Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אחד כזה עם 100K מאדם פרטי יד ראשונה ללא היסטוריה של תאונות וטיפול רק במוסך מורשה (בדקתי, יש רישום מסודר שמאשר גם את הק"מ) ולאחר בדיקה במכון בדיקה לפני קניה ללא שום הערות חריגות - אכלתי אותה בגדול !

מאז הרכב נסע רק 10K נוספים וכבר שילמתי למוסך ביטרן בראשון (מורשה פג'ו)

החלפת ברקסים אחוריים וקידמיים

החלפת משאבת דלק

החלפת סלילים למצתים

תקלה בגיר האוטומטי שעל פי טענתם יש להחליפו תוך 10-15K (רכב שעשה רק 100K !!!) וללא רישומים קודמים במחשב

בקיצור משהו של רבע ממחיר עלות הרכב עוד לפני החלפת הגיר שתעלה עוד 8-9K

בקיצור - שרות לחברים. לי זה כבר לא יעזור אבל...

פורסם

החלפת ברקסים אחוריים וקידמיים - בלאי סביר ברכב בעל 100K ק"מ

החלפת משאבת דלק - בלאי סביר ברכב בעל 100K ק"מ

החלפת סלילים למצתים - בלאי סביר ברכב בעל 100K ק"מ

קלה בגיר האוטומטי שעל פי טענתם יש להחליפו תוך 10-15K (רכב שעשה רק 100K !!!) וללא רישומים קודמים במחשב - בקש חוות דעת ממוסך אחר - רצוי מכון גירים אוטומטיים (חפש המלצות בפורום).

שים לב להערותיי בצבע אדום.

הערותייך מתלהמות והכותרת שלך היסטרית. אין שום סיבה "להזהיר" את קוראי הפורום מפני פז'ו 206 בגלל תיקונים נורמליים לחלוטין המקובלים בקילומטראז' כזה בכל רכב - אפילו ברכב יפני, רחמנא ליצלן.

פורסם

זאת ועוד , אני באופן אישי מכיר רכבים כמו שלך עם AL4 שעברו מעל 150K ולא נזקקו להחלפה / שיפוץ גיר.

בד"כ החלפת שסתום לחץ בעלות של 2000 ש"ח פותרת את הבעיה ולא צריך שיפוץ או החלפה של הגיר, זה נותן שקט לעוד 6 - 7 שנים לפחות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בתור בעל 206 שנת 2001 אני חייב לציין שאו שציפיתה לקבל רכב חדש מהחברה או שאתה חולם.

כל הבעיות שתיארת הינן בעיות בלאי שמקובלות ברכב בן 7 שנים ומעלה.

אצלי היו תקלות אחרות שקיבלתי בהבנה משום שבכל רכב ועל כל דבר קיימת תופעת עייפות החומר וקורוזיה .

אפילו בסובארו או טויוטה אתה חייב להחליף בלמים אז ?

אם אתה רוצה להחליף רק שמן ולנסוע תקנה רכב חדש.

וגם אז אני די בטוח שתצטרך להחליף ברקסים אחרי תקופה מסויימת.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
בתור בעל 206 שנת 2001

אצלי היו תקלות אחרות שקיבלתי בהבנה משום שבכל רכב ועל כל דבר קיימת תופעת עייפות החומר וקורוזיה .

אפילו בסובארו או טויוטה אתה חייב להחליף בלמים אז ?

אם אתה רוצה להחליף רק שמן ולנסוע תקנה רכב חדש.

וגם אז אני די בטוח שתצטרך להחליף ברקסים אחרי תקופה מסויימת.

בקשר לברקסים אני מסכים .

מצד שני לי הייתה סובארו שנת 94 וחוץ מברקסים לא הוחלף כלום עד 250,000 ק"מ.

אז אפשר לקבל את הבעיות של הרכב בהבנה אבל לא חייבים, אני יודע שאוהבי האירופאיות יקפצו עליי עכשיו.

אבל אני עדיין טוען (וכל הסקרים והמחקרים שעשו עד היום הוכיחו את זה) שאם אתה רוצה להחליף רק שמן ולנסוע תקנה יפנית, ולא חייב להיות חדש .

פורסם

בעלי מיצובישי לנסר משנות התשעים, גם היא יפנית מיפן, לא יסכימו איתך לגבי ההצהרה המכלילה לגבי אמינות תיבות ההילוכים מארץ השמש העולה.

אני מחזק את ההמלצה שקיבלת לבדוק את הגיר אצל משפץ מקצועי ולא להסתפק בהערכת מחיר של מוסך כללי. רוב המוסכים מעבירים את עבודות השיפוץ האלה לקבלני משנה.

פורסם

כמה זמן עבר בין הבדיקה במכון לעכשיו ?

יש אחריות על הדברים האלה אלא אם כן הם כסתחו את זה.

גם לדעתי הגיר זה המכה הרצינית, כל השאר בלאי (איכשהו ,נניח) סביר.

ברקסים זה לא משהו שאפשר להתלונן עליו, אתה יכול לגמור ברקסים חדשים גם בפחות מ10K ,תלוי בנהג.

בקש חוות דעת נוספת על הגיר ממכון גירים מקצועי , יתכן שאפשר להסתפק בשיפוץ או החלפת שסתומים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...