Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטו vs פגו 107

socho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים לאחר שהחלטתי להזמין אלטו נודע לי שבגלל ירידה במטבע הארו פגו 107 ירדה מ81000 ל74000

שזה רק 2000שקל מעל המחיר של האלטו שגם אותו הבטיחו להוריד כ הנחה

לפני שאני הולך על הפגו ישנם מספר דברים שרציתי לשאול אתכם

1. האם זה נכון שגם המנוע וגם הגיר שייך לטויוטה (בפגו 107)

2. האם היא באמת מורכבת בצכיה מפעל של טויוטה

3. האם ניתן לסמוך על הגיר הרובוטי של טויוטה שמותקן בה ששמעתי שעשה המון בעיות ביאריס

תודה רבה

פורסם

אכן הכל נכון לגבי המנוע והמפעל כי הרכב תוכנן ומיוצר בשיתוף פעולה עם טויוטה ולמעשה הוא אח תאום לאייגו שלא נמכרת בישראל ולסיטרואן C1 שגם היא לא נמכרת אצלנו.

הגיר הרובוטי עצמו לא בעייתי מבחינת אמינות אלא מבחינת תפעול. מדובר בגיר ידני בבסיסו שרובוט אחראי על הלחיצה על הקלאץ' והחלפות ההילוכים ואמור לשלב את הנוחות של האוטומט עם החיסכון של הידני. בפועל החיסכון קיים אבל תשכח מהנוחות. אתה תרגיש קפיצות קטנות בכל פעם שהרכב יעביר הילוך, בעיקר בנמוכים וכשתעמוד בעלייה ותוריד את היד מהבלמים הרכב יתדרדר אחורה, לא נעים.

אם כבר פיג'ו 107 אני חושב שהגיר הידני הולם אותה הרבה יותר והוא גם חסכוני וגם נעים יותר לשימוש, זו ההמלצה שלי.

בהצלחה.

פורסם
חברים יקרים לאחר שהחלטתי להזמין אלטו נודע לי שבגלל ירידה במטבע הארו פגו 107 ירדה מ81000 ל74000

שזה רק 2000שקל מעל המחיר של האלטו שגם אותו הבטיחו להוריד כ הנחה

לפני שאני הולך על הפגו ישנם מספר דברים שרציתי לשאול אתכם

1. האם זה נכון שגם המנוע וגם הגיר שייך לטויוטה (בפגו 107)

2. האם היא באמת מורכבת בצכיה מפעל של טויוטה

3. האם ניתן לסמוך על הגיר הרובוטי של טויוטה שמותקן בה ששמעתי שעשה המון בעיות ביאריס

תודה רבה

1. נכון מאוד.

2. נכון מאוד.

3. רק ידני, הרובוטי על הפרצוף.

- אני כבר קניתי, בקרוב מקבל אותו.

פורסם
אכן הכל נכון לגבי המנוע והמפעל כי הרכב תוכנן ומיוצר בשיתוף פעולה עם טויוטה ולמעשה הוא אח תאום לאייגו שלא נמכרת בישראל ולסיטרואן C1 שגם היא לא נמכרת אצלנו.

הגיר הרובוטי עצמו לא בעייתי מבחינת אמינות אלא מבחינת תפעול. מדובר בגיר ידני בבסיסו שרובוט אחראי על הלחיצה על הקלאץ' והחלפות ההילוכים ואמור לשלב את הנוחות של האוטומט עם החיסכון של הידני. בפועל החיסכון קיים אבל תשכח מהנוחות. אתה תרגיש קפיצות קטנות בכל פעם שהרכב יעביר הילוך, בעיקר בנמוכים וכשתעמוד בעלייה ותוריד את היד מהבלמים הרכב יתדרדר אחורה, לא נעים.

אם כבר פיג'ו 107 אני חושב שהגיר הידני הולם אותה הרבה יותר והוא גם חסכוני וגם נעים יותר לשימוש, זו ההמלצה שלי.

בהצלחה.

מצטרף למילים של הבחור מעליי ול- roybo פיג'ו 107 מכונית מעולה אבל צריך לקנות אותה רק בגרסה ידנית.

עשיתי נסיעת מבחן על ידני ונהניתי.

נסעתי עלייה והגעתי למהירות של 110 ולא הרגשתי בנוסף המזגן מקפיא, מוזיקה טובה והיה לי נוח, מפה לא צריך יותר.

אה שכחתי משהו היא גם נראית טוב בעיניי ויש לה צריכת דלק מטורפת (1 ל- 17 בממוצע) מצהירים שהיא מגיע לצריכה של 1 ל- 21.

בכל מקרה הביקורות מאוד חיוביות עלייה במיוחד באירופה שם היא נמכרת מאוד יחד עם אחיות של ה- C1 וטיוטה אייגו (אותו רכב מלבד החיצוניות).

קנייה נעימה אני הולך להזמין ביום שישי :)

בברכה, רועי

• תוכן חדש...