Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, אז עברו להם כ-3 חודשים מרכישת הרכב, את היישור קו המכאני והקוסמטי סיימתי. ועכשיו הגיע הזמן לטפל במערכת.

אני האמת מעולם לא התעניינתי בנושא. סאבים, קרוסאוברים וכל המושגים הללו לא מדברים אלי בכלל. אני צריך קצת הסבר מאיפה להתחיל ומה לחפש. מכיוון שאני גם לא מכיר עלויות, זו משימה עוד יותר קשה. אבל אשתדל לתת תאור כללי מה אני מחפש.

אם כך, מדובר בפיג'ו 206, שנת 2007, גרסת 5 דלתות. המטרה להוסיף מע' בצורה כזאת שתשאיר את הרכב כמו שהוא, ללא צורך בשינויים קוסמטיים כאלו ואחרים.

אם כך, היום מורכב פאנל די סטנדרטי של פיוניר העושה שימוש בזוג טוויטרים הממוקמים בסמוך למראות צד, זוג רמקולים קדמיים, ואם אני זוכר נכון זוג רמקוליים אחוריים.

הייתי שמח להחליף למערכת תומכת DVD/DIVX/XVID הכוללת מסך (ככל הנראה מסך נשלף מהפאנל, אלא אם כן קיימות אופציות אחרות?), ולשפר את איכות השמיעה למשהו טיפה יותר נעים מהצליל הצורם שקיים עכשיו.

אשמח לכמה שיותר אופציות כניסה (AUX/USB/Bluetooth וכל מה שקיים היום). אני לא מעוניין להוסיף סאב בתא המטען או לגעת במגש האחורי בצורה כזו או אחרת.

מה אני בעצם צריך לחפש? מה צריכה להיות העלות הצפויה.

האם יש צורך במגבר? האם אני חייב להחליף את כל הרמקולים ברכב? האם יש צורך בחיווט נוסף?

תודה רבה.

פורסם

שלום לך.

אתה בעצם מחפש DVD עם מסך נשלף (אלא אם יש אפשרות להתקנת מכשיר בגודל דאבל דין, שלדעתי עדיף).

כבר בנקודה הזו אתה צריך להגדיר תקציב.

אתה יכול למצוא מכשירים די זולים, ושווי ערך מחירם, ועד מכשירים ב 4-5 אלף שקל.

אח"כ יומלץ לך להתקין מגבר ולהחליף לפחות את סט הרמקולים הקידמיים.

שוב, משהו שיש לו טווח מחירים גדול מאד.

גם לצורך התקנת כל מה שקנית תידרש לשלם.

כמה? תלוי כמה טוב המתקין שתבחר, וכמה מקצועית תרצה את ההתקנה.

מתחדשת*

פורסם

אתה ממליץ לבצע את ההתקנה בשלבים או רק אחרי שאני סגור על הכל?

בפיג'ו 206 יש מקום רק ל 1 DIN

האם מגבר יהיה מסוגל לעבוד עם הרמקולים הנוכחיים בלי לשרוף אותם? מי בעצם אמר שהם לא יתנו צליל טוב בעזרת מגבר?

מאיפה להתחיל בעצם? מה-DVD או מהמגבר והרמקולים?

איך בעצם אני יודע מה לחפש מכל מגוון המכשירים? המגוון בזאפ מאוד מצומצם :/

פורסם

לדעתי?

להתחיל מזוג קומפוננט טוב (רמקולים בחלקים בעברית) עם מגבר טוב.

את הDVD להשאיר ליום שהילדים ירצו לראות סרטים בנסיעות ארוכות.

מתחדשת*

• תוכן חדש...