Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי מאדון ימלול,חבר הפורום את הרדיו דיסק הנ"ל

JVC AVX-1 - מכשיר DVD 1DIN עם מסך 3"

באמת מכשיר חמוד

רציתי להוסיף לו מצלמת רוורס.

המצלמה עולה 20 דולאר בדיל אקסטרים והיא משדרת NTSC כמו שהמכשיר דורש.

אני גר בירושלים וכל מתקין שהייתי אצלו רוצה 600 שקל על התקנת המצלמה והרדיו דיסק והוא צריך גם את האוטו לכל היום כי זה BMW וזה מסובך לחבר לגיר האוטומט את הכבל שאומר למכשיר להדליק את המצלמה.

מה אתם אומרים?

עוד אחד שמחרבש את המוח?

יש המלצות למישהו עם מחיר סביר {בפרטי כמובן,אסור בפורום}?

האם המחיר סביר לדעתכם?

הרכב שבחתימה...

תודה ולילה טוב

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לגבי הערכת זמן זה באמת מוגזם

מתח למצלמה לוקחים מהאור רוורס אין שום צורך לגעת בגיר

והמחיר זה כבר תלוי במתקין ובעבודה שהוא עושה

למרות שאני מאמין שאתה יכול ללכת לעיר אחרת ולחסוך הרבה זמן וכסף

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

2 המגיבים האחרונים לפני, תסלחו לי - אבל אתם חרטטנים גדולים!

המעצבן כאן שכולם הפכו כאן למתקינים, וכלם יכולים לתת הערכה לכך שהמחיר יקר וזמן העבודה ארוך.

מי אתם שתכנסו לכיס וליומן של המתקין ? במחיר שניתן לפותח השרשור קיים גם אלמנט המצלמה, חיבורה ל- HU (כולל פירוק והרכבה מחדש), העברת החיווט, חיבור המצלמה להדלקה אוטומטית ועוד.

מישהו מכם ראה את הרכב ?

מישהו בכלל ראה את היקף העבודה ?

מישהו מכם יודע איזו מצלמה הוצעה לפותח השרשור ?

לדעתי התגובות שלך גובלות בחוצפה לשמה.

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

בוקר טוב

לא היו הרבה מקרים שיכולתי להגיד שאני מסכים עם רזי

במקרה הזה אני לא רק מסכים איתו בכל התחביר של התגובה שלו ובכל מילה ובכל סימן שאלה שהוא רשם ובמיקומם

כמה שחשבתי על זה הגעתי יותר ויותר למסקנה שלא הייתי יכול לכתוב את זה טוב יותר

רזי קבל ++ שיחקת אותה תגובה לעיניין :wink:

ולשאר חברי הפורום אם אפשר לבקש קצת יותר כבוד למתקינים.:shock:

בסקר האחרון שערכתי לא מצאתי אוזניים מרוצעות אצל מתקיני האביזרים :|

דרור

פורסם

כבר יצא לי להתקין ולא פעם אחת מצלמת רוורס בכל מיני רכבים

הזמן הכי ארוך שזה לקח לי 3 שעות עם עוד חבר וזה בגלל כמה בעיות שהיו ברכב ודרשו תיקון

וגם בגלל כמה דרישות מיוחדות בהתקנה

התקנה בסיסית של דאב דין + מצלמת רוורס לא צריכה לעבור את ה 4 שעות

ורנזי אתה יכול להתעצבן עד מחר לא יעזור לך גם בית משפט העליון בירושלים התקנת מצלמת רוורס ורדיו דיסק זה משחק

ילדים לכל מתקין ואם מתקין אומר לך שזאת עבודה קשה אז או שהוא שקרן ורמאי או שהוא לא מיקצועי

לגבי המחיר אני לא יכול לקבוע כמה בעל עסק גובה אני רק יכול להזכיר שבאשדוד המחירים זולים יותר ממה שנאמר

פורסם

BMW_525_89 אתה לחלוטין לא צודק ונקודת ההשקפה שלך היא כל כך מצומצמת שבאמת אין לי מושג מהיכן להתחיל להסביר לך כמה אתה טועה

אני רק אומר לך שלפני שאתה קובע מה קשה ומה לא (הרבה לפני הויכוח הפרימיטיבי הזה) קח בחשבון שלמתקין מערכות מיגון וסטריאו בענף עולה בממוצע 1000.00 ש"ח בשעה 0800 בבוקר כל בוקר כשהוא פותח את החנות

ואני מדבר על מתקין סטייל "מתקין שכונה" מה שנקרא ONE MAN OPERATION מפה תסיק לבד כמה עולה לאלו שמחזיקים עובדים ונמצאים באזורי שכירות גבוהים יותר

לאחר שאתה לוקח את זה בחשבון אז מה בכלל הקשר בין מחיר לבין עבודה פיזית קשה יותר או קשה פחות

