Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר כאן על צמיגים חדשים.

נלקח מתוך YNET -

"למרות שמשרד התחבורה ניסח תקנה, הקובעת כי גיל הצמיג המרבי אותו מותר לשווק יהיה שנתיים, ברגע האחרון לפני הגשתה לועדת

הכלכלה של הכנסת, הוכנס בה שינוי משמעותי. בתיקון - שנעשה בחופזה - נקבע כי ההגבלה האמורה תחול רק על צמיגים

משומשים. במקרה של צמיגים חדשים הועלה הרף עד לשש שנים מיום הייצור."

"חיי המדף של צמיגים כאלה ארוכים במקרים רבים משלוש ואף ארבע שנים. אנשי ענף הצמיגים הבהירו כי אין כל סיבה לא לאפשר

הרכבת צמיגים חדשים שגילם עד שש שנים, במידה ואוחסנו בתנאים סבירים.

במשרד התחבורה השתכנעו כאמור לשנות את הנוסח, בהתאם לדרישת יבואני הצמיגים."

בקיצור, כולם - תתכוננו לעוד (הרבה) פצצות מתקתקות על כבישי ארצנו. :|

6 שנים? :shock:

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תן לי לנחש

מדובר בשר שרק שלשום התבשרנו כי הוא רוצה לתת מתנה במאות מליונים שקלים לכמה עניים בעלי חברות ליסינג, כדי שיוכלו להמשיך לעשוק את העם בישראל ולסייע לשכנינו העירקיים והירדניים.

מדובר בשר שאישר להתקין מצלמות מהירות שיעשירו את המתקין ואת הקופה בניגוד לדעת היועץ המדעי של משרדו

לא !! לא יכול להיות !!

זה לא הון ושלטון זה שחיתות ומעילה באמון .

ומי מחברי הדו"ח על ייצוא הליסינג

שני בכירים לשעבר ממשרד האוצר שעכשיו עושים לבתיהם במילוי תפקידים אצל ברוני הליסינג.

מעניין מתי העם הזה יתעורר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

על הפיאסטה שהייתה לי היו צמיגים חדשים, מעולם לא היו בשימוש, אך ישבו במחסן 5 שנים, סוג הצמיג היה איכותי, אך הוא לא אחז בכלל ואף גרם לי להחלקות רבות שלמזלי הצלחתי להשתלט עליהם, והבחור שקנה ממני את הרכב עשה תאונה בגלל הדבר הזה, אז אני לא רוצה לדעת מה יקרה שצמיגים בני 6 יתגלגלו בכבישים.

פורסם

בושה וחרפה, כמו כל דבר במדינה הזאת הכל הולך הפוך.

אני משער שיבואן צמיגים \ נציג מטעם התאחדות הצמיגאים או שקר כלשהו שלח את הלוביסטים ממשרד יחסי הציבור שלו לכנסת כדי להפעיל לחץ.

איפה נשמע דבר כזה??? צמיג בן 6 הוא צמיג פסול לשימוש, גם אם הוא שכב במחסן ממוזג וקיבל עיסוי כל יום.

פשוט גועל נפש. ישראל 2010.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
תן לי לנחש

מדובר בשר שרק שלשום התבשרנו כי הוא רוצה לתת מתנה במאות מליונים שקלים לכמה עניים בעלי חברות ליסינג, כדי שיוכלו להמשיך לעשוק את העם בישראל ולסייע לשכנינו העירקיים והירדניים.

מדובר בשר שאישר להתקין מצלמות מהירות שיעשירו את המתקין ואת הקופה בניגוד לדעת היועץ המדעי של משרדו

לא !! לא יכול להיות !!

זה לא הון ושלטון זה שחיתות ומעילה באמון .

ומי מחברי הדו"ח על ייצוא הליסינג

שני בכירים לשעבר ממשרד האוצר שעכשיו עושים לבתיהם במילוי תפקידים אצל ברוני הליסינג.

מעניין מתי העם הזה יתעורר

כן ישה, מדובר באותו השר והחריץ (שכנראה עסוק מאד).

מתי העם יתעורר? כמו תמיד אצל היהודים, כשיהיה מאוחר מדי.

