Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה רכשתי פיג'ו 206 מודל 2002 ואני רוצה להתקין בה את המערכת שלי,

אך הסתבכתי עם העברת כבל הפלוס דרך קיר האש.

הכל שם ממש צפוף ואני לא מבין מה הולך שם.

מישהו יכול לעזור לי בזה?

תודה מראש,

לירן.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

גם אני רכשתי 206 לפני כמה ימים ואם יש למישהו עצה איך להעביר חיווט דרך קיר האש אני אשמח לעצה.

אגב לפני שנתיים בערך התקנתי לחבר מערכת ב206 ולא מצאתי פיתרון אז העברתי את כבל הפלוס דרך הכנף וזאת נראית לי הדרך היחידה שלא כוללת קידוח בקיר האש.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

איך בדיוק דרך הכנף? תוכל לפרט איפה הכבל אמור לעבור?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

לא רוצה להעליב, אבל אם אינך מוצא דרך להעביר את כבל המתח דרך קיר האש או כל דרך אחרת, פירוש הדבר הוא שעלייך ללכת למתקין.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

וודאי שאם לא אסתדר אפנה למתקין,

נכון לעכשיו מצאתי את האופציה להעביר את הכבל דרך הכנף בצד של הנהג עד לדלת הקדמית,

שם יש גומיה שאני משער שיש גישה אליה מתוך תא הנהג. מה שאני מחפש כרגע זה ברזל דק דמוי וו שיאפשר לי להוציא את הכבל מהכנף.

פורסם

אוקיי עדכון קצר,

החיווט הועבר כמו שצריך לפי מה שרשמתי בהודעה הקודמת.

נשאר רק לחבר את חוטי ה-RCA להד יוניט, ולחבר הכל למגבר.

מישהו יודע אם יש ברכב גישה לשליפת הHU ללא שולפנים? לא הצלחתי להגיע אליו.

פורסם

אני אתן לך לישון צהריים כשיהיו מתקינים נורמלים בירושלים (ולא, זה לא יקרה ככה שנצטרך להמשיך לעבוד עד שיהיו מותקנות לשנינו מערכות היי-אנד)

פורסם

מה הבעיה לנסוע לאיזור תל אביב.

אם אני נסעתי מהצפון עד למרכז בשביל מתקין אז גם אתה יכול

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

להעברת כל החוטים אני ממליץ לפרק את כל תא הנוסעים, נטו בשביל הנוחות.

ראה אשכול שפתחתי ביום חמישי, מופיע בעמוד הראשון בפורום למטה.

אם אין לך שולפנים קפוץ למתקין הקרוב או לחבר שאתה יודע שיש לו, השאל שולפנים ותסיים עם זה.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...