דבר שני מה הקשר אם העבודה בהתקנת מצלמה (פיזית) היא קשה יותר או לא מעבודה של התקנת עלוקה או מגבר

עדיין ישנם את אותם הוצאות שכירות\ביטוח\מימון\ציוד מתכלה\שכר עבודה\חשמל\מים\ארנונה\גניבות\קלקולים\שכר עובד\ימי מחלה\יחסי עובד מעביד.. שאמשיך ...? כי אני יכול למלא דף שלם וזה יתחיל לשעמם

וכשאתה משלם לטכנאי המחשבים שלך (שבא אליך הבייתה ואפילו לא מחזיק חנות) 500 ש"ח על ביקור בית בין שעתיים (לא יודע לגביך אישית טכנאי מחשבים במקרה הזה זה רק לצורך דוגמא) שאותו הוא עושה מעבר לשעות העבודה, ומבלי להניד עפעף ומבלי לפתוח דיון המבזה אותו מקצועית בפורומים זה בסדר ??

למה זה בסדר בגלל שהוא למד שנתיים בערב טכנאי מחשבים ??

בוא אני אספר לך שמתקינים עובדים חמש ועשר שנים לפני שהם מספיק מקצועיים לפתוח חנות משל עצמם

ויש לך מושג כמה הם מרויחים בשנות ההשקעה האלו ? אני אגיד לך ברובם מרויחים משכורת רעב (כן משכורת רעב) אז מה זה לא השקעה ?

שאף אחד פה לא יבוא לספר לי שכל טכנאי\הנדסאי\וכ"ו השקיע בעצמו יותר ממתקין שנחשב כמקצוען כי זה לא נכון

אז חברה תפסיקו לזלזל ותפסיקו עם חוסר הכבוד והכניסה לכיס המתקין (שברובם נמצאים בחובות ולא גומרים את החודש) בייחוד לא בפורום הספציפי הזה שמתעסק במערכות לרכב בצורה מקצועית

יותר מחמישים אחוז במקצועיות ובתוצאה של המערכות (שאתם קונים בכל כך הרבה כסף שבטח עבדתם עליו כל כך קשה) תלוי בסופו של דבר באיכות המתקין.

חברה שלא תבינו אותי לא נכון אני לא מתקין ואין לי רצון להיות

אני פשוט מכיר את הנושא מקרוב וזה חורה לי כל כך כי אני יודע על כל כך הרבה (אפילו המון) קשיים כלכליים שהמון מתקינים טובים מקצועית ואישית נמצאים בהם ועדיין מתעקשים להשאיר את העסק שלהם פתוח מתוך אהבה למקצוע

והפורום הזה שאמור להיות אחד המעוזים האחרונים של התחביב הזה אז גם הוא יורד לחייהם ומוציא אותם כגנבים בכל הצעת מחיר שניתנת (וח"ברה אני רציני כשאני אומר שבכל הצעת מחיר של התקנה, ההתקפה על המחיר הפכה לריטואל קבוע בפורום)

מצטער על התגובה הנזעמת משהו

אני עדיין מקווה שמתקינים שנמצאים בפורום ייצטרפו לשרשור הזה עם הבעת דיעה

דרור

פורסם

אם היית אצל מס' מתקינים, ואצל כולם העלות הייתה 600ש"ח, כנראה שזה המחיר.

וזה שיש באשדוד מישהו שמוכן לעשות את זה ב50 או 100 ש"ח פחות, לא מעניין בכלל.

כי אתה בירושליים ולא באשדוד, ולנסוע לשם יעלה לך יותר מהחסכון.

מחיר נקבע ע"י כורח השוק.

ואם אצל 10 מתקינים המחיר הוא זהה, יש 2 ברירות.

או להתקין, או לא להתקין.

ולהגיד שבטוניס המחירים זולים יותר ממרוקו זה לא מעניין.

under construction..

פורסם

2 מתקינים אמרו 600.

אצל השאר לא שאלתי כי אני

פשוט מחפש גם מישהו מיקצועי שיודע לעבוד בלי איזולירבנד.

עבודה נקייה וטובה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

למה שלא תחסוך חלק מהעבודה בעצמך?

תתקין את הרדיודיסק בעצמך, אני לא חושב שזה דורש מיומנות או תיכנונים מיותרים.

תנתק את הקודם, כמובן תבדוק מה פלוס מינוס מתח סוויץ וכו', כל השאר זה פשוט רמקולים לרוב.

מכאן שאם אתה מגיע למתקין, סה"כ יש לו לחבר את המצלמה למערכת, כמו שאמרו, מתח מאור רוורס, וזהו, רק להריץ חיווט עד הרדיו דיסק.

