Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות כמה מוצרי טיפוח ניקוי והברקה איכותיים לרכב כמו שמפו וכו', מחיפוש ברשת נתקלתי במוצרים של חברת CarPlan שמופיעים באתר הזה:

http://carplan.co.il/

רציתי לדעת האם מישהו שמע או משתמש במוצרי החברה? האם נחשבת לחברה איכותית או עוד מוצר מדבקה?

תודה לעוזרים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

הזמנתי מהאתר שלהם ווקס (היה במבצע), פוליש וספריי לניקוי ג'אנטים. כולם בשימוש על ה206 שלי וכולם עושים עד כה רושם חיובי ביותר.

אני ממליץ.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המוצרים הללו בינוניים במקרה הטוב.

שמפו לרכב ב25 שקלים? אין מתנות חינם.

הבעיה בישראל שקשה להשיג מוצרים איכותיים באמת של החברות המובילות. ישנו חריג קטן- מוצרי הטיפוח לרכב של BMW הנמכרים בכל סוכנות הם בעצם מוצרים של חברה גרמנית ותיקה מהשורה הראשונה (SONAX), אם אתה באמת מעוניין במוצרים איכותיים אתה מוזמן לנסות (המחירים לא "מפלצתיים" ושווים לכל נפש. למשל, 65 שקלים לבקבוק גדול של שמפו לרכב (עדיף מלשלם 25 שקלים (ואני הייתי אומר עדיף מלשלם 10 שקלים) על שמפו noname ולהסתכן, 120 ש"ח לווקס ננו-טכנולוגיה מהטובים שבנמצא וכו)

הנה אתה יכול להתרשם מהאתר שלהם-

www.sonax.com

פורסם

אתה שומע את עצמך? או יותר נכון קורא מה שאתה כותב?

אנשים ממליצים על המוצרים שלהם לרוב, וזה מה שיספיק לרכב בארץ ויביא תוצאות טובות.

למה לקנות שמפו ב65 שקל, בגלל שזה נמכר בסוכנויות bmw?

''לא כל הנוצץ זהב''.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אגב, איך הספריי לניקוי ג'אנטים?

חשבתי לנסות אותו.

הריח שלו מאוד חריף ולא נעים.

מצד שני, הוא יעיל מאוד ומסיר היטב את הלכלוך מהג'אנטים, כולל לא מעט "שחור" שהצטבר במשך כמה שנים טובות.

פורסם

אני משתמש באחד אחר. משום מה אני לא מצליח לקשר לאתר, אבל המוצר המדויק שאני ניסיתי נמצא תחת הקטגוריה "מוצרים לצמיגים", אחרון משמאל, מק"ט UWC500.

פורסם

הווקס שלהם מצויין, ליגה אחרת מעל טרטל וכל האחרים.

קל לעבודה, כמעט בלי פירורים - תוצאות טובות מאוד.

אני משתמש בווקס הזה בערך 7 שנים.

(וגם בווקס דופונט בשנים האחרונות - יש לי גם וגם)

אין לי נסיון עם השמפו שלהם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש לציין שהחומרים מחו"ל לא משתווים למה שנמכר בארץ לצערי.

עשיתי רכישה לפני כשנה שהייתי בניו יורק של קיט פלסטלינה מבית מגיואר'ס וכן ערכת ווקס מלאה (2 בקבוקים וקופסת מתכת המכילה ווקס קרנובה באחוז גבוה) מבית Mothers.

אין מה לומר, האופל שלנו בת 8, עם צבע מקורי (ולמרבה הצער שריטות / פתיחת דלתות שהם חלק מההווי הישראלי בכבישים ובחניות) נראית נפלא.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תוכן חדש...