Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לא מזמן הוצאתי רשיון ונשאר לי משהו כמו חצי חודש למלווה.

התקציב שלי הוא 25,000-30,000 שח

אני מחפש רכב:

חסכוני בדלק

אמין עד כמה שאפשר

שיהיה מהיר(1600+)

שנתון לא מתחת ל97+

ידני->מאוד חשוב.

חלפים לא בשמיים.

ושיתאים לילד צעיר מלא התלהבות.

שלא יהרוג אותי בביטוח לנהג חדש.

אני מודע לכך שיהיה קשה למצוא רכב

אם כ"כ הרבה נתונים אבל גם רכב בעל רוב הנתונים שהצגתי

יהיה מצויין.

תודה רבה לכל העוזרים..

זה דיי דחוף תודה חברים.

JDM its my life,Subaru b3 Sport

פורסם

מהיר לא חייב להיות 1600 אתה יודע, למרות שלפי התקציב שלך אני לא חושב שקיים איזה רכב עם 1200 טורבו או משהו.

אתה יכול לנסות לצוא איזה מאזדה לנטיס 1800, רק אני לא יודע כמה יש כאלה ידניות ובגלל ה1800 היא לא הכי חסכונית בדלק, למרות שאולי הידני יאזן את זה טיפה.

לי הייתה ניסאן סאני שנת 93 כמעט 7 שנים 0 כניסות למוסך חוץ מטיפולים שהייתי עושה כל כמה וכמה זמן ,אחזקה זולה מאוד.

חסכונית מאוד, רכב זריז יחסית מאוד כיפי לנהיגה, אני נהנתי ,מצד שני זה רכב שצריך לדעת איך לנהוג בוא ולשמור עליו, אני אספר לך מה קרה לי איתה, מכרתי אותה למוסכניק שלי והבאתי ממנו יונדאי סונטה (טעות חיי ,ידעתי שאסור להתקרב ליונדאי!) אחרי שבוע כשבאתי לתקן איזה משהו בסונטה שנדפק אחרי שבוע (אמרתי כבר טעות חיי?) והוא מספר לי איך בחור שהוא מכר לו אותה שרף את המנוע, 4K מנוע חדש.

איזה ילד בן 17 שקיבל רשיון קרא שנהיגה ספורטיבית זה למשוך הילוך, נסע בשני על 90 קמ"ש ושרף תמנוע.

בכל מקרה כל רכב ישן שתקנה סע איתו בזהירות, תשתדל לא לתת קיק דאונים או לקרוע לרכב תתחת, אל תשכח זה לא ליסינג שאתה יכול לפתוח לו תתחת.

עוד רכבים שתה יכול לנסות למצוא זה איזה הונדה סיויק ישנה.

אני מקווה שהרכבים האלה יעמדו בטווח המחירים שלך.

בהצלחה.

פורסם

בטווח המחירים שלי מצאתי גם

1.פונטו ספייס HGT

2.סיאט איביזה 1600 סמ"ק דגם 100 כ"ס.(עד שנת 2002.)

3.רנו מגאן קופרה שנת 2001-2003 1600 סמ"ק

לצערי זה הדברים העיקריים שמצאנו חן בעניין והנורמלים שמצאץי,

אם יש לכם עוד הצעות או מה עדיף מבין שלושת הרכבים הנ"ל,אני אשמח לשמוע.

אני מחפש משהו שנת 2000+

כי אני לא רוצה משהו ישן מידי ולא הונדה

ישנה כי הן של אנשים שקרעו אותם

בעברי חפשית האצ'סק שנת 93 הכול קרוע.

פורסם

יש עוד אופציה אחת חמודה שלא נראה לי שחשבת עליה והיא מתאימה כמעט לכל הבקשות שלך..

חשבת על פולקסווגן פולו 1400 v16 ידנית?היא גם לתקציב שלך,גם זריזה(100 כ"ס),גם צורה יפה וקטנה וחסכונית בדלק.

לגבי אמינות וביטוח אני כבר לא יודע כי אין לי ניסיון אישי עם הרכב..רק יצא לי להיות באחת כזאת פעם פעמיים..

