Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב: VW Eos 2011

Alex_b
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5734 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משום מה יש לי הרגשה שגם הפ אסאט וגם EOS יהיו מרשימות.

התמונות משקרות ולא מעבירות אינפורמציה מלאה לגבי המימדים של הרכב.

עדיין לא הבנתי למה לא קוראים ל EOS פאסאטCC (:

2011-Volkswagen-Eos-1.jpg

פורסם

היתה לי חיבה רבה לדגם ה-V6 של האיוס הנוכחי. שימושי, מרווח, ביצועיסט בקו ישר ומהנה גם כשהכביש מתחיל להתפתל. הבעיה היתה בעיצובו, או יותר נכון, חוסר עיצובו.

מתיחת הפנים טיפוסית לפולקסווגן העכשווית - אך להבדיל מהפאסאט, כאן היא עושה רק טוב. איוס המתוחה נראית נמוכה ורחבה יותר, בעיקר מאחור. שוב, כצפוי מפולקסווגן, הפנים נותר משמים.

וה-V6 הכריזמטי? מקומו נפקד מהודעת העתונות של פולקסווגן; מנוע הבנזין החזק ביותר יהיה ה-2 ליטר טורבו.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
משום מה יש לי הרגשה שגם הפ אסאט וגם EOS יהיו מרשימות.

התמונות משקרות ולא מעבירות אינפורמציה מלאה לגבי המימדים של הרכב.

עדיין לא הבנתי למה לא קוראים ל EOS פאסאטCC (:

כי כבר יש כזה דגם פסאט CC.

http://www.carenvy.ca/wp-content/uploads/2009/03/vw-passat-cc-2-big.jpg

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כל הרעיון מאחורי האיוס הוא להעמיד ג'טה קופה קבריולט. הכמיהה לשוני בין הרכבים היא מאוד תמוהה כאן, כיוון שהמטרה היא חסכון בעלויות ייצור של רכב חדש ושימוש בפלטפורמות קיימות.

מתיחת פנים של דגם נוכחי ולא יותר מזה. לא מפתיע לרעה ולא לטובה כשאין ציפיות מקונצרן VAG

Confidence In Motion

פורסם

יותר אלגנטית אך גפ פחות שובבה מהקודמת.

עדיין נאה מאוד וחבל שהיא כ"כ יקרה בארץ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...