Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מהיר - משפחתי חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5722 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש רכב ספוטיבי ( מהיר לא ספורט ) חדש שיכול לשמש גם משפחה .

התקציב הוא עד 170 אלף ש"ח.

יש הצעות ? ( חוץ מהגולף 160 כ"ס )

פורסם

במחיר הזה תוכל כנראה לרכוש מכונית קומפקטית או משפחתית "די" מהירה, כמו פיג'ו 308 1.6 טורבו, או סיאט לאון 1.8 TSI DSG (ואפילו להשאר עם עודף משתיהן), או ללכת על מכונית משפחתית גדולה (מה שנקרא בארץ "מנהלים"), כמו פורד מונדיאו 2.3 שתהיה איטית יותר אבל תיתן תמורה עדיפה בתחומים אחרים.

נראה לי שתצטרך לתת יותר פרטים על ההעדפות שלך כדי שחברי הפורום יוכלו לתת עצות בעלות משמעות. ההגדרה והתקציב שלך מאד רחבים...

פורסם

תשקול את האחות לבית סקודה

אוקטביה 1.8 tsi - משפחתי אמיתי ומהיר ו׳נישאר לך הרבה עודף

אפשרות נוספת סקודב סופרב גירסה רגילה 1.8tsi רכב ענקי עם בגז עצום, עדיף לפי טעמי האישי על המונדאו ועושה 8.5 שניות מאפס למאה (בנסיעה רגילה חסכוני הרבה יותר מכל המתחרות בקטגוריה)

גילוי נאות אני בעלים של סופרב מרוצה עד ראש הגג 

פורסם
תשקול את האחות לבית סקודה

אוקטביה 1.8 tsi - משפחתי אמיתי ומהיר ו׳נישאר לך הרבה עודף

אפשרות נוספת סקודב סופרב גירסה רגילה 1.8tsi רכב ענקי עם בגז עצום, עדיף לפי טעמי האישי על המונדאו ועושה 8.5 שניות מאפס למאה (בנסיעה רגילה חסכוני הרבה יותר מכל המתחרות בקטגוריה)

גילוי נאות אני בעלים של סופרב מרוצה עד ראש הגג 

וגם נראה מעולה 8) (עניין סובייקטיבי אבל לדעתי סופרב החדשות הם בין הרכבים היפים ביותר על הכביש)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

הייתי מוסיף לרשימה הונדה סיויק. יש לה מנוע 1.8 עם 140 סוסים. ישאר אפילו עודף מתקציב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מה דעתכם על הסיאט לאוןTSI ?

חשבתי דווקא על הדגם הידני ?

בסך הכול רכב מרווח עם מנוע חזק ,גיר ידני , איבזור עשיר מחיר הוגן .

הרכב אמור לשמש אותי לפחות משלוש שנים , ולחזר לחברה.

פורסם

הדגם עומד להיות מוחלף אם אני לא טועה, וגם לא נחשב מוצלח במיוחד.

מצד שני - זה אחד הדגמים היפים על הכביש, ועניין ההחלפה לא אמור להפריע לך אם אתה בונה על תקופה קצרה יחסית. השאר עניין של טעם.

הייתי ממליץ על נסיעת מבחן, ולמען האמת - אשמח לשמוע התרשמויות.

פורסם

סקודה אוקטביה 2 ליטר RS TSI ידנית- הכי משפחתית, הכי מהירה והכי ספורטיבית בתקציב שלך.

אך הביטוח וכל מה שמסביב יקר מאוד.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
מתי הוא הולך להיות מוחלף ? האם בשנה הקרובה ?

מה לגבי ההבדל בן ה1.8 ל1.4 TSI

הלאון עומד להיות מוחלף עוד זמן לא רב. מכל בחינה אחרת זה אוטו בהחלט ראוי, מהיר, חזק וכנראה חסכוני באופן יחסי לביצועיו. הנסיעה שלו מעט קשה ולכן מי שיש לו עכוז רגיש כדאי שיעשה נסיעת מבחן לפני שהוא קונה. ולמיטב ידיעתי היצע הלאונים בארץ אינו כולל את ה 1.4.

פורסם
הלאון עומד להיות מוחלף עוד זמן לא רב. מכל בחינה אחרת זה אוטו בהחלט ראוי, מהיר, חזק וכנראה חסכוני באופן יחסי לביצועיו. הנסיעה שלו מעט קשה ולכן מי שיש לו עכוז רגיש כדאי שיעשה נסיעת מבחן לפני שהוא קונה. ולמיטב ידיעתי היצע הלאונים בארץ אינו כולל את ה 1.4.

איביזה FR 5 דלתות

לאון FR גם יכנס בתקציב בהנחות שיש היום

שירוקו 160

פורסם

שירוקו 160

שירוקו למשפחה??

מחפש הבחור ספורטיבי ולא ספורט.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...