Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני מקבל רכב מהעבודה - הקציבו לי כ- 130K לשווי שימוש 4-5 משנים 2007-2008.

התנאי הבסיסי הוא לרכב שיהיה מהנה לנהיגה עם זאת כיוון שאני עושה כ-40,000 לשנה הוא חייב להיות מרווח ונוח (אני גדול גוף...)

חשבתי על סובארו B4 2.5 ליטר משנתון 2008 (עשיתי סיבוב ודי נהנתי החיסרון הוא שהיא נראית קצת מיושנת).

אני מחפש נתונים על מומנט, הספק ובמיוחד תאוצה - אחרי יום של חיפוש ברשת ראיתי שיש תוהו ובוהו ביחס למידע וכל אתר כותב אחרת.

ניסיתי גם לאון 2 ליטר 2009 - האמת שקצת איכזבה אותי, חשבתי שיש יותר מהנה לנהוג בה.

אשמח לנתונים נוספים או המלצות...

תודה מראש

A3

A4

פורסם

לנסועה גבוהה הייתי ממליץ על רכבי דיזל, ובעלי גוף ירגישו טוב יותר בכב אמריקאי או אירופאי מאשר במזרחי. ההמלצה שלי - פאסאט דיזל. אפשר גם מונדאו דיזל.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

תודה,

אלפא 159 - הוצאות האחזקה (טיפולים, מוסכים) יהיו גבוהים... כי זאת אלפא, לא? או שהאמינות בשנים האלא כבר טובה?

רכב אמריקאי - אני לא מכיר אחד שאני אהנה ממנו לנהיגה ברמה הזאת (מליבו 3.5 הוא חזק אבל לחלוטין מנותק מהכביש, ביואיק אני מניח שלא יותר טובה)

פסאט דיזל - לא מכיר את הנתנונים, היא אמורה להות זריזה יחסית?

A3

A4

פורסם

הוצאות האחזקה של האלפא לא יהיו גבוהות משל הסובארו (אלפא = חוסר אמינות כבר לא רלבנטי לאלפא 159 )

רק קח בחשבון שאם אתה גדול גוף האלפא עלולה להיות לך צפופה

פורסם

אני לגמרי לא בטוח שהוצאות על אלפא יהיו יותר גבוהות משל סובארו. החלפים של סובארו הם אש :idea:

במקומך הייתי הולך על רכב חדש לגמרי טורבו דיזל משהו בסגנון ג'טה או אוקטביה. תקבל זמינות כוח גבוהה, יותר מסובארו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...