לפי דעתי זה משהו שאפשרי לעשות לבד, צריך מעט ידע וידיים טובות.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בלי קשר לדיון (שבו אני נמצא בצד של דרור ורנזי) - אני לא הייתי נותן לאף מתקין ירושלמי לבצע את העבודה, בעיקר אם אתה רוצה מישהו מקצועי ו-'בלי איזולירבנד'.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

המחיר שנתנו לך זה פחות או יותר הממוצע להתקין מצלמת ו\או חיישני רוורס, לדוגמא,

התקנת חיישנים+ מצלמה אצלנו בכפר סבא תעלה לך בערך אותו דבר אצל מתקין מקצועי ומאוד מוערך פה בעיר.

דרור עם כמה שאני מחזק אותך על התגובה שלך, היא קצת מוציאה את העניין מפרופורציות, אין אנחנו מחויבים לחשוב על כל הוצאותיו של המתקין כשאנחנו מקבלים הצעת מחיר, האחוז שהוא צריך לקחת להוצאות על העסק שלו מכל התקנה לא צריך להוות 50% מהמחיר הסופי של ההתקנה, המחיר במקרה הזה נשמע הוגן ביותר אבל אני מכיר מתקין שלהתקנת קומפוננט "עקץ" לחבר סכום שהיית יכול להתקין מגבר במחיר הזה, אבל שוב, אנחנו לא ניכנס לפרטי פרטים על חיי המתקינים ולכיס הפרטי שלהם,

את החשבון אנחנו צריכים לעשות בעצמנו על עצמנו.

בקיצור, המחיר הוא הוגן, נכון שאולי זה נראה קצת מוגזם, אבל אנחנו לא מס הכנסה ולא נכנס לחשבונות של הבעל העסק.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

להתקין קומפוננט יכול לעלות 100 שקל.

ויכול לעלות 600 שקל.

השאלה מה כלל ההצאת מחיר ב 100 שקל.

ומה כללה הצעת המחיר ב 600 שקל.

ה100 כלל לדחוף את הסט לדלת וחיווט מקורי.

ה600 כלל. ליצר טבעות הגבהה. וחיווט חדש וכיוונים.

מה אתה חושב. שאנשים יקחו את ה100. כי למה 600 שקל.? מי צריך את זה?

ולהתקין מצלמה.

אפשר בחצי שעה. ואפשר ב3 שעות.

בחצי שעה. חור (נגיד עגול) ו95% במקום הנכון. וחיווט קשור עם סטריפים. ואיזו. ומחובר לאיזו מנורה בקילוף.

וב3 שעות. חור מדוייק. מצלמה מוחזקת. חוטים עוברים במקום הנכון. מולחמים. ואיזו. וטמבון נקי!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

דרור לי בתור לקוח לא מענין כמה הוצאות יש לך בעסק ואם זה משתלם כלכלית או לא זאת בעיה שלך בתור בעל עסק

אותי בתור לקוח מענין כמה אני משלם ובאיזה איכות העבודה.

מענין שיש לי חבר שיש לו עסק והוא עושה עבודה ברמה גבוהה לא פחות מישראל ג'וניור לדוגמה

והוא גובה מחירים סבירים ולא חסרה לו עבודה

התקנת קומפוננט לדוגמה עם חיווט חדש וטבעות ואפילו קצת איטום מסביב לרמקול הוא גובה בערך 300 ש''ח

התקנה רגילה הוא גובה 100 ש''ח

אז למה אני צריך לשלם יותר על אותה עבודה אצל מישהוא אחר?

ולגבי הנסיון והידע של מתקינים אתה לא יכול להשוות מול מישהוא שלמד מיקצוע!

בתור מתקין אתה עובד ולומד תוך כדי עבודה כך שאתה יכול להתקיים ולהרוויח כסף

בתור סטודנט אתה משקיע המון בלימודים ולפעמים מוותר על שעות שינה בשביל שיהיה לך כסף לתנאי מחיה מינימלים

וגם לאחר הלימודים לא פשוט למצוא עבודה ללא ניסיון אז ככה שזה שווה ערך ואפילו יותר לדעתי

ומשום מה קשה לי להאמין שהמתקין בירושליים יעשה עבודה יותר מקצועית מאשר חבר שלי באשדוד

ועדיין הוא יחסוך כסף זמן ואפילו יצא לו להנות מטיול קטן מחוץ לעיר.

ודרור דבר אחרון יצא לי לפני שנה לשבת עם חבר שהוא מתקין מיקצועי כבר קרוב ל 10 שנים והוא הציע לי לפתוח איתו עסק

להתקנות ומיגון ובגלל שלא משתלם לא עשינו את הצעד הסופי.

לפעמים צריך ללכת עם הראש ולא עם הלב, כי אין מה לעשות בסופו של יום צריך לשים אוכל על השולחן לשלם משכנתא

ועוד הרבה הוצאות ואת זה הלב לא יעשה.

• תוכן חדש...