אך לא יהיה רשום שזה מקורי.

ככמובן תמיד לקנות NEW WITH TAGS

תתחדש

פורסם
בדרך כלל אתה יכול לדעת לפי המחיר.

רוב החולצות המקוריות יעלו לך 10-20 שקל פחות מאשר החולצות שמוכרים לדוגמה בבני ברק במקום הזה.

כמובן שיש ים זיופים 1 ל 1 שלא שמים לב בחצי מחיר.

ובלי קשר רוב הזיופים 1 ל1 הם ברמה הרבה יותר גבוהה ואיכותית מכל חולצת קסטרו\FOX\רנואר שמוכרים בארץ.

הזיופים 1 ל1 שאתה מדבר עליהם אלו לא זיופים, אלו חולצות אמיתיות שיצאו מהמפעלים אך לא עברו את בדיקת התקן של החברה.

לכן הם נמכרים בזול וכולם חושבים שזה זיוף 1 ל1.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

אני מזמין דיי הרבה A&F , כל המוצרים הנשלחים מהונג קונג/סין הם רפליקות לאחר בדיקה עמוקה, אך תתפלא ! איכותם פשוט מדהימה, אלופי מאתרי הזיופים לא מצליחים להרגיש בהבדל! הן באיכות הבד, הן בגזרות הבגדים והן באיכות התפריה, הסמלים, התגיות מאחורה ואפילו הכפתורים..

המוצרים באמת ברמה גבוהה ולפי ההבנה שלי אפילו בד הבגדים נקנה מאותו מיפעל טקסטיל. בקיצור איכות גבוהה מאד ככה שאתה קונה לגמרי מקורי. קנה ותהנה. (בין שליש וחצי מחיר בארץ בהחלט משתלם).

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

אפשר לקבל המלצות למוכרים אמינים עם חולצות באיכות טובה מנסיונכם?

אני מחפש גם A&F וטומי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אפשר לקבל המלצות למוכרים אמינים עם חולצות באיכות טובה מנסיונכם?

אני מחפש גם A&F וטומי

מצטרף לשאלה,

אשמח לקבל המלצות למוכרים אמינים לחולצןת מקוריות, רפליקות באיכות גבוהה או "מקוריות שלא עברו QA" כאחד.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...