Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Corvette Z06 2011

tjvette
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בדרך לקנייה של קורבט Z06 חדשה ביבוא אישי בעזרתם של שברולט ארה"ב.

אני מתלבט אם לקנות את דגם ה2LZ או 3LZ ואני לא יודע מה ההבדלים ב3LZ שמצדיקים את המחיר(שמוכפל עם ריבית דה ריבית עם המיסים פה). אשמח לשמוע פרטים למנוסים בדבר.

דבר נוסף, לטופ גיר יש עשרות סרטונים על הקורבט C06 וה Z06 בפרט, הם כל הזמן מציינים בהחלט כמה היא מהירה על המסלול, אך בלי סוף ממהרים להגיד כמה שלא נוח איתה על כביש רגיל - ושהיא סיוט ביום יום ושהם לא ממליצים לקנות אותה.

למנוסים מבינכם אשמח שלמוע תגובות על הקורבט גם מחוץ למסלול בחיי היום יום.

אומנם זה לא הולך להיות מכונית יחידה, אפילו לא שניה אך אני אשמח לנסוע עליה הרבה ולהנות גם מהנסיעה בעיר.

תודה.

פורסם
שלום,

למנוסים מבינכם אשמח שלמוע תגובות על הקורבט גם מחוץ למסלול בחיי היום יום.

תודה.

אתה שם לב שאתה שואל את השאלה הזאת במדינת עולה שלישי בכל הקשור לספורט מוטורי?

פורסם
אתה שם לב שאתה שואל את השאלה הזאת במדינת עולה שלישי בכל הקשור לספורט מוטורי?

בדיוק, אני שואל איך היא בעיר בחיי היום יום... לא איך היא במסלול בתחום הספורט המוטורי..

פורסם

אני יוצא מנקודת הנחה שהבחור רציני ולא כפי שנרמז בבולטות בשתי התגובות הקודמות.

לשאלתך הראשונה :

אני בדרך לקנייה של קורבט Z06 חדשה ביבוא אישי בעזרתם של שברולט ארה"ב.

אני מתלבט אם לקנות את דגם ה2LZ או 3LZ ואני לא יודע מה ההבדלים ב3LZ שמצדיקים את המחיר(שמוכפל עם ריבית דה ריבית עם המיסים פה). אשמח לשמוע פרטים למנוסים בדבר.

אם שברולט ארה"ב עוזרים לך - בטוחני שישמחו לספק לך פירוט לגבי הבדלי המפרט בין הדגמים. לגבי עלות מול תועלת - זה

כבר שיקול שלך.

לשאלתך השנייה לגבי נוחות נסיעה בעיר ובחיי יום יום :

התנסיתי בנהיגה בקורבט כזו על כבישי ארץ סקנדינבית. (ראה תמונות) .ברור שלא מדובר במכונית נוחה במיוחד , אבל יחסית

למכונית ספורט טהורה הקורבט שימושית למדי ובעלת נוחות סבירה , הגם שנסעתי בכבישים אירופאיים משובחים ולא על

טלאי כבישי ישראל. הדבר תלוי מאוד גם במפרט המתלים והצמיגים שנמצא בכל אקסמפלר ספציפי.

דרך אגב , מכונית מרשימה ומהנה , למרות שנהניתי יותר מזו שבסמלון שלי.

IMGA0733.JPG

IMGA0739.JPG

IMGA0742.JPG

IMGA0743.JPG

IMGA0774.JPG

IMGA0775.JPG

IMGA0776.JPG

IMGA0785.JPG

פורסם

אורן,

לא הפריע לך החלק האחורי והרגשה שעוד שניה הפיברגלאס מתפרק /עף / מתנדנד ?

לי זה נתן הרגשה של רכב לא מוקפד.

גילוי נאות לא נהגתי ברכב עצמו רק הורשתי לעמוד מסביב ולשבת ליד הנהג בנסיעה קצרה. [ההסבר שלו שאין לו ביטוח].

אבל אני יודע מה הסיבה האמיתית הוא מעדיף למסור את אשתו לצדקה ואת ילדיו לתרומה לפני שמישהו ינהג באהבת חייו.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

tjvette - אתה צריך לקחת בחשבון שהקורבט מעולם לא היתה אופציה נוחה או ריאלית . בכל הדורות הרכב רועש ,בידוד הרעשים מחורבן , יושבים נמוך , הוויברציות של המנוע עוברות היטב לתוך האוטו ,תא מטען לא פרקטי ,ותא הנוסעים צפוף , מרגישים כל בור בכביש. חוץ מזה בכל סבבה - הצליל של המנוע מאפשר לנסוע נסיעות ארוכות בלי רדיו , מומנט בכמויות מסחריות ,היא יפהיפה והכי חשוב מכונית ספורט אמיתית במחיר שדן חלוץ מתמחר כאן את הסידרה 3 עם מנוע 6 צילינדר .

יצא לי לנסוע בשלושת הדורות האחרונים של הקורבט ,אני ממליץ לך להרגיש בעצמך בלי לשמוע לאחרים - מה שנוח לי לא יהיה נוח לך ולהפך . רק חובה לציין ששני הדורות האחרונים נוחים משמעותית ובהחלט מאפשרים {לדעתי} שגרת חיים יום יומית עם הרכב בלי וויתורים גדולים מדי . לי יותר מפריע בקורבט בנסיעה יום יומית שדה הראיה מחורבן והפחד איפה להעמיד את הרכב בלי שיתעסקו איתו או ישפשפו אותו ביציאה מחנייה שלא נדבר על השמש הישראלית שלא עושה טוב לפיברגלאס. כאשר צפה לנוחות נחותה מהZ06 שמכוילת קשה יותר מהסי 6 "הרגילה" .

מאחר ומדובר כאן על לא מעט כסף אני ממליץ לך לשכור אחת { קורבט סי 6} בארץ לכמה ימים כדי להרגיש בגופך אם זה מתאים לך או שלא. בכל מקרה אני אישית לא ההיתי מתאמץ להביא את הZ06 בכבישים שלנו יהיה תיהיה מעט יותר מהירה רק בקו ישר. {אין מסלול וכנראה שלא יוקם בקרוב}וכמו שאתה יודע המשטרה מתחילה להתקין בימים אלו מצלמות משובחות בכל הקווים הישרים:lol:

ד"א אורן לפי התמונות שלך אתה נסעתה בסי 5 ולא בסי 6.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• תוכן חדש...