Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Car PC נולד (לאט לאט)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צריך לשמוע אם יש גם הפרעות בסאונד ( רעשי אלטרנטור )

אם כן אז תנסה את הדברים האלה

אם לא -

תעביר את הכבל vga באוויר

תחליף כבל vga

תוודא שהנקודת חיבור במולקס היא כמו שצריך למסך

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חדשות טובות, הריצוד נפתר ע"י קיצור משמעותי של כבל ה - מהספק וחיבור - נוסף לגוף המחשב.

הושלמה הבניה של הרצפה הכפולה בתא המטען, ולמארז נוסף מאוורר ענק 23 ס"מ שדואג לקרור כל המארז.

צר לי שאין תמונות אבל אני יפצה בקרוב.

עדיין מחכה ל RISER כדי להתקין את ה XONAR D2X.

פורסם

שמח לשמוע שנפתרו הבעיות

מחכה לתמונות :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

הנה כמה תמונות של מה שהולך ברכב כרגע, אני אשמח לקבל הערות או הצעות :)

כיבלי ה USB וכבל הVGA עוד יסודרו טיפה או פשוט באזיקונים או יחוברו לפלטה.

img0761m.jpg

הXONAR שיחובר בקרוב

img0762y.jpg

img0763ow.jpg

img0764zj.jpg

המסך הוא ליליפוט 701 החדש (LED)

img0769h.jpg

img0765c.jpg

img0766.jpg

פורסם

wow נראה מצויין. חשבת לשים מאוורים לריצפה הכפולה ?

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

תודה רבה, כן, הוזמנו כבר 4 מאווררים של 92MM כדי להזיז את האוויר ברצפה.

בגלל שהמכסה יושב כ 1.5 ס"מ מעל המאוורר הגדול זה די מסרס את היכולת שלו להזיז הרבה אוויר כמו שהוא יכול, אבל עדיין יש בריזה לא רעה בפנים שיוצאת מכל חריר אפשרי במארז עצמו. כמו כן במארז קיים מאוורר קטן ליד הספק כוח שמוציא אוויר.

אני מנסה להחליט איפה למקם אותם ולאיזה כוון כדי ליצור זרימת אוויר טובה.

קימים גם פתחי כניסה ממש ליד בתי הגלגל קרוב לפתח הבאגאז' משני הצדדים וגם פתחים קטנים ליד המושבים גם כן משני הצדדים.

פורסם

עכשיו יש רצפה כפולה ברכב , הגלגל הרזרבי יוצא כמו בפיג'ו , עם ערסל כזה ללמטה או ש ....?

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

את כל הקונסטרוקציה ניתן להרים, אני מוריד את המושבים האחורים, מוציא את המכסה ומרים את פלטת המגברים (בעזרת חבר :) ) ומוציא תא הגלגל הרזרבי.

פורסם

נראה טוב :)

העצה היחידה שיש לי כרגע היא שתנקה את הtaskbar מכל השטויות שהולכות שם ( כמו winamp agent וכו' ) אחרת יהיה לך מאוד מעצבן להתעסק עם המחשב..

פורסם

עדכונים חמים מהתנור, היום הותקן הXONAR וכל העניינים לרכב.

רשמים ראשונים: הפראוט באמת גבוהה מאוד, העלתי את הגיין ממש קצת וזה כבר מפוצץ את האוזנים.

הסאונד נקי מאוד וטיפה חד. כנראה אני אצתרך לשחק באקולייזר מעט כדי להגיע לתוצאה שאני באמת יהנה (לא שאני לא נהנה עכשיו).

לחדשות הפחות טובות:

כל הנסיונות שלי לעבוד אם AUDIOMULCH ו VAC נכשלו קשות, פעם אחת זה נראה כאילו הכל עובד פעם אחרת אני מקבל בילבול ערוצים כל שהוא:

פתאום רק זוג ערוצים עובד מכל הכרטיס והמצחיק שהחיתוכים חותכים אותו לשנים, השמאלי מנגן את הבאס והימני את הגבוהות,

למרות שבפלאגינים הכל בנוי ל1,2 מ60HZ ומעלה ו 3,4 60HZ ומטה, משהוא מפגר בטרוף.

הבעיה אפילו לא נראת שבאה מהAUDIOMULCH כי לפי מדי הסיגנלים שהוא מקבל זה נראה כאילו הוא מקבל רק ערוץ אחד.

תעלומה!!!

בגלל שאני עובד בCENTRAFUSE אני לא יכול לשדר לASIO לכן אני משתמש ב WINDOWS MAPPER בתור הדרייבר בAUDIOMULCH ופשוט מגדיר את הVAC בתור הנגן בWINDOWS.

הפתרון שמצאתי תמון בדרייברים עצמם, יש שם אפשרות לקרוס HPF וLPF ביחידה אחת, אתה מגדיר זוג רמקולים גדולים וזוג רמקולים קטנים וקובעה את תדר החיתוך ומשם הוא מחלק לבד לרמקול הגדול (סאב) ולרמקול הקטן (קומפוננט פסיבי).

מה שבעצם פותר אותי מכל התוכנות הללו, גם מVAC וגם מAUDIOMULCH

הצד השלילי זה כל הכוונים שאני מפסיד, TC וכו'.

