Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Car PC נולד (לאט לאט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א.אין שום סכנה בלהשאר עם הביצה ( הכבל המקורי )

ב.המסך צורך מקס' 8-9w

ג.עם המקורי יכולות להיות לך הפרעות במסך , ויש אנשים שחוו עלייה בבהירות כשהם עברו למתח מהספק

בקיצור - אם יש לך אפשרות לתת מהספק , אז תן

אם לא - בכלל לא נורא..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אופיר צודק

יש הפרעות - אני לקחתי את הכבל הזה והורדתי את התקע מצת אחרי שווידאתי עם פלוק איזה חוט הוא הפלוס ואיזה הוא המינוס.

מייצב המתח עושה את העבודה שלו סך הכל אבל יש קצת ריצודים.

בהתקנה הבאה שלי אני מושך מתח מהספק של המחשב ישירות או מוסיף עוד M2 בקדמת הרכב בכדי להרים את המסך, כונן CD חיצוני ומפצל USB 8 שקעים.

בקיצור - ממליץ לך בחום כן להוציא מינוס ופלוס 12 וולט למסך מהמחשב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב, המסך והמחשב חוברו לראשונה ברכב, הדבר הראשון ששמתי לב אליו זה טיפה פליקר במסך, אני לא יודע אם זה ההפרעות שדברתם עליהם אבל זה קיים גם במצב מצלמת הרוורס, לא נעים כלל, אם הפתרון לזה הוא משיכת כבלים ל 12V מיוצב מהספק?

קבלתי גם את הXONAR D2X אני מחכה לקבלת המתאם RISER שיאפשר לי להכניסו במאוזן במארז לכן העניין טיפה התעכב, מקווה שמחר יגיע המשלוח.

ניסיתי להעלות את הREFRESH RATE אבל זה לא עוזר הרבה.

תמונות מפורטות יותר מחר לקראת הצהרים.

ועוד שאלה, לגבי הקרור של כל הרצפה הכפולה, אני לא רוצה להכביד על הספק לכן אני רוצה לחבר את המאווררים החיצונים ישירות למתח המצבר, לכן אני צריך ריליי (לפי הבנתי) כיצד הוא עובד ואיזה אני צריך?

ואם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג כפתור הדלקה (לחצן סוגר מעגל בזמן לחיצה) יפה ואסתטי כדי להכניס לסלון הרכב?

פורסם

אתה יכול לחבר את המאווררים לכבל רימוט של אחד המגברים ככה המאווררים יפעלו רק מתי שהמחשב והמגברים פועלים

ולא תיזדקק לכפתור

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
טוב, המסך והמחשב חוברו לראשונה ברכב, הדבר הראשון ששמתי לב אליו זה טיפה פליקר במסך, אני לא יודע אם זה ההפרעות שדברתם עליהם אבל זה קיים גם במצב מצלמת הרוורס, לא נעים כלל, אם הפתרון לזה הוא משיכת כבלים ל 12V מיוצב מהספק?

קבלתי גם את הXONAR D2X אני מחכה לקבלת המתאם RISER שיאפשר לי להכניסו במאוזן במארז לכן העניין טיפה התעכב, מקווה שמחר יגיע המשלוח.

ניסיתי להעלות את הREFRESH RATE אבל זה לא עוזר הרבה.

תמונות מפורטות יותר מחר לקראת הצהרים.

ועוד שאלה, לגבי הקרור של כל הרצפה הכפולה, אני לא רוצה להכביד על הספק לכן אני רוצה לחבר את המאווררים החיצונים ישירות למתח המצבר, לכן אני צריך ריליי (לפי הבנתי) כיצד הוא עובד ואיזה אני צריך?

ואם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג כפתור הדלקה (לחצן סוגר מעגל בזמן לחיצה) יפה ואסתטי כדי להכניס לסלון הרכב?

צריך לראות את זה בשביל לדעת אם זה הפרעה מהחשמל

אבל פשוט לבדוק , פשוט תחבר זמנית את המסך לספק ותסתכל אם זה פתר

את המאוררים אתה יכול לחבר למולקס מהספק , לא אמורה להיות בעייה

או כמו שאמרת למצבר עם ממסר שמחובר לספק / acc או מה שאתה רוצה

איזה אתה צריך? ממסר רגיל שממתג ב12 וולט

כפתור הדלקה אתה יכול למצוא בשד' הר-ציון בת"א או בebay וחבריהם..

בעצם כל כפתור זמני ( זאת אומרת שהוא נותן פולס ומפסיק ולא נשאר על on ) יתאים

אתה יכול לחבר את המאווררים לכבל רימוט של אחד המגברים ככה המאווררים יפעלו רק מתי שהמחשב והמגברים פועלים

ולא תיזדקק לכפתור

שלא יעז לעשות את זה

הוא בקלות יכול לשרוף את היציאה אם הוא לא שם לב לזרמים..