אופציות נוספות ששוה לבדוק:

-פווקסווגן פולו 1600 ידנית

-סיאט איביזה 1600

-הונדה קופה(צריך להזהר כי הרוב קורועות)

-סובארו גראנט לאונה ידנית-רכב אמין,אבל נראה לי שאתה מחפש רכב קומפקטי יותר..

-יש את המיצובישי קולט אבל מניסיון לא לגעת בצורה הישנה היא שותה דלק בצורה מפחידה..לא יודע מה לגבי הצורה החדשה..

-ויש את הפיג'ו או רנו הקטנות אבל אל תיגע בכלל בצרפתיות-לא אמינות וחלקים יחסית יקרים וטיפולים יחסית יקרים.

בתקציב שלך יש גם את ההונדה הצ'בק הצורה החדשה יותר שיש לי כרגע אחת כזאת שנת 98 שאני מוכר שהיא גם אופציה-רכב עם פוזה,חסכונית מאוד,0 תקלות אבלללל לא מהירה בכלל!בכל זאת מנוע 1400 ואוטו ישן..וגם ביטוח לא הכי זול..אבל אתה מקבל את כל השאר אז זה תלוי בך..הסיבה היחידה שאני מחליף אותה היא המהירות..

בקיצור יש הרבה אופציות-לדעתי הפולו v16 תתאים לך מאוד

בהצלחה!

פורסם
יש עוד אופציה אחת חמודה שלא נראה לי שחשבת עליה והיא מתאימה כמעט לכל הבקשות שלך..

חשבת על פולקסווגן פולו 1400 v16 ידנית?היא גם לתקציב שלך,גם זריזה(100 כ"ס),גם צורה יפה וקטנה וחסכונית בדלק.

לגבי אמינות וביטוח אני כבר לא יודע כי אין לי ניסיון אישי עם הרכב..רק יצא לי להיות באחת כזאת פעם פעמיים..

אופציות נוספות ששוה לבדוק:

-פווקסווגן פולו 1600 ידנית

-סיאט איביזה 1600

-הונדה קופה(צריך להזהר כי הרוב קורועות)

-סובארו גראנט לאונה ידנית-רכב אמין,אבל נראה לי שאתה מחפש רכב קומפקטי יותר..

-יש את המיצובישי קולט אבל מניסיון לא לגעת בצורה הישנה היא שותה דלק בצורה מפחידה..לא יודע מה לגבי הצורה החדשה..

-ויש את הפיג'ו או רנו הקטנות אבל אל תיגע בכלל בצרפתיות-לא אמינות וחלקים יחסית יקרים וטיפולים יחסית יקרים.

בתקציב שלך יש גם את ההונדה הצ'בק הצורה החדשה יותר שיש לי כרגע אחת כזאת שנת 98 שאני מוכר שהיא גם אופציה-רכב עם פוזה,חסכונית מאוד,0 תקלות אבלללל לא מהירה בכלל!בכל זאת מנוע 1400 ואוטו ישן..וגם ביטוח לא הכי זול..אבל אתה מקבל את כל השאר אז זה תלוי בך..הסיבה היחידה שאני מחליף אותה היא המהירות..

בקיצור יש הרבה אופציות-לדעתי הפולו v16 תתאים לך מאוד

בהצלחה!

אבדוק את הפוציות הבאות תודה.

הבנתי שהסנרוף של הפולו 1400 הוא ידני והוא בעייתי ברמות.

פיג'ו 206 XS 1600 תפורה עליך.

שאלתי כמה והבנתי שצרפתות לא אמינות בכלל.

אפשר גם פיאט בראבו. צורה צעירה, רכב יפה וגם די זול.

תוכל להביא את דגמי 2001 ויישאר עודף.

תוכאל פרט עליה עוד טיפה?אני אשמח.

פורסם

בהצלחה!

אני רואה שיש לנו ממש מומחים פה בפורום. כמה צרפתיות היו לך אם יורשה לי לשאול?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
אני רואה שיש לנו ממש מומחים פה בפורום. כמה צרפתיות היו לך אם יורשה לי לשאול?

אם רנו ראו לנכון לצאת בפרסומת "לא רואה מוסך" זה אומר משהו, וזה רק פרט קטן.

פורסם

אז אם רנו יצאו בפרסומת "לא רואה מוסך" זה אומר שכל המכוניות שהגיעו מצרפת הן זבל לא אמין כן?

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
  • תוכן חדש...