Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. האם יש לכם המלצות לבילויים באילת?

אשתי ואני נוסעים לאילת בתחילת אוקטובר. אנחנו בני 26-28. לא הייתי באילת כבר 5-6 שנים. האם התווספו מאז איזשהם מקומות בילוי או אטראקציות?

מבחינת מסעדות אנחנו אוהבים פירות ים וסושי.

יתקבל בברכה המלצת לבארים עם מבחר גדול של בירות מהחבית ומוזיקיה שמחה.

רצוי גם איזשהו בילוי לשעות היום.

אני רוצה לנסוע על טרקטורון (לא טיול ג'יפים או רכב חקלאי). האם משכירים טרקטורונים באילת?

פורסם

בדיוק היום חזרתי מאילת :)

כמעט ושום דבר אם בכלל לא השתנה ב-5-6 שנים האחרונות. השכרת טרקטורונים יש בוודאות (יש איזו סוכנות בסמוך לעיר המלכים). בכל אופן, בכל מלון מחלקים חינם ספרון המפרט את כל האטרקציות ומקומות הבילוי שיש באילת. בספרון תוכל למצוא איפה לעשות טיול טרקטורונים, איפה לאכול סושי, ואיפה לשתות בירה טובה.

תעשו חיים.

פורסם

כמעט ושום דבר אם בכלל לא השתנה ב-5-6 שנים האחרונות. .

אוהו כמה שהשתנה - ולרעה..

מרוב מסתננים וערסים העיר הזאת הפכה להארלם.

בשעות הלילה ממש קשה להסתובב באיזור הטיילת והפאבים בלי להתקל באנשים שרק רוצים להציק.

פורסם

במהלך היום כדאי לעשות צלילות, טיול ג'יפים וכו'.

לא להתקרב לעיר המלכים, IMAX ונייטמר, זה סתם לילדים קטנים.

לגבי סושי:

ממליץ בחום על מסעדת ג'ינגר אשר נמצאת צמוד למלון קלאב הוטל. הסושי מאוד טעים, המחירים הוגנים, המנות נדיבות (ממליץ על עוף בלימון) ואחרי ארוחה עיסקית אתה לא מצליח לזוז מהמקום מרוב שאכלת.

בנוסף על טיילת המלך שלמה מסעדת בוסטון אשר מתמחה בפירות ים. ואם אתם בקטע של דגים אז יש את מסעדת דניס (נמצאת בסוף הכביש של מלון אקספרס ביץ', אגמים וכו').

בטיילת המלך שלמה פתחו לא מזמן מסעדת סושי חדשה (נראה לי קוראים לה מיקה), לצערי היא נפתחה אחרי שעזבתי את אילת ולכן לא יצא לי לחנוך אותה.

יש גם מסעדת סושי במלון מלכת שבא (קומה 10 או 11 אם אני זוכר נכון), המקום נורא רומנטי, המחירים בשמיים והסושי ממש לא משהו מיוחד.

אחרונה חביבה זו מסעדת יושידה (מסעדה אסיאתית) בקניון הישן מול הכניסה לשדה התעופה, המחירים סבירים

אם אתה בקטע של מסעדות פלצניות (עם מנות קטנות אבל מאוד טעימות) ולהשאיר איזה 400 ש"ח על ארוחה + בקבוק יין אז כנסו ל"לה קוצ'ינה", מסעדה צרפתית פלצנית אבל נורא טעימה.

אני נורא אהבתי את מסעדת לאס פאמפאס אבל לצערי לקראת עונת התיירות הם החליפו תפריט (לפני היה מגוון אדיר של מנות), הכפילו את המחיר והקטינו את המנות וגרמו לנו פשוט לא לחזור לשם יותר.

מול מלון לאונרדו פלאז'ה (נראה לי הכיכר הזו נקראת כיכר אתרים) יש 2 מסעדות נחמדות. ברביס, מסעדה בסגנון אמריקאי (רטרו) עם עסקיות נורא משתלמות, מנות ענקיות במחירים מצויינים, אני ממליץ על ההמבורגרים המיוחדים שלהם (אכלתי הרבה המבורגרים בחיים שלי ושלהם הכי מיוחד). המסעדה השניה היא "פארק אבניו", גם היא בסגנון אמריקאי מגוון כזה, במהלך היום המקום מתפקד כמסעדה ובערב יותר כפאב.

