Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Car PC נולד (לאט לאט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון קצר, זה היה הזכרון, מוזר מאוד שבגללו לא היה POST בכלל אפילו לא BIP קטן.

הכל הוחלף ויורכב היום או מחר.

בקצור תתרחקו מזכרון PATRIOT, או שפשוט היה לי מזל נאחס.

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני דווקא לרוב הייתי נאמן לקינגסטון במחשבים סטנדרטיים , במצבים של OC , הייתי לוקח זיכרונות אחרים .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

פטריוט דווקא בסדר.

אם הלוח היה נשרף הוא פשוט לא היה נדלק, פעם הבאה שמהו קורה תבודד את הבעיה, תעבוד על לוח ריק ותראה אם יש POST.

פורסם

תדאג לתפוס את הזכרון עם אזיקונים לתושבות ולתפסנים שלו על הלוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מחזק את אדי :)

למרות שנשמע לי מוזר שהוא ישרף מזה..

גם אני שרפתי לוח , פעמיים - אבל באשמתי :)

פעם אחת חיברתי את הפלוס והמינוס של הm4 הפוך

פעם שנייה השארתי את המחשב מחובר בבית דלוק כשהיו הפסקות חשמל יזומות של חברת החשמל ( פשוט מכה :\ אבל אשמתי - שכחתי )

בנוסף שרפתי כבר m4 אחד ( חובר ל220v :) ) , ומסך ליליפוט אחד ( כבל דק מדי שניתך :\ )

או בקיצור , ברוך הבא למשפחת הCAR-PC :D

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

עדכון קטן, היום ביצעתי קצת כוונים והתקנתי 2 מאווררים ברצפה הכפולה להוצאת אוויר, אני אבדוק איך זה משפיע על הטמפ' הכללית ואלי אשקול להוסיף עוד שניים.

הקרוס שיש בדרייברים מאוד מוזר אין נתונים לסלופ שהוא נותן אבל לפי השמיעה אני עדיין שמעתי שהסב "מנגן" לכן פשוט חתכתי אותו במגבר גם כן, התוצאה: מעולה!!!

שוב בגלל הפריאוט הגבוהה של הכרטיס העוצמה מאוד גבוהה יחסית ל KENWOOD DDX שהיה לי (שם הפריאוט היה 2V בקושי)

הורדתי טיפה את התדרים הגבוהים באקולייזר כי הטוויטרים פשוט צרחו, עכשיו התוצאה מעולה :)

כרגע אני אחפש מפצל לכבל כוח + ו - כדי לסדר את האסטטיקה כי הפלוסים והמינוסים של המחשב מחוברים ישירות ל+ ו - במגבר עצמו וזה לא נראה ממש טוב.

יש למישהוא המלצה למפצלים טובים ?

אני צריך כניסה של 4 גייג' ו 3 יציאות שגם כן מקבלות 4 גייג או 8 (דגש ל 4 בשביל המגבר).

פורסם

יבגני

יש לך אייפון במקרה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא, למה אתה שואל?

עוד בעיה שנתקלתי בה היא ה BLUESOLEIL שמשום מה לא רוצה להירפא לי, בגלל שאני עובד ב 7 הפלאגין של CENTRAFUSE לא עובד וצריך גרסה 6 של BLUESOLEIL, לכן אני בעיקובים עם הדיבורית.

פורסם

בגלל שלאייפון יש שתי תוכנות RTA מדהימות וחמודות להפליא שהובאו לידעיתי ע"י נימיקיפודי (חגי) שבהחלט עושות את החיים הרבה יותר קלים בזמן כוון המערכת.

אבל יש מספיק מידע לגבי RTA בפוורום אם זה מעניין אותך.

Pioneer TS-X150

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

היום סיימתי שיפור התקנה שמזמן רציתי לעשות.

להוציא את הרמקול באיביזה מבפנים הדיפון לבחוץ.

ע"י כך לאפשר לאלמנט להיות פתוח לאוויר ולהביא אותו קדימה כדי לשמוע אותו יותר מפורט ונעים לאוזן.

כשבוע נסעתי אם הטבעות במראה טבעי והיום סיימתי לרפד אותם אם עור סנטטי.

הקושי הגדול בעניין זה מדרגה מפלסטיק שקיימת על הדיפון והצריכה אותי לעבוד הרבה אם משייפת עד שהגעתי לתוצאה טובה, הפנים של הטבעת הודבקו 2 טבעות של "סול" כדי לעזור באטימה.

סלחו לי על התמונות הם צולמו בפאלפון:

12102010203.jpg

12102010205.jpg

12102010207.jpg

שככתי לציין כי התוצאה, מעולה :)

הדוטק מתפקדים הרבה יותר טוב.

פורסם

נראה שבורכת בזוג ידיים טובות.

יפה ובאמת תמיד תענוג לראות עשייה שכזו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...