Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים CELESTION

bagira
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי זוג רמקולים ישן אך במצב מעולה מסוג CELESTION DITTON 44.

הרמקולים עברו שיפוץ יסודי בחלקים מקוריים לפני כ 5 שנים והצליל שלהם מאוד נקי ומאוד עשיר וצלול.

הם אצלי כבר הרבה שנים והחלטתי שאני גם רוצה להשתדרג וגם על הדרך (כמה רדוד) לעבור לרמקול יותר קטן בגודל כי הם ממש גדולים ותקועים בסלון כמו 2 ארגזים.

חבר אמר לי שאפשר למכור אותם במחיר נאה, אז מה אתם אומרים, איפה בכלל לפרסם אותם וכמה אפשר לדרוש?

ביקורות על הרמקול.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

המחירים מופיעים בלינק שהבאת... בין 10 ל-100 דולר.

חוץ ממקרים ממש נדירים של כמה רמקולים (בודדים) שהם ממש נדירים,

קשה לקבל הרבה על רמקולים בני 30-40, אלא אם תיפול על מעריץ מטורף.

לוחות? יש בפורום 124 של תפוז, ב-hometheater.co.il, ובמידה ואתה ממש נואש - YAD2.

אפשרות אחרת: חנויות ייעודיות לאודיו-וידאו יהיו מוכנות לערוך טרייד-אין,

אולי ההצעה תהיה יותר הוגנת ממה שתקבל ממתקשרים אקראיים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שוב, אולי עכשיו למישהוא יש מושג כמה לדרוש עליהם?

פורסם

לא יראו את האבטיח לידם, הם ממש גדולים!

37X25X85 ס"מ ואם זה לא מספיק, כל רמקול שוקל לדעתי בזלזול 25 ק"ג (אם לא יותר!).

a.provider,m.69897,mod.media,down.true,th.normal,s.pictures.jpg

פורסם

יפיופים... אכן, "כמו פעם".

לא חסרה שם איזו כיפה לטוויטר שמאל?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סתם רציתי לספר לכם איך נגמר העניין (רמז, בהפתעה מוחלטת).

החלטתי שאין לי מה להפסיד ואני אפרסם אותם ביד 2, לא ידעתי כמה לדרוש, כתבתי סתם 1500 ש"ח ואמרתי שמי שרציני יגיע, יראה, ישמע ויתחיל להתמקח.

היו כמה טלפונים מאנשים שבהחלט נשמעו רציניים ומבינים אבל לא הגיעו.

לפני כמה ימים בערב מצלצל הטלפון, מתקשר אדם מבוגר, שואל שאלות מקצועיות, רואים שהוא מבין, שאל אם אפשר לבוא עכשיו, אמרתי לו שזה רחוק, שכבר ערב, שהיום יום לא זוגי, שאישתי מבייצת, שכואב לי הראש, שהילדים ישמעו, הקפצתי את כל התירוצים שעלו לי לראש אבל הוא בשלו, רוצה לבוא עכשיו!

טוב, יאללה, נו תבוא.

שעה וחצי אחרי זה הוא דופק בדלת, אומר יפה שלום (כבר עברו איזה יום או יומיים מאז שחגג את יום ההולדת ה 60), שולף מהתיק דיסק, מבקש שאשמיע אותו, התבאס שאין לי מגבר מנורות, התישב על הרצפה עם עיניים עצומות, שמע איזה 5 דקות את האוברטורה של 1812 (צייקובסקי) בווליום שבטח גרם לתינוקות בישוב הסמוך להתעורר בצרחות, התרומם, הוציא מהכיס 1500 ש"ח ושאל, "בא לך לעזור לי להוריד אותם לאוטו?"

אישתי עד עכשיו לא מאמינה שעל הקופסאות האלה שתפסו לה חצי סלון קיבלתי 1500 ש"ח במזומן :-P

פורסם

עשית לי חשק! אוף!!!

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אישתי עד עכשיו לא מאמינה שעל הקופסאות האלה שתפסו לה חצי סלון קיבלתי 1500 ש"ח במזומן :-P

למה אתה לא מאמין, אמרתי לך.

כבר לא עושים כאלו...

מי שרוצה צליל כזה, אין לו ברירה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איתמר. חכה לת'רד שלי. אני אתחיל לעהלות ממחר/מחרתיים. הסט נקרא פרו-אק רספונס 2.5, אני בונה לו clone עכשיו. אני התהליך הבנייה של התיבות (בדיוק הכנתי שבלונות לרוטר לתושבות), את הקרוסים כבר שחזרתי. הכל רכיבים של סולן.

הולך להראות משהו כזה:

attachment.php?attachmentid=225260&stc=1&d=1293487821

tower render1.JPG

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
אלא אם תיפול על מעריץ מטורף.

שיחקת אותה, בקיצור. מזל טוב!

• תוכן חדש...