Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי מרווח ב50-55 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5742 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תינוקת בדרך והגיע הזמן לשדרג

אז הדרישות הן :

- בטיחות

- אמינות

- נוחות (שתי תינוקות + שני מבוגרים)

- חסכונית

התקציב גמיש אבל לא בלרינה.

הבעיה שיש בלאגן בראש.

המחשבה הראשונית היתה לשדרג למגאן חדשה יותר (פרטית בתקציב מצאתי 2006).

או ללכת על האחות הגדולה יותר הסניק , מה שידרוש קצת יותר מהתקציב.

השאלה היא כמה אפשר לשמוך על האמינות שלהן (במגאן 2001 שלי יש בעיה כרונית של סלילים וטיימיג שנקרע כי לא הוחלף בזמן) וכמה זללנית הסניק לעומת המגאן ?

או ללכת על כיוון אחר בצורה פאסאט ישנה או אוקטביה או אולי אפילו C5.

אשמח לשמוע מבעלי ניסיון.

תודה מראש

:wink:
פורסם

משיקולים דומים לשלך, בחרתי ב C5, ראה נא שרשוריי על החוויה.

שורה תחתונה - מאד מרוצה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אני מאוד חושש מC5 כי באיזור שלי (גליל עליון) לא שמעתי על מוסך שמכיר סיטרואן כמו שצריך.

ומבעיה פשוטה שלא טופלה אפשר לצאת עם הר של צרות.

אבל נראה לי אחרי נסיעה אחת ברכב אני אתמכר.

כנראה שלב ראשון זה להתחיל לעשות סיבובים על הרכבים השונים.

פורסם

הסניק תהיה לכם נוחה מאוווד.

היתה לי סניק 02 מעל 6 שנים וכעת יש את המשופרת מ-2005.

רכב נהדר למשפחה ולבודדים. שימושי, מרווח, מצוייד היטב (תברח מגרסת ליסינג), ניהוג טוב ובטיחות ברמה גבוהה במיוחד.

האוטו חסכוני ומפתיע בעניין הזה. בבינעירוני רגוע, יחסית, 14-17 קמ לליטר. חוץ מהעליות לגולן וליד הכנרת שמשם חזרתי אתמול.

טיפול כל 30,000. אם היה לך מגאן-אני מניח שהן דומות ואולי כבר הכרת מוסך טוב ואמין שאינו מורשה - כדי לטפל במחיר סביר.

בעיית הסלילים קיימת גם בסניק. אני מצאתי מי ששם חליפיים או מקוריים בחצי מחיר (בערך 150-200 שח).

פתרון טוב הוא לייבא לבד - במחיר של קויל אחד בקרסו תביא את כל ה-4. עלות וזמן ההחלפה - זניחות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

האמת בא לי להתפנק עם הסניק.

איזה דגם יש לך ? 1.6 או 2.0 ?

האם ידועות על בעיות כרוניות אחרות חוץ מהסלילים?

אם יש לך את ה1.6 , המנוע מספיק בשביל המשקל ?

הוא סחב יפה את העליות לרמה?

אני גר בגליל העליון ועליות הן בשגרה.

פורסם

היה לי 1.6 02 וכעת 1.6 05.

לא נתקלתי בבעיות שידועות כרוניות למעט הקויילים שהוא בעייתי בסדרת המגאן. בעצם, יש סיפור עם מרימי החלונות - ראיתי שהוא טופל במסגרת ריקול, ובקודמת טפלתי לבד (המסילה מפלסטיק שנשבר בטריקה חזקה או לאחר כמה שנים והוחלפה למתכת).

בכלל, אם מוצאים רכב שמור ומטופל אין בעיות חריגות. שווה להשקיע ולהיות בררן בחיפוש - זה טוב לכל רכב.

לנסיעות רגילות ה-1.6 מספיק וטוב. לא תזנק כמו באלפא, אבל גם לא כמו משאית. מצד שני יש כיוון במחשב לתצוגת צריכה נוכחית בנסיעה וזה ממתן את הזינוקים כאשר מגיעים ל1:5- או 1:4 ... במצב האצה רגיל זה משהו כמו 1:8 - 1:10. ואז יורד לשיוט.

בעליות האוטו מרגיש כבד ונוסע בהתאם, חסרה הרעננות של התגובה במישור. אני מעביר למצב ידני והתגובה טובה יותר. מצד שני עם הילדים אני שומר מהירות סבירה ונמנע מטלטולים בסיבוב חד שאני מרשה לעצמי כשאני לבד.

עליות ארוכות כמו ליד איזור קדרים או בכבישים דומים - הרכב מושך בסדר. לא מהר מאוד (אלא אם תסכים לצריכה של 1:5) ולא לאט. בסדר וזהו. אבל בשקלול כל הנסיעות והתמורה בהנאה ושימושיות - שווה את החיים עם הבינוניות בעליות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...