Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסא בטיחות לסובארו אימפרזה 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני ואשתי מצפים לבואן של שתי בנותינו התאומות ומתלבטים אם לקנות קודם סלקלים ואז כסאות בטיחות או ישר לקנות כיסאות בטיחות מסוג convertible אשר ישנם בשוק ומאפשרים להחזיק אותם עד שהילדים מגיעים ליותר מ 20 קילוגרם, דוגמת האלפא אומגה של safety 1st.

בגדול אני נוטה לכיוון הכסאות בטיחות מן ההתחלה, אך אשתי חוששת פן יהיו גדולים מדי, שהראש שלהן ישמט כל הזמן, שהן "יבלעו" בכסאות הענקיים ושאין בהם זווית נכונה של שכיבה לתינוקות. האם כל החששות הללו מבוססים?

כפי שרשום בנושא ההודעה, יש ברשותינו סובארו אימפרזה 2008 ואמנם זהו אוטו משפחתי אך ממשפחת המשפחתיות הקטנות, אני לעומת זאת גבוה, כ - 187, וחושש שהצבת כסא בטיחות נגד כיוון הנסיעה ימנע ממני להרחיק את מושב הנהג מספיק רחוק כדי שיהיה לי נוח לנהוג. האם יש כאן מישהו עם בעיות דומות?...

כמו כן, ידוע לי על כסא בטיחות של חברת רנולוקס שחברים שלנו מחזיקים ומאוד מרוצים ממנו, הוא יכול להיות מכוון גם למצב שכיבה, רציתי לדעת אילו עוד דגמים כאלו קיימים בשוק?

אודה לכל תשובה!

Subaru DL 1982 1.3 Manual | Owning: 1999-2000

Ford Fiesta 1989 1.1 5dr Manual | Owning: 2001-2003

Mazda 323 1996 1.6 Manual | Owning: 2003-2010

Subaru Impreza 2008 1.5R | Automatic Owning: 2010

פורסם

אומנם חלפו כמה שנים, אבל לא אהבתי את הכסא המשולב.

הסלקל נוח ושימושי גם להובלת התינוק מחוץ לאוטו, וצריך לחשוב על הקלות והנוחות אל האוטו ומהאוטו.

יש צדק בדברי הגברת: הקטנים האלו חייבים להיות מוגבלים מאוד בתנועה במושב במכונית, כי העצמות אצלם לא מאוחות, בפרט בראש (עד גיל שנה) ובנסיעה וסיבובים יש המון טלטולים.

כסא בטיחות (באיזור השנה) לא הפריע לי אף פעם בכיוון מושב הנהג. רוב החנויות יתנו לך לנסות את המושב במכונית - ותראה איך זה בדיוק בסוברו. תו דעתך אם יש או אין חיבור איזופיקס - זה בטוח יותר.

נדמה לי שבמכונית לא מומלצת תנוחה של שכיבה מלאה.

ועוד מילה: קח עצה בטיפת חלב או אצל הרופא איך לאחוז אותם בבית ובהליכה (לא בעגלה) ובמה לתמוך - זה חשוב !

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...