Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני סתם שאלה אחרי שאקבל תשובה, תהיה תשובתי יותר "חכמה"

אני בעל רכב אספנות ששוויו 100 אלף ש"ח

האם אני מבטח אותו בביטוח מקיף?

ואם כן לפי מה נקבע הערך, המבוטח , שממנה נגזרת הפרמיה לתשלום??

במקרה של פגיעה בך על ידי צד ג' עליו בעיקרון לשלם לך את עלות התיקון כדי להחזיר אותך למצבך לפני רגע הפגיעה . לא יותר ולא פחות

ישה שלום

ראשית, להבדיל מביטוח רכב רגיל שנערך על פי קוד דגם וללא ערך נקוב כלשהו (אותה הפרמיה תשולם לרכב יד שישית מהשכרה ורכב דומה יד ראשונה עם 25,000 ק"מ) לבין רכב אספנות שיש לבטחו על פי ערך מסויים שייקבע על ידי שמאי רכב טרם עריכת הביטוח.

במקרה של פגיעה על ידי צד ג' על הפוגע לשלם את עלות התיקון או לחילופין את ערכו המלא של הרכב אם שיעור הנזק הגלמי הנו מעל 60% מאחר ואז לא ניתן לתקן אותו על פי דין אלא לפרק אותו למכירה לחלקים בלבד.

• תוכן חדש...