Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברישום לPAYPAL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא הביאו לך מספר מעקב?

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

dispute בפייפאל אפשר לפתוח עד 45 מיום ביצוע העסקה, תזדרז.

הכל מקרה עדיף תמיד ליצור קשר עם המוכר לפני ביצוע הרכישה כדי לוודא מהו זמן המשלוח האמיתי.

בנוסף לא לכל סוג משלוח יש tracking id.

פורסם

לא, לא קיבלתי מספר מעקב.

ברור שיצרתי קשר עם המוכר לפני הקניה, הנה האימייל שקיבלתי:

The leads are made to order which takes 5-10 days. This is explained on the website. The leads left on the 28th July so should be with you shortly. I do not know how long the postage in Israel takes however.

45 יום זה הרבה, אני מוכן להמתין עד יום ראשון הבאה.

האם יש איזה לינק לדיספיוט הזה או שזה רק דרך אי מייל לפייפאל?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

פשוט תיכנס לפייפאל שלך, ומשם לעסקה אותה אתה צריך ויש לך אפשרות לדיספיוט.

אלי כתב: הנהלת האתר מגנה בכל תוקף תחרויות בכבישים צבוריים,או כל סוג אחר של התפרעות ועבירה על חוקי התנועה!

*אבל אם אתם לוחצים, בחיית צלמו שנראה.

פורסם

תודה, הסתדרתי.

אגב זה Resolution Center ולא service solution center. :)

אני ממתין עד אמצע שבוע הבאה ואם אין מוצר או תשובה מספקת באימייל אבטל.

נ.ב

פותח השירוש, אם יש לך בעיה עם האנגלית שלך אתה יכול להוריד באבילון ולנסח את המכתב שלך בעזרתו.

אם הבעיה היא בכמה מילים אז יש את האתר הזה:

http://morfix.mako.co.il/

מקווה שעזרתי.

פורסם

חברה מישהו יכול לעזור לי עם האנגלית ?

:)

אני לא רוצה לשלוח הודעה עם שגיאות כדי שיתחסו אלי ברצינות..

פורסם

hello

recently i registered at paypal but accidentally blocked my credit card by typing the wrong number when taring to confirm my credit card.

Can you help me please.

פורסם
hello

recently i registered at paypal but accidentally blocked my credit card by typing the wrong number when taring to confirm my credit card.

Can you help me please.

תחליף את המילה המודגשת ב-trying.

ואם אתה לא יודע אנגלית, אולי כדאי שתימנע מקניות באתרים בחו"ל. יום אחד אתה עלול להסתבך, ואז לא תדע איך לצאת מזה.

• תוכן חדש...