Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ברשותי יש אונו 94 1.4 הזרקה.

ואני מעוניין שתעזרו לי בחישוב צריכת הדלק שלי.

לפני 3 יומיים תידלקתי 30.58 ליטר (שלושים ליטר וחמש מאות ושמינים מ"ל)

נסעתי 120 קילומטרים נסיעה עירונית בלבד ורגועה להפליא עם מזגן בחלקה + חצי שעה של עמידה במקום עם מזגן פועל

והיום תידלקתי שוב וניכנסו 11.32 ליטרים.(אחת עשרה ליטר ושלושים ושניים מ"ל)

אשמח אם מישהו ידע לעשות לי את החישוב הנכון בכדי לדעת מהי הצריכת דלק שלי והאם היא סבירה.

תודה מראש אסף.

פורסם

שלום רב !

בחישוב פשוט הגעתי לתןצאה של, 10.6 שזאת תוצאה סבירה בהתאם לתנאי הנסיעה,

ולשימוש במזגן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דלום רב !

לאיזה צריכת דלק, אתה מצפה מרכבך, בנסיעה עירונית, עם מנוע עובד עם מזגן במשך חצי שעה, ל1:20?!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בצריכה עירונית, עם פקקים אכזריים ומזגן - אני מגיע לצריכת דלק של 1:13 עם פיאט פונטו.

כמובן שהרכב שנת 2006 בעל הזרקה ממוחשבת ולא קרבורטור פרימטיבי - כך שהטכנולוגיה מיטיבה איתנו וחוסכת לנו בדלק.

ופעם נאמר - אוטו ישן אוטו לעשירים - תקף, מסתבר, גם בצריכת דלק.

פורסם

לא יודע מה איתך אני לא מיתכוון להחליף את האונו שלי כרגע מסיבה אחת היא מ-י-ו-ח-ד-ת

ומה הכוונה במיוחדת?

בוא נאמר בפשטות במצב שסורר בפורום כיום לא כדאי לפרט.

אני לא מדדתי צריכה כי הפריע לי הצריכת דלק אלה כי פשוט עניין אותי מאוד כמה דלק היא צורכת וכשאמרתי ש"אולי זה יותר מידי"

זה כי פשוט היום המכוניות חסכוניות הרבה יותר ועניין אותי מה היחס.

והיחס לא כזה נורא.

פורסם

אתה יכול להיות רגוע.

קודם קל עמדת חצי שעה במקום עם מזגן פועל ורק זה יכול לשרוף כ 0.7- 0.8 ליטר דלק, שווה ערך לכמעט 10 קילומטר נסיעה.

כלומר, באו נאמר שעברת 130 קילומטר ולא 120, וכבר הצריכה שלך משתפרת ל 1 - 11.5.

שנית, יש לך מזגן בהתקנה מקומית, שלוקח יותר כוח מהמנוע וצורך יותר דלק, לעומת מזגן מקורי בפונטו ספייס.

שלישית, נפח המנוע אצלך גדול יותר ב 10% והמנוע יותר חזק, וזה גם משפיע.

הזרקת דלק ממוחשבת קיימת גם ברכב שלך.

כך שאם לוקחים בחשבון את כל הדברים האלו ההבדל לא כזה משמעותי.

ואל תשקח, שמדובר על בדיקה חד פעמית על פני מרחק קצר יחסית, ולא בצריכה ממוצעת לאורך זמן.

פורסם

תודה רבה לך בוקי .

ואכן מה שציינת נכון וצודק.

אני אמשיך לבדוק כתהייה לי נסיעה בין עירונית ארוכה את צריכת הדלק ותודה על התשובות.

• תוכן חדש...