Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר שיהיה ניתן לקנות אותו באריץ זה עדיף.

תודה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אממ מה בדיוק אתה מחפש? כמה ערוצים? איזה יכולות? איזה יציאות?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

לפי השאלות שלך אני צריך לעשות שיעורי בית.

ערוצים זה כמות רמקולים? יש לי מקדימה 3WAY ומאחורה סאב.

לגבי יכולות שלא ירד מהאיכות של האקליפס CD 5000 שיש לי היום.

יציאות? אני מניח שPL אחרת איך מחברים את זה לRCA של המגברים?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כרגע פנטיום 4 במהירות 3GHZ. למה זה חשוב? אם יש צורך במחשב חזק יותר אין לי בעיה לקנות.

fiat x1/9

פורסם

אל תמהר לקנות חדש:)

זה חשוב כי יש רכיבי חומרה שעובדים בתלות עם אחרים, כרטיסי קול מסויימים שמשתמים במעבד לעיתים וכו'

איפה המחשב ממוקם?בקרבת המגברים? - הסיבה היא שאם נבחר כרטיס PL-RCA והמחשב ממוקדם בתא כפפות לדוגמא(כמו אצלי) תצטרך להריץ כבלי PL-RCA או אם נבחר בכרטיס עם יציאות RCA תוכל לנצל את מה שיוצא מיחידת הראש. מאידך אם הוא ממוקדם בבאגז' אורך הכבלים קצר והחשיבות פחותה.

אתה עובד אקטיבית?

פורסם
כרגע פנטיום 4 במהירות 3GHZ. למה זה חשוב? אם יש צורך במחשב חזק יותר אין לי בעיה לקנות.

הוא התכוון יותר איזה תושבת אתה צריך לדעתי

pci / pci-e?

כמה ערוצים אתה צריך שירוצו? אמרת 3way מקדימה וסאב , אבל לא אמרת מה הולך פאסיבי אקטיבי וכו'

כלומר אתה מתכנן לבצע איזשהו עיבוד לסאונד דרך המחשב? אקוליזציה , t/a , קרוסים וכו'?

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

המחשב יישב בתא המטען מאחור, קרוב למגברים ולסאב. בלוח הנוכחי יש רק PCI והיות והתקן הזה לא הולך למות כל כך מהר נראה לי שעדיף כרטיס בתקן הזה לעומת הPCI-E. מדובר בהגברה פאסיבית למיטב ידיעתי (יש קרוסים). אני מעדיף את הסאונד כמה שיותר FLAT. זו הצורה שאני שומע בבית וזו הצורה שאני שומע באוטו. מה זה T/A ?

fiat x1/9

פורסם

T/A = Time Alignment

בכל מקרה , עד 500 שקל לדעתי יש לך 2 אופציות לקנייה בארץ

א.אלמוג שרון מוכר את הaudigy 2 zs שנקנה ממני

אם תרצה לעבוד עם 3way אקטיבי + סאב כלומר ב7 ערוצים תצטרך כבל מיוחד שגם אותו אלמוג מוכר ( תסתכל באשכול מכירה )

אם תרצה להזמין מאיביי הוא עולה כ40-50 דולר

הכרטיס סבבה לגמרי , איכות סבבה לחלוטין והוא נותן לך אופציות לאחרי זה בשימוש עם הדרייברים של kx project

ב.הכרטיס שאני מוכר Audiotrak Prodigy 7.1 HIFI ( תסתכל בפורום מכירה אלטזעכן לעוד פרטים )

כרטיס מאוד איכותי , ברמה של m-audio 1010 delta שעולה פי 2 ממנו

OPAMPים מתחלפים בקלות , ואיכות סאונד מעולה

אם תרצה לקנות אותו חדש יעלה לך 575 ש"ח

מחו"ל לא משתלם להביא אותו

זהו נראה לי בגדר הכרטיסים הנורמלים

כל השאר ( m-audio 1010 , asus deluxe וכו' ) לא ברמת המחיר שאתה מחפש

פורסם

הייתי שמח לקנות יד שניה מחבר פורום אבל יש לי זיכוי בחנות מחשבים שאני מעדיף להשתמש בו.

ה T/A באקליפס שלי עושה נפלאות אני מעדיף שכן יהיה בכרטיס את האופציה הזו.

fiat x1/9

פורסם

לא מאמין שתמצא משהו בחנות מחשבים

את האודיג'י אי אפשר להשיג כי הוא לא קיים כבר , והשני תמצא מקס' בחנויות של סטודיויים ועריכות מוזיקה

על איזה כרטיס בדיוק חשבת?

פורסם

כשפתחתי את השרשור הזה לא היה לי שום כיוון , כך שלא חשבתי על שום כרטיס. האם אחד מהארבעה שבקישור המצורף יתאים לי?

http://www.easx.co.il/catalog/productsCat.aspx?maincat=7&cat=45

fiat x1/9

פורסם

יתאים לך למה? עדיין לא ממש הבנתי את הצרכים שלך

אם אתה סתם רוצה להוציא סטיראו תשתמש בכרטיס המובנה של הלוח

כל הכרטיסים בלינק שהבאת לא ממש יתנו לך משהו מעבר..

אם אתה רוצה כרטיס איכותי , עם אופציה להפוך את המחשב לפרוססור

אחד מהכרטיסים שציינתי למעלה יתאימו לך

פורסם

נראה לי שזה דו שיח של חרשים משום מה. אני אצטרך להגיע למפגש בשבת, נראה לי שיהיה יותר קל לי להסביר מה אני רוצה ולקבל תשובות מתאימות.

fiat x1/9

פורסם
לפי השאלות שלך אני צריך לעשות שיעורי בית.

ערוצים זה כמות רמקולים? יש לי מקדימה 3WAY ומאחורה סאב.

לגבי יכולות שלא ירד מהאיכות של האקליפס CD 5000 שיש לי היום.

יציאות? אני מניח שPL אחרת איך מחברים את זה לRCA של המגברים?

נראה לי שבאמת יש כאן דו שיח של חירשים.

פותח הת'רד הוא בשלב הינקותא כפי שמשתמע מדבריו -

אני חושב שקודם כל צריך להבין אם כשאתה אומר 3WAY אתה מתכוון שיש לך רמקול קואקסיאלי בודד בדלתות הקדמיות? או שיש לך סט קומפוננט שלושה חלקים (ואז אם כן -מוגבר אקטיבית או פאסיבית...)

לי משום מה נראה שיש לך רמקול 3WAY בדלתות הקדמיות וכל מה שאתה מחפש זה כרטיס קול שיהווה מקור איכותי.

ידידי - מנסיון

כל כרטיס OB של לוח אם בן ימינו יוציא לך סיגנל באיכות מטורפת, לדעתי האישית, הוא אף יתעלה על הCD5000 שלך - מה שכן יכול לקרות זה שאתה תהיה זקוק לליין דרייבר

כי כל אותם חברי פורום כאן שמשתמשים בכרטיס OB כולל אותי - גם משתמשים בפרוססור חיצוני שמעלה את הסיגנל בצורה משמעותית (ליין דרייבר).

האם אני מבין אותך נכון?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...