מבחינת פאבים אני לא ניסיתי הרבה מעבר לפאדיס ששם יש לך מגוון אדיר של בירות שזה מה שאני מחפש בפאב. אם אתם בקטע של שנות השבעים אז ליד הפאדיס יש את פאב הביטלס (עיצוב רטרו, מוזיקה בהתאם, וכו') לפי דעתי הלכו קצת רחוק מדיי עם הקונספט.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אוהו כמה שהשתנה - ולרעה..

מרוב מסתננים וערסים העיר הזאת הפכה להארלם.

.

סוף סוף מישהו שמבין....

בתור אחד ש"גדל" באילת אני יכול לומר שהדבר הטוב היחיד שנשאר באילת כיום זה זכרונות העבר.

:roll:

אילת היום נראית כמו עיר של בסטיונרים, בכל מקום שאתה הולך מציקים לך, פעם צמידים, פעם כובעים, פעם תחתונים ואז מגיע הזקן של "מי רוצה תמונה ? תמונה עם נחש ?"...

בחגים\חופשים אילת בכלל נהפכת לעיר בלתי נסבלת שמתמלאת במיטב בני הנוער של ישראל לדורותיהם, מה שאומר שאי אפשר למצוא פיסת חוף לשבת בה, החופים נהיים מטונפים, מכות\דקירות זה עניין שבשיגרה (האילתים נגד ה"צפוניים").

בקיצור, פעם אילת היתה כייפית, היום זו עיר של "מסחרה" אחת גדולה ולא מעניינת במיוחד.

לבחור מעליי,

לא סגור על המלון שאליו התכוונת, אבל באילת אין כיכר אתרים.

אולי אתה מתכוון לכיכר מרכז תיירות (הכיכר הגדולה שמפרידה בין הקניון לבין שדה התעופה) ?

לפותח השרשור, אם בכל זאת אתה "מתעקש":

1.טרקטורונים- מעט לפני מפעלי ים המלח יש מקום קטן שניתן לשכור טרקטורונים לטיולים מודרכים (משמע אתה יוצא עם קבוצה ומדריך).

כדי להגיע לשם אתה מגיע לכיכר של מרכז תיירות ואז אתה חוצה אותה לכיוון צפון מזרח (בעצם תיסע כאשר שדה התעופה נמצא משמאלך), סע על הכביש כל הזמן ישר עד שתעבור את האיזור של המלונות, אתה תראה טרקטורונים עומדים מצד ימין.

2.חוף הנסיכה- כשמו כן הוא, החוף שמול מלון הנסיכה, אחת ה"פנינות" האחרונות שנשארו באילת מבחינת חופים, בתקופות הפחות עמוסות זה אחד החופים היותר נעימים להיות בו.

קחו משקפות ושנורקלים, יש שם מה לראות.

3.ריף הדולפינים- לא זול אבל אם דולפינים עושים לכם את זה אז זו חוויה מאוד נחמדה.

מבחינת מסעדות קשה להמליץ כי זה עניין מאוד אישי.

אני כן יכול לומר לכם שמסעדת קאזה דו ברזיל נחמדה עם אוירה טובה, לה קוצ'ינה נחמדה ולא זולה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
סוף סוף מישהו שמבין....

בתור אחד ש"גדל" באילת אני יכול לומר שהדבר הטוב היחיד שנשאר באילת כיום זה זכרונות העבר.

:roll:

מכות\דקירות זה עניין שבשיגרה (האילתים נגד ה"צפוניים").

אני הסתובבתי המון באילת עוד משנת 86.

בשנים ההם אילת היתה מקום של כל ה"פריקים" והחננות שנסעו לשם בשביל להתמסטל.

לא היו עבריינים/ערסים כי לא היה להם מה לחפש שם.

אני זוכר שהיינו ישנים על החוף בשקש"ים וקמים בבוקר לקנות ארוחת בוקר בסופר.

עם השנים התחילה נדידה של יצורים נמוכי מצח שהבינו פתאום שבאילת יש "ים של כוסיות בלי בגד ים ואפשר לראות חופשי אחשלו".

ואיתם גם הגיעו הדקירות והעברינות.

לפני שנתיים הייתי שם בפעם האחרונה במסגרת העבודה. אז אמנם הייתי במלון אבל לצאת בערב נהיה כזה מגעיל שבשנה שעברה העדפתי מלון בחיפה.

• תוכן חדש...