Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, חברים.

בקשר לרכב שלי, פיז'ו 307 שנת 2008 מנוע 1.6.

אני אתחיל מזה שההורים שלי לא מטפלים ברכב. כלומר, לא שמנים, לא צמיגים ולא נעליים.

אני היחיד שדואג לזה, אז מבחינתם הם מסודרים.

בכל אופן, בימים האחרונים שמתי לב שהגיר (כפי שהוא נקרא בספר הנהג "טיפטרוניק סיסטם פורשה") במצב דרייב מהילוך ראשון לשני הוא נותן מן מכה מוזרה כזו, לפעמים חזקה, ולפעמים חלשה. כמו מן פוש כזה לרכב, אבל חזק.

מה זה יכול להיות? יש שאמרו לי שזה קשור לתושבות הגיר, יש כאלה שאמרו לפלאגים, יש כאלה שאמרו שמן גיר.

עוד שאלה: גם, בזמן האחרון, שמתי לב שאם אני לוחץ הרבה על הגז בתחילת הנסיעה, יש מן רעידות מהמנוע. זה אמור להיות ככה או שאני סתם פרנואיד בגלל העניין של הגיר וזה השפיע לי על צורת החשיבה? :lol:

תודה רבה!

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

יש לנו רנו מגאן בבית תופעת המכה מההילוך הראשון לשני, יכולה גם להעיד על גיר שצריך שיפוץ באופן דחוף.

יכול להיות שלא רלוונטי לרכב שלך, בכל אופן, תעשה בדיקה במוסך טוב מקצועי ואמין(אם תמצא אחד כזה חחחח)

תבקש שיבדוק את התושבות יעשה סיבוב, זה לא אמור לעלות לך כסף לדעתי.

בעיה בפלאגים? נשמע לי לא קשור בכלל.

קיצר. תבדוק תושבות אם זה הן אז ניצלת בנס, גנס גם למכון לגיר אוטומט שיעשה סריקה במחשב וסיבוב על הרכב

יתן לך קצת תשובות.

בברכה אלי.

פורסם

גם מוסך מורשה יכול להיות לא אמין ולהפך , מה שהציעו לך זה הדבר הכי נכון לעשות, לקחת את הרכב לסריקת תקלות בגיר , בד"כ בדגמים הישנים יותר של הרכב היו מציעים לך ישר שיפוץ גיר שכולל החלפת שסתומים ושמן גיר בעלות של מעל 2000 שקל .

בגלל שהמודל חדש נראה לי מאוד מוזר , פשוט תקח את הרכב לדיאגנוסטיקה ואז תחליט ואל תאמין לכל מוסך גם אם הוא מורשה חפש עוד מוסך שיכול לאבחן את הבעיה ואז תחליט.

ד"א אני בעל רכב זהה משנת 2002 ואני יכול לומר שהמעבר בין הילוך ראשון הוא דומה למה שתיארת אבל לא בצורה שמפריעה , "המכה" לא ממש מורגשת אבל קיימת. ניסית לשאול בעלי רכב דומה בשנים האלו?

• תוכן חדש...