Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Car PC נולד (לאט לאט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5766 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דני, שאלה,

what are the proper actions?

הכוונה היא שצריך להתקין נתיך נדרך על רגל הפלוס של המחשב כשמחנים את הרכב לתקופה ארוכה?

ודני - מה קורה עם הרכב שלך? הגיעו המגברים - יש עדכון לת'רד שלך בזמן הקרוב???

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אדי,

לא הבנתי למה יש צורך בנתיך ? ה-M2\4 פותר את כל הבעיות האלו ע"י הגדרה נכונה של הג'מפרים.

ברירת המחדל היא:

Sends ON pulse to motherboard when ignition is ON for

more than 5 seconds, sends OFF pulse to motherboard 5 seconds after

ignition is turned off. Waits another 60 seconds and then shuts down 5VSB to

conserve battery. In this mode, the M2-ATX consumes less than 0.5mA. This

is our recommended setting.

יש גם את נושא הגנת ה-AutoLatch למקרה שהנעת את הרכב וכיבית במסגרת 60 שניות, ברירת המחדל היא ה-M2 נותן למחשב לבצע עליה מסודרת ולאחר מכן מבצע כיבוי מסודר.

הכל נמצא ב-PDF.

דני.

פורסם

אה - אוקיי כבר נבהלתי

זה בסדר - הפינים אצלי מסודרים נכון אם כך.

אפרופו - הM2 שלי הגיע בלי חוברת הוראות אבל עם thank you card

איכלתי להם good lucky :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שכנעתם אותי :) שאלה נוספת, האם ניתן להשתמש בכבל 18 גייג (כבל REMOTE שכבר קיים אצלי) להעברת סוויטצ' אחורה למחשב?

או שאני צריך שוב להעביר כבל חדש? מה בעצם הזרם שהוא דרוש להעביר?

פורסם

אני משתמש בכבל רימוט הראשי שלי למתג את הCARPC ואת הביט 1

בקרוב למגברים יהיה אצלי RELAY עם TIMER

Pioneer TS-X150

פורסם

בקשתם :) קבלתם :-P

סלחו לי על הבאלאגן בחדר, :oops: אבל זה מה שצריך אי אפשר להתעסק בדברים בלי לפרוס הכל.

קיבלתי את המסך ואת הספק, גם אצלי הוא בא בלי הספר כמוך אדי.

פרקתי אותו כדי להכין את המסגרת לאינטגרציה במתאם הגזור.

רכשתי פלסטלינה אפוקסית וספריי צבע שחור מט, דרך אגב אם יש לכם טיפים או הערות זה הזמן כי אחרכך אני כבר יפקשש ויהיה מאוחר מידי, בבקשה.

במסך גם קיים כבל לחיבור + ממצלמת הרוורס כדי להעביר עליה אוטומטית, למזלי היה כבר חוט כזה שהוכן כדי להתחבר ל 2DIN הישן שלי וכך גם + אחרי הסוויטצ' שאליו יתחבר המסך עצמו וכבל 18 גייג' (שהיה קיים ככבל REMOTE) שיביא את ה IGNITION לספק כוח.

לפי הבנתי ממכם זה לא אמור להוות צרכן אלא כלי לניטור מתח בספק לכן לא אמורות להיות בעיות של התחממות בכבל הדק.

הכנתי גם כפתור לכיבוי הדלקה ידנית שגם כן יחובר איפהשהו בסלון הרכב, לפי מה שהבנתי בהוראות של ה M2 יש 2 מחברים מקבילים אחד שיחובר ללוח אם לשליטה אוטומטית ואחד שניתן לחבר גם כן לשליטה ידנית במקביל. תקנו אותי אם אני טועה...

עוד שאלה, כמה להשקיע בכבלי PL ל RCA? אפשר להסתפק ברגילים (לא ב 2 שקל) או ללכת על מותג ב 80 ש"ח למטר? (בערך).

img0457an.jpg

img0458pg.jpg

פורסם

כרגע הטיפ שלי יהיה שתשייף את הפנים של הפנלים - גם של הליליפוט (מלמטה) וגם של הפנל שאליו אתה הולך לבנות אותו שיהיו מחוספסים - זה בכדי שהאפוקסי יתפס היטב וידביק את שני החלקים אחד לשני בצורה מלאה.

Pioneer TS-X150

פורסם

abcd0001l.jpg

טוב, היום המסגרת חוברה למתאם באוםן קבוע, בהתחלה אם מרק אפוקסי ובכל התמלא בקארקיט, לאחר מכן שוייף ב נייר זכוכית בגודל שונה: 100-300-500

התוצאה הכל חלק כמו תחת של תינוק.

היום בערב שכבה ראשונה של צבע.

פורסם

אם תרצה יש לי 3 כבלים של pl-2rca שהכינו לי במעבדה במיוחד למחשב

הם 3 מ' אם אני זוכר נכון

מורכבים מכבל פאטצ' של סאמר ( כבל של סטודיו ) עם פלאגים של ניוטריק

מאוד מאוד איכותי , גמיש וללא רעשים נלווים

אם מעניין אותך שלח לי הודעה פרטית או תרים אליי טלפון החל משלישי הבא

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

טוב עידכון קצר, המסך נצבע ומוכן להרכבה, אני רוצה לתת לו חשמל מהסוויטצ' ויש לו כבל יעודי מהמצת, אבל השאלה היא מה זה הדבר הזה על הכבל ומה השפעתו?

abcd0002fp.jpg

פורסם

הדבר הזה זה ספק המתח שלו

הוא צריך 12 וולט מיוצב

כאשר הרכב מפיק בין 9 וולט (בזמן התנעה) ועד 14.8 וולט בפיק

המייצב הזה חרא לגמרי

ומומלץ בחום למשוך למסך 12 וולט מיוצב ישירות מהספק של המחשב (M4\M2)

פורסם

אתה יכול טיפה להרחיב, מה הסכנות של להשאר אם הספק הנל, בגלל שאני משתמש ב M2 ואני מריצ I3 אני די מוגבל בכמות הכוח, לכן אני דיי סופר את הוואטים. המסך גם משמש למצלמת רוורס לכן אני לא כל כך רוצה לחבר בינו לבין המחשב כדי שלא תהיה תלות בינהם.

• תוכן חדש...