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תודה רבה זה בדיוק מה שאני יעשה מחר, ואתה יכול לתת לי איזה שם לחפש לגבי הכפתור כי אין לי מושג איך זה נקרה באנגלית, בחנות אלקטרוניקה בנהריה מצאתי רק משהוא מכוער רצח בצבע ירוק אם טבעת ממתכת.

מה שכן אני יודע שכאשר המסך היה מחובר בבית דרך מתאם שקע הכל היה בסדר.

אני יעשה כמה ניסוים אולי ימצא GND יותר טוב למסך קרוב לדש.

פורסם

Momentary Switch

פורסם

טוב, ניסיתי לחבר את המסך לספק במחשב, אותו דבר, אפילו גרוע יותר

ניסיתי לחבר את הביצה לכבל המגבר (כדי לתת + ו- כמה שיותר טובים) שוב אותו דבר

המוזר זה שכאשר אני מחבר את המסך ברכב אם כבל מעריך מהבית אם השקע הביתי אין בעיות. כמובן שהכל מחובר ברכב רק החשמל של המסך משתנה, מוזר מאוד העניין...

פורסם

עדכון נוסף, בנוסף למה שאמרתי מקודם, שהמסך מרצד בזמן כל חיבור למערכת החשמל ברכב כולל הספק של המחשב, הריצוד נעלם ברגע שאני מוציא ממנו את מחבר ה VGA או מפעיל אותו מספק כוח של AC DC משקע רגיל.

מה שגורם לי לחשוב שהמחשב מחפש לעצמו" - "דרך הכבל VGA למסך או משהוא בסגנון אני לא "חשמלטור"

כיצד אני יכול לתת למחשב - נוסף? הספק גם ככה מחובר ישירות לכבל הכוח של המגבר כך שאין יותר טוב מזה.

אולי לחבר" - "נוסף למארז? או שיש דרך לתת מינוס נוסף ל כבל VGA?

פורסם

אכן נשמע כמו ground loop כלשהו

נסה להשתמש בכבל vga יותר איכותי ומסוכך / להעביר אותו באוויר

לא הבנתי את מה שרשמת עם הספק שמחובר למגבר

המחשב צריך לקבל פלוס ומינוס נפרדים , לא להיות מחובר בנוסף למשהו - זה בדיוק מה שגורם לבעיות כאלה..

פורסם

תסביר לי בבקשה מה הכוונה נפרדים? הרי המחשב צריך פלוס ומינוס, מה רע בלחבר את הפלוס והמינוס מהכבלים של המגבר?

בכל אופן המגבר לא עובד בכלל, לא חיברתי אליו את הרימוט אז החיבורים שלו מתפקדים בתור מפצלים סך הכל.

יש לי כבל נוסף פחות איכותי שמשום מה מעביר צלליות אז אני ינסה לפחות אותו.אבל אני לא חושב שהבעיה בכבל משום ש ברגע שאני מחבר את המסך למתאם ACDC משקע של כבל מאריך מהבית הבעיה נפתרת.

מה אם אני יחבר למינוס של ה M2 את המארז של המחשב? זה יכול לגרום נזק כל שהוא?

פורסם

לא ציינת שהמגבר לא עובד.. אבל עדיין לא בריא כי בכל מקרה

אתה יוצר פה עוד נקודת חיבור , ועוד מקום ליצירת הפרש פוטנציאלים ( קרא קצת על ground loop )

כשהמגבר יעבוד , אני מאוד ממליץ לך לקנות מפצל מתח נורמלי לפלוס ( אם הכבל הקיים עבה מספיק בשביל להחזיק גם את המגבר וגם את המחשב ) , ולחבר את המינוס בנפרד לשלדת הרכב

לפי איך שזה נשמע יש לך בעייה בהארקה ( אמרנו כבר ground loop לא? )

והמסך או המחשב מוצאים מינוס במקום לא נכון ( זה בהנחה שהכבל vga לא עובר ליד מקור הפרעה ובגלל זה הצעתי להעביר אותו באוויר קודם )

פורסם

הכבל הוא כבל 4 גייג של רוקפורד, ככה שזה לא בעיה והמגבר הוא סלסטרה FA475 שמפעיל מורל דוטק וסאב של אינפיניטי ב 4 אום, לא צרכן גדול בסך הכל.

ראיתי באינטרנט כרגע המלצה לחבר את המינוס של לוח האם למינוס שלדה, נשמע הגיוני? זה לא יצור בעיות אם הספק כוח?

• תוכן חדש...