זה כמובן לא יתן כלום למי שעובד אקטיבי אבל בינתים זה טוב בשבילי.

הדבר המצער שאין כביכול שליטה נוחה על הסאב, צריך להיכנס לתוכנת הדרייבר, אומנם היא יפה ומסודרת אך הדבר בלתי אפשרי בזמן נסיעה :(.

מה שנשאר בעצם זה לחבר את 4 המאווררים של ZALMAN שרכשתי בגודל 92MM ולמקם אותם ברצפה בשביל האוורור.

פורסם

תגיד תודה בזה הרגע שאתה עובד על קרוס שמוגבר פאסיבי

אם היית עובד אקטיבית - לפי מה שתיארת, כבר מזמן היית אומר לרמקולים שלום...

אני ניסיתי שני דברים כשבחנתי CARPC -

1. כרטיס קול שיכול להתמך ע"י KXP

2. פרוססור חיצוני

הKXP מאוד נחמד אבל עדיין "יחסית" מוגבל לעומת פרוססור חיצוני טוב.

אופיר עד כמה שזכור לי השתמש בכרטיסים שתומכים בניתוב פנימי ואף שיפר לאחד מהם את קדמי המגבר שלו והשיג תוצאות יפות מאוד בעקבות כך.

אבל אפילו לאופיר נראה שנמאס מזה בסופו של דבר ומשם העניינים הגיעו לשרשיר שמדבר על MS-8

ELI_I ולאון עובדים דרך כרטיס קול חיצוני של ROLAND וBIT1

אדגר נראה שגם לו נשבר לאחרונה והוא משתמש בBIT1

היחידיים שאני יכול לחשוב עליהם שעדיין משתמשים בCARPC לעיבוד האות הם חגי (נימיקיפוד), גיל POINT OF VIEW, גורל (אבל CARPC נכון לעכשיו נחלת ההיסטוריה לפי מה שהבנתי) וצביקה.

יבגני - אולי כדאי שתתיעץ גם עם צביקה כי אני חושב שהוא משתמש בכרטיס קול די דומה לשלך (אולי כדאי שתחפש את ת'רד ההתקנה שלו).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ואני :)

אני בידיוק מחליף רכב עכשיו ובימים אלו ממש אני משתדרג ל 3WAY כמובן CAR PC BASED

עם AUDIGY 2 SZ וניתוב פנימי.

אגב אני עובד עם זה כבר חצי שנה ואני חייב להגיד לכם שזה הדבר הכי טוב שהיה לי בחיים

0 תקלות הכל מתקתק כמו שעון, בלי הרבה כאבי ראש, ONCE ITS UP - IT NEVER GOES DOWN

הסט אפ החדש יכלול :

WOOFER פוקאל K2P

MID - CDM54

TW : MOREL SUPERIMO (הגדולים)

סך הכל 6 ערוצים לפרונט,

עוד ערוץ אחד מונו לרמקולים אחוריים שעדיין לא נבחרו,

ו.....

וכמובן, JL 12W7

8 ערוצים ינוצלו כמובן בעזרת AUDIGY 2 SZ

וניתוב פניני ישירות ל RR

פורסם

אבל אפילו לאופיר נראה שנמאס מזה בסופו של דבר ומשם העניינים הגיעו לשרשיר שמדבר על MS-8

ELI_I ולאון עובדים דרך כרטיס קול חיצוני של ROLAND וBIT1

אדגר נראה שגם לו נשבר לאחרונה והוא משתמש בBIT1

היחידיים שאני יכול לחשוב עליהם שעדיין משתמשים בCARPC לעיבוד האות הם חגי (נימיקיפוד), גיל POINT OF VIEW, גורל (אבל CARPC נכון לעכשיו נחלת ההיסטוריה לפי מה שהבנתי) וצביקה.

יבגני - אולי כדאי שתתיעץ גם עם צביקה כי אני חושב שהוא משתמש בכרטיס קול די דומה לשלך (אולי כדאי שתחפש את ת'רד ההתקנה שלו).

אני מסכים עם אדי, הרבה יותר נוח לעבוד עם מעבד חיצוני, ולדעתי גם יותר מקצועי.

לגבי איכול אני עוד לא סגור, כי עוד לא פתרתי את בעית חיבור אופטי. BITONE מחובר אצלי ישירות ללוח אם של מחשב, גם דרך אופטי (אין לי כרטיס קול נוסף, מובנה בבורד) וגם PL-RCA. ברגע שמחשב עולה הוא מעביר מידע דרך אופטי בתדר ש-BITONE לא יכול לקבל, והוא נכנס לפרוטקשין. רק לאחר עליה סופית (שיצאיה מכוונת כבר בין 44000-48000HZ) הוא מקבל ועובד פיקס.

אז אני נכון לעכשיו עובד דרך AUX1, פשוט אין לי זמן לתעסק בזה.

צריך פשוט לעביר אישור דרך M4, לגרום ל-BITONE ומגברים לעלות בדילי.

איך באמת מחברים את M4 למחשב דרך USB, הבנתי שגורל נסה ואומר שמה שרשום בתרשים זה לא נכון???

• תוכן חדש...