בניגוד לעניין ייצוא המכוניות או הגאטסו, פה מדובר על פיקוח נפש מיידי וחמור.

יש עיתונאים בקהל?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

מה זה יעזור שהעם מתעורר ?

למה הוא יכול לעשות משהו ?

יש מישהו שאפשר לדבר ?

כי אם היה אפשר אני חשוב שהרבה תקנות וחוקים תפשייםולא רק בנושאים תחבורה היו משתנים, כי מישהו התעורר ועשה משהו.

גם שפורום שלם נלך ונפגין מול הכנסת על הנושא הזה או על תקנות וחוקים אחרים בתחום התחבורה, לא ישימו עלינו פס.

אתה יודע שתאונות עם הרוגים, עולות המון כסף למדינה, במידה ויש גם נזק לתשתית אז מן הסתם שהסכום עולה, כניראה שמישהו ידע שבמדינת שראל אין הצתינות בלהלחם נגד תאונות דרכים אבל מנגד השרים/ממשלה/ או כל גוף אחד גאוני בחקיקת חוקים וביצוע פעולות שיכניסו כסף למדינה.

אז פשוט עושים את פרוי'ט המצלמות על מנת להכניס עוד כסף למדינה, שיכנסה מנגד על הכסף עולה למדינת שיש תאונות עם הרוגים/נזק בתשתיות.

- BLUE HONDA CIVIC EX EF (ED4) D16Y8 1991

- BLUE HONDA CIVIC ES FD 2008

- Black HONDA CIVIC HATCH 5DR 2006 manual

פורסם

א. למי אכפת? רוב האנשים בכלל לא יודעים לבדוק תאריך יצור, לא אכפת להם, לא יודעים על מה זה משפיע ובכלל מעדיפים לקנות צמיג סיני סוג ג' כדי לחסוך כסף.

ב. במקרה הכי גרוע תקנו צמיגים בעסק עם תחלופה גבוהה של סחורה ותבדקו תאריך ייצור.

העיקר לעשות הר מעכבר.

פורסם

אפשר גם למכור חלב בן שש שנים? אולי ככה לא יהיה מחסור :?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
איזו הפתעה... תן לי לנחש שלא יהיה פיקוח על אותם "תנאים סבירים".

יש רק בעיה שקצת קודמת לזה, מה זה בכלל "תנאים סבירים"? האם מחסן ממוזג שמשפריץ חומר שעוזר לצמיג להישמר (לא משנה אם בכלל קיים או לא) או שמא מספיק שהם יהיו בחוץ תחת פרגולה גדולה... :roll:

בכל מקרה, תתחילו לבדוק טוב טוב את תאריך הצמיגים.

פורסם

שקשוקה מס. 2 בדרך.

שש שנים זה מוגזם אפילו לצמיגים הכי טובים, ואנחנו בעלי הרכבים נסכן את חיינו וחיי משפחותינו בגלל סיבות מסחריות בין כנופיות הסחר בצמיגים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הקרדיט לדורקי שאיזכר לי

ככתוב: "לא תטה משפט, לא תכיר פנים; ולא תיקח שוחד, כי השוחד יעוור עיני חכמים, ויסלף דברי צדיקים" (דברים, טז, יט).

וכן

הכסף ייעוור עיני צדיקים בטח ובטח כאלה שהם לא צדיקים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
י

בכל מקרה, תתחילו לבדוק טוב טוב את תאריך הצמיגים.

מ"ז תתחילו? ממתי לא בודקים תאריך יצור של צמיגים?

לעזאזל עם משרד התחבורה, אם משרד הבריאות יתיר למכור מוצרי חלב שתוקפם פג (אבל לא יותר מעשרה ימים) מישהו יקח מהמדף קוטג' שתוקפו פג לפני חמישה ימים?

קצת אחריות אישית וצרכנות נבונה, לא צריך להתקין תקנה לכל דבר ובטח שלא צריך להיות מופתעים שמשרד התחבורה לא מקדם שום עניין שמהותו נהיגה בטוחה.

מעולם לא קניתי צמיגים שיותר מארבעים שבועות מפרידים ביני והמפעל.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

• תוכן חדש...