Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה חוזרת בכריזמה, - {מיותר הרישום: עזרה דחופה!!] כ. נערכה

alexbb
שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

לפני כארבעה חודשים רכשתי כריזמה 98, וכמה זמן אחרי זה חוויתי ממנה תקלה חוזרת ונשנית.

מה שקורה הוא שכשנוסעים במהירות גבוהה (100-120) הרכב "מושך" קצת אחורה, נדלקת נורת מנוע, והוא נוסע רע, מקרטע.

מה שהייתי עושה הוא עוצר בצד לגמרי, ואז המנוע (אך לא החשמל) נכבה לגמרי. אחרי כמה שניות הייתי מדליק שוב והוא נוסע כמו לפני התקלה. מובן שדבר כזה היה קורה גם כמה פעמים בנסיעה.

לפני כשבועיים סוף סוף הצלחתי להגיע למוסך מורשה. הם בדקו ואמרו שמדובר בחיישן קאמשפט/גל זיזים. שילמתי 1200 ש"ח בתקווה שהכל יסתדר סוף סוף, אך לא - התקלה חזרה אחרי כמה ימים. למעשה המצב החמיר. לפעמים המנוע עובד לא יציב (עולה יורד, רועד), וגם ההילוכים לא עוברים טוב, כלומר ההילוך נמשך ואז קופץ.

הלכתי שוב למוסך ואמרתי שהתקלה חזרה אך לא סיפרתי על התוספות כי חששתי שהם ימציאו תקלה חדשה ויתנערו מאחריות.

הם בדקו ואמרו שהבעיה היא שלפעמים כשעושים טיימינג לא עושים בלאנס (איזון) וזה יוצר בעיות, אבל עכשיו הם סידרו אות זה והכל בסדר.

באותו יום זה חזר.

מה עושים? מה זה יכול להיות ולמה אני לא נפתר מזה אחרי ששילמתי 1200 ש"ח?

האם אני יכול לספר על הבעיות הנוספות שצצו לי מאז החלפת החלק או שזה יגרום להם להתנער מהאחריות ולומר שזאת תקלה חדשה?

המון תודה לעונים!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מרגיש שהמוסך מנסה לסחוט ממך כסף, אולי תחשוב על מוסך אחר?

ומה דחוף פה עוד לא הבנתי, מישהו מת, נחטף, נאנס?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום לכולם,

לפני כארבעה חודשים רכשתי כריזמה 98, וכמה זמן אחרי זה חוויתי ממנה תקלה חוזרת ונשנית.

מה שקורה הוא שכשנוסעים במהירות גבוהה (100-120) הרכב "מושך" קצת אחורה, נדלקת נורת מנוע, והוא נוסע רע, מקרטע.

מה שהייתי עושה הוא עוצר בצד לגמרי, ואז המנוע (אך לא החשמל) נכבה לגמרי. אחרי כמה שניות הייתי מדליק שוב והוא נוסע כמו לפני התקלה. מובן שדבר כזה היה קורה גם כמה פעמים בנסיעה.

לפני כשבועיים סוף סוף הצלחתי להגיע למוסך מורשה. הם בדקו ואמרו שמדובר בחיישן קאמשפט/גל זיזים. שילמתי 1200 ש"ח בתקווה שהכל יסתדר סוף סוף, אך לא - התקלה חזרה אחרי כמה ימים. למעשה המצב החמיר. לפעמים המנוע עובד לא יציב (עולה יורד, רועד), וגם ההילוכים לא עוברים טוב, כלומר ההילוך נמשך ואז קופץ.

הלכתי שוב למוסך ואמרתי שהתקלה חזרה אך לא סיפרתי על התוספות כי חששתי שהם ימציאו תקלה חדשה ויתנערו מאחריות.

הם בדקו ואמרו שהבעיה היא שלפעמים כשעושים טיימינג לא עושים בלאנס (איזון) וזה יוצר בעיות, אבל עכשיו הם סידרו אות זה והכל בסדר.

באותו יום זה חזר.

מה עושים? מה זה יכול להיות ולמה אני לא נפתר מזה אחרי ששילמתי 1200 ש"ח?

האם אני יכול לספר על הבעיות הנוספות שצצו לי מאז החלפת החלק או שזה יגרום להם להתנער מהאחריות ולומר שזאת תקלה חדשה?

המון תודה לעונים!!

בדוק ממיר קטליטי, תופעות שכאלה לפעמים מצביעות על ממיר קטליטי סתום/תקול.

:)
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדוק ממיר קטליטי, תופעות שכאלה לפעמים מצביעות על ממיר קטליטי סתום/תקול.

השאלה היא לא מה אני בודק אלא איך אני מתנהל מול המוסך. האם לומר להם שהתקלה חזרה בדיוק איך שהיתה או לומר שיש תוספות? אני חושש שאם אזכיר את התוספות הם יגידו שזאת תקלה חדשה והם כבר לא אחראים עליה, ומצד שני אם לא אגיד לא תהיה להם האינפורמציה המלאה.

אני לא אחליף מוסך כי כבר שילמתי להם ויש על זה אחריות. אני לא הולך לשלם עוד כסך ולעשות ניסויים על הרכב שